Giogiannis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, έχω το ps4 και μέχρι το καλοκαίρι θα αγοράσω το PS5. Ψάχνομαι για αγορά μεγάλης τηλεόρασης ή μονιτορ καθώς είμαι με μια philips 38' 1080p. 15ετίας Δεν θέλω να πάω σε OLED καθώς μπορεί να μένει ώρες ανοιχτή. Θα διαθέσω έως 1250-1350 και ενδιαφέρομαι για PS5 αλλά και ταινίες (usb οχι νετφλιξ) και ΤV για ματσάκια Ch.League, Mundial klp. Σκέφτομαι είτε να πάω σε κάποια LG Nanocell 65άρα με τα γνωστά 120HZ HDR,VRR κλπ ή να πάω στο μόνιτορ Philips Momentum 55' https://www.skroutz.gr/s/30624703/Philips-Momentum-559M1RYV-Gaming-Monitor-55-4K-3840x2160-144Hz.html#specs Ποιά είναι η γνώμη σας? Πρέπει να προσέξω κάτι?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) να αγορασεις ο,τι δεν ειναι κινεζικο...δηλαδη Sony, Samsung, LG, απο εκει και περα τα αλλα εχουν να κανουν με τις προτιμησεις σου και γενικα να κοιτας τα stadar πραγματα, δηλαδη να εχει καλο μαυρο η tv, να μην ειναι δηλαδη το μαυρο γκρι, αλλα βαθυ μαυρο! να μπορει να παραγει ολη την χρωματικη αποδοση golor gamut, να μην εχει ghosting, να μην εχει backlight bleed, να μην καιει ρευμα ακομα και οταν ειναι κλειστη.. να ειναι γρηγορο το λειτουργικο....εγω ολα αυτα τα χρονια εχω αγορασει παρα πολλες tv και εχω καταληξει οτι οι καλυτερες στην ποιοτητα υλικων ειναι οι Sony, απο θεμα εικονας οι samsung παντα ειναι καπως ποιο boostαρισμενες, δηλαδη φενονται ωραιες σε games, απο την αλλη οι LG ειναι παντα καλυτερες αν την κανεις και pc monitor, δηλαδη τα γραμματα φενονται παντα καπως ποιο καθαρα..οποτε οπως βλεπεις ειναι πολλα τα κρητηρια και το τι θελει ο καθενας...παρολαυτα εγω καταληγω παντα Sony tv! απο αυτες τις 2 που ειπες η LG ειναι σαφως ανωτερη... Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από ariel555
Ntinaras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, ariel555 είπε να αγορασεις ο,τι δεν ειναι κινεζικο...δηλαδη Sony, Samsung, LG, απο εκει και περα τα αλλα εχουν να κανουν με τις προτιμησεις σου και γενικα να κοιτας τα stadar πραγματα, δηλαδη να εχει καλο μαυρο η tv, να μην ειναι δηλαδη το μαυρο γκρι, αλλα βαθυ μαυρο! να μπορει να παραγει ολη την χρωματικη αποδοση golor gamut, να μην εχει ghosting, να μην εχει backlight bleed, να μην καιει ρευμα ακομα και οταν ειναι κλειστη.. να ειναι γρηγορο το λειτουργικο....εγω ολα αυτα τα χρονια εχω αγορασει παρα πολλες tv και εχω καταληξει οτι οι καλυτερες στην ποιοτητα υλικων ειναι οι Sony, απο θεμα εικονας οι samsung παντα ειναι καπως ποιο boostαρισμενες, δηλαδη φενονται ωραιες σε games, απο την αλλη οι LG ειναι παντα καλυτερες αν την κανεις και pc monitor, δηλαδη τα γραμματα φενονται παντα καπως ποιο καθαρα..οποτε οπως βλεπεις ειναι πολλα τα κρητηρια και το τι θελει ο καθενας...παρολαυτα εγω καταληγω παντα Sony tv! Γιατι αμα ειναι κινεζικο τι θα παθει?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 εχει αποδειχθει παρα πολλες φορες, οτι στα κινεζικα υπαρχουν προβληματα, ειδικα οταν ανοιξεις καποια τηλεοραση και δεις το εσωτερικο, βιδες θα ειναι ξεχαρβαλωμενες, ledταινιες θα ειναι off, δαχτυλιες στο λευκο πανελ, σκονες, τριχες...δεν δινουν τοσο λεπτομερεια στην δουλεια τους στα εργοστασια τα κινεζικα, τα ξεπετανε καπως! οχι σε ολα βεβαια αλλα μαρκες οπως philips, sharp, f&u, panasonic, toshiba, hisense και αλλες τοσες, φτιαχνονται στα ιδια εργοστασια κινας. ενω samsung, lg, sony οχι!
czarjuly Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ παίζω σε f&u (μια 32αρα fhd και μια 50αρα 4k) κι είμαι ευχαριστημένος Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από czarjuly
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Πάρε OLED και μην την φοβάσαι. Εφόσον θα είναι TV για κονσόλα και όχι αντικατάσταση ως pc desktop monitor τότε δεν θα έχεις θέμα. Τώρα που βγήκε η LG C2 κοίταξε για πιθανές προσφορές στην C1 η οποία είναι καταπληκτική. Την κάνεις και ένα καλιμπραρισμα και είσαι έτοιμος για πάρα πολύ καιρό με top πάνελ. 2
chrisgewrgi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Την cx παντος την εχω 1,5 χρόνο ανοιχτή όλη μέρα και δεν εχει κανει κιχ
optimus prime Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Kαι εγω την cx μονιτορ την εχω για το pc. Δεν εχει παθει κατι.
dimitris21gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 +1 για OLED, πήρα πριν κάνα μήνα τη C1 στις 48 ίντσες και πριν ήμουν σε παρόμοια φάση με μια samsung 10ετιας. Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω αυτό που βλέπω ώρες ώρες. 2
Giogiannis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Ευχαριστώ όλους για της απαντήσεις σας!! Έχω πάει και έχω δει και απο κοντά κάποιες, τελικά καταλήγω 99% στην oled 65άρα C1 θα πάρω εννοείτε και 5ετή εγγύηση για να μαι καλυμένος. Όταν πήγα σε κατάστημα αυτες που ξεχώρισα ήταν η LG C1 και η Samsung Q90(την 95Α ήθελα να δω αλλά είναι νομίζω σχεδόν ίδιες Q90 με Q95 με διαφορες στον αριθμο των HDMI 2.1) μου άρεσε περισσότερο η LG που της είδα διπλα δίπλα με μονο αρνητικό οτι γενικά ήταν ενα κλικ πιο σκοτεινή απο αυτό που θα ήθελα, έχω συνηθίσει πολύ brightness 😛 αλλά αυτό πιστεύω συνηθίζεται. Οπότε περιμένω κάνα μήνα εκεί κοντά στο πάσχα μήπως υπάρξει καμιά εκπτωση, έχω στα υπόψην και την G σειρά αλλά ακόμα η τιμή είναι απαγορευτική.
optimus prime Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Ασε την εκπτωση φιλος,οπου την βρεις χαμηλοτερη τιμη χτυπησε την τωρα. Πιο χαμηλα δεν προκειται να την σκοτωσουν.. 1
Giogiannis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 22 ώρες πριν, optimus prime είπε Ασε την εκπτωση φιλος,οπου την βρεις χαμηλοτερη τιμη χτυπησε την τωρα. Πιο χαμηλα δεν προκειται να την σκοτωσουν.. Καλά ναι έτσι και αλλιώς απο Skroutz θα τη χτυπήσω και εγγύηση από LG, το κοντά στο Πάσχα το είπα γιατί θα μπεί και το δώρο της δουλειάς 😁 για να φτάσω το επιθυμητό budget γιατί πήγαινα για χαμηλότερες τηλεοράσεις-τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα