Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε καλα τους κανει να βαλουν μυαλλο! 😄 Αλλοι ψαχνουν τροπους να επεκταθουν σε αλλες πλατφορμες και αυτοι σε λιγο θα ζητανε email απο την apple για να εγραφτεις στην υπηρεσια!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας λόγος για την κίνηση αυτή της Apple φέρει την εταιρεία  να μη θέλει να δίνει ποσοστά των αγορών στη Google. Τα έξοδα συναλλαγών είναι κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά η Apple ειδικά τα τελευταία χρόνια με τη διένεξη στην οποία έχει προχωρήσει με την Epic Games με αφορμή το Fortnite. Επίσης η Apple TV εφαμοργή δεν επέτρεψε ποτέ την αγορά και ενοικίαση στη Fire TV πλατφόρμα της Amazon, για παρόμοιους λόγους.

"Ναι αλλά κόβω το App από το δικό σου Store Google... Κάνω και εγώ το ίδιο, νομίζατε ότι η Apple μπορεί να σας ξεφύγει έτσι;;;"

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάποτε κραζαμε γιαγιάδες και παππούδες που ηταν κολλημένοι στην τηλεόραση και βλέπανε σειρές , τώρα όλοι τρέχουν να πληρώσουν για να είναι "in" και να είναι κολλημένοι σε μια οθόνη βλέποντας σειρές και ταινίες... Άραγε θα ξυπνήσουν και να κάνουν την μικρή επανάσταση να κόψουν αυτη την χαζομάρα ;      

• Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Κάποτε κραζαμε γιαγιάδες και παππούδες που ηταν κολλημένοι στην τηλεόραση και βλέπανε σειρές , τώρα όλοι τρέχουν να πληρώσουν για να είναι "in" και να είναι κολλημένοι σε μια οθόνη βλέποντας σειρές και ταινίες... Άραγε θα ξυπνήσουν και να κάνουν την μικρή επανάσταση να κόψουν αυτη την χαζομάρα ;      

Για να γίνουν αυτά πρέπει να φτιάξουμε ένα fight club, μόνο έτσι θα ξεφύγουμε από την ρουτίνα.

https://youtu.be/uYPoLqx9N6c

Δημοσ.
3 ώρες πριν, safridia είπε

Ναι προφανος και μιλαω για παλιοτερο μοντελο, πλεον εχω μονο netflix το οποιο και αυτο ειναι μαυρο χαλι (κιτρινους υποτιτλους).
Εχει σχεση οτι αγορασα μια συσκευη και μου τα αλλαξαν επειδη ετσι θελουν. Ακριβως οτι κανει η Apple με του κακομοιρους χρηστες της.

Προφανώς αναφέρεσαι σε αρχαίο μοντέλο (έχω κι εγώ του 2012) το οποίο έκανε χρήση της flash έκδοσης του YouTube η οποία έχει σταματήσει να παρέχεται από την Google από το 2017. Για αυτό δεν ευθύνεται η Samsung. Ούτε η Google βασικά. Η τεχνολογία προχωράει και το flash έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Εννοείται πως δεν μπορούμε να περιμένουμε από μια Smart τηλεόραση, η οποία στην ουσία είναι ένας υπολογιστής, να μπορεί να ακολουθήσει την τεχνολογία 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία της. Οι HDMI είναι εκεί και οποιαδήποτε σύγχρονη πηγή (tv box, PC κλπ) αγοράσει κάποιος είναι συμβατή και μπορεί να της δώσει ζωή για μερικά χρόνια ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια λύση θα ήταν μαζικές διακοπές συνδρομής στο Apple TV. 
Επίσης στον φίλο θύμα από Samsung και κάθε αντίστοιχη εταιρία να μην αγοράσεις ξανά προϊόντα τους εκεί που σε κλέβουν. 
Ακόμα και αν άλλαξε το YouTube μπορεί να αναβαθμίσει firmware.Μου έχει τύχει σε μια Sony που την έχω κάπου 6χρονια. Όχι ότι και η Sony πάει πίσω αλλά έτυχε….

Τέλος να πω κάτι ακόμα. Οι εταιρίες φτιάχνουν συσκευές που για τον έναν ή τον άλλο λόγο έχουν ζωή 2-3 χρόνια. Γιατί δεν τρώνε κυρώσεις για καταστροφή του περιβάλλοντος; Τι κάνουν οι οργανώσεις υπεράσπισης του καταναλωτή; Απαντώ μόνος money rules….

• Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

1267305977_IMG_20220323_180919_6232.jpg.d248957af57354e656b9a0ce142c2362.jpg

Ποιο μοντέλο; Εγώ πήρα μια Samsung και έχει τα πάντα.

Εκτός από Disney+.

εμενα η σαμσουνγκ μου του 2020 δεν παίζει ηχο σε μερικες ταινιες απο στικάκι.

βαζω το ίδιο στικακι σε μια τουρμπο Χ και παιζει σε φουλHD με ηχο κρυσταλλο.

Αν βαλω στην σαμσουνγκ εναν αποκωδικοποιητή του 20αρικου παιζει το στικακι μια χαρα και βγαζει φουλHD στην τηλεόραση σαμσουνγκ μεσω hdmi.

Σαμσουτ είσαι ολο κολπα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stelrp είπε

Για τσεκαρε το αρχείο αν είναι μεγάλο γραμματικά στις συγκεκριμένες ταινίες.

Δηλαδή welcome_to_the_jungle_we_have_fun (2019).Avi/FLV ή ο,τι άλλο λέει.

Μου το έκανε μια Hitachi παλιά μέχρι που μίκρυνα τα αρχεία στον τίτλο.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ακομα και απο τορρεντ οι σειρες της ηταν χαλια , δεν βλεποντουσαν . δηλαδη αν υπηρχε τροπος να ζητησεις τα λεφτα σου για το ρευμα που χαλασες μεχρι να κατεβει το τορρεντ , θα ηταν καλο

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, safridia είπε

Ναι προφανος και μιλαω για παλιοτερο μοντελο, πλεον εχω μονο netflix το οποιο και αυτο ειναι μαυρο χαλι (κιτρινους υποτιτλους).
Εχει σχεση οτι αγορασα μια συσκευη και μου τα αλλαξαν επειδη ετσι θελουν. Ακριβως οτι κανει η Apple με του κακομοιρους χρηστες της.

έχω Samsung 3 ετιας και τα έχει όλα ακόμα! Γιατι δεν μιλάς με την υποστήριξη της Samsung μήπως σου δώσουν κάποια λύση;

10 ώρες πριν, stelrp είπε

βαζω το ίδιο στικακι σε μια τουρμπο Χ και παιζει σε φουλHD με ηχο κρυσταλλο.

Αν βαλω στην σαμσουνγκ εναν αποκωδικοποιητή του 20αρικου παιζει το στικακι μια χαρα και βγαζει φουλHD στην τηλεόραση σαμσουνγκ μεσω hdmi.

Σαμσουτ είσαι ολο κολπα.

ισχύει και είναι αρκετά ενοχλητικό! Πήρα μια TCL στα μισά ή και λιγότερα χρήματα από την Samsung και βρήκα την υγειά μου με αυτά τα προβλήματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να καταλαβω: οταν το Ευρωπαϊκο Δικαστήριο αναγκασε την Apple να δεχτεί εναλλακτικους τροπους πληρωμης λογω της αγωγης της Steam και Netflix κανεις δεν προεβλεψε οτι θα μπορουσε κι η ιδια να κανει ο, τι (θελουν να) κανουν οι αλλοι σε αυτη? Δηλαδη να σε ανακατευθυνει σε αλλη σελιδα για να αγοραζεις τα προϊοντα της χωρις προμηθεια (σε αυτη την περίπτωση στη Google) ? 

Επεξ/σία από mourouzis2005
  • Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mourouzis2005 είπε

Για να καταλαβω: οταν το Ευρωπαϊκο Δικαστήριο αναγκασε την Apple να δεχτεί εναλλακτικους τροπους πληρωμης λογω της αγωγης της Steam και Netflix κανεις δεν προεβλεψε οτι θα μπορουσε κι η ιδια να κανει ο, τι (θελουν να) κανουν οι αλλοι σε αυτη? Δηλαδη να σε ανακατευθυνει σε αλλη σελιδα για να αγοραζεις τα προϊοντα της χωρις προμηθεια? 

Δυο μέτρα και δυο σταθμά λέγεται φίλε μου… δυο μέτρα και δυο σταθμά…

• Like 4
Δημοσ.

Η Apple σκέφτηκε το απλό: εφόσον όλοι κάνουν το ίδιο στις εφαρμογές τους από το δικό μου store, γιατί να μην κάνω κι εγώ το ίδιο με την εφαρμογή μου στο play store? 

Makes sense.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Μια λύση θα ήταν μαζικές διακοπές συνδρομής στο Apple TV. 
Επίσης στον φίλο θύμα από Samsung και κάθε αντίστοιχη εταιρία να μην αγοράσεις ξανά προϊόντα τους εκεί που σε κλέβουν. 
Ακόμα και αν άλλαξε το YouTube μπορεί να αναβαθμίσει firmware.Μου έχει τύχει σε μια Sony που την έχω κάπου 6χρονια. Όχι ότι και η Sony πάει πίσω αλλά έτυχε….

Τέλος να πω κάτι ακόμα. Οι εταιρίες φτιάχνουν συσκευές που για τον έναν ή τον άλλο λόγο έχουν ζωή 2-3 χρόνια. Γιατί δεν τρώνε κυρώσεις για καταστροφή του περιβάλλοντος; Τι κάνουν οι οργανώσεις υπεράσπισης του καταναλωτή; Απαντώ μόνος money rules….

Όντως οι εταιρείες προσπαθούν να σε κάνουν να αγοράζεις κάθε 2 χρόνια τηλεόραση ΑΛΛΑ:

1ον Δεν λύνονται όλα με firmware update. Η τεχνολογία όπως είπαμε εξελίσσεται και το YouTube πλέον έχει πολλαπλάσιες απαιτήσεις hardware σχέση με πριν 10 χρόνια. Η τηλεόραση κατασκευάστηκε για να παίζει ένα YouTube που πλέον απλά δεν υπάρχει.

2ον ακόμα και να μπορούσε να λυθεί με update δε σημαίνει ότι μετά από τόσα χρόνια είναι υποχρεωμένοι στη Samsung να το παρέχουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...