Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 hours ago, alimentas said:

Εγω τελικα πηρα αυτη.Ειναι εξαιρετικο εργαλειο.Δεν ειναι τοσο ευκολη στην χρηση σαν αυτη με το καλαθι που ειναι βαλε-βγαλε αλλα λογω ταψιων κ χωρου μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα.

https://gr.banggood.com/Proscenic-T31-Air-Fryer-Oven-1700W-15L-Digital-Air-Fryer-Oven-with-Rapid-Air-Circulation-LED-Touchscreen-and-APP-or-ALEXA-Control-12-Preset-Programs-100+-Online-Recipes-p-1993995.html?cur_warehouse=CZ&rmmds=search

Το μονο που δεν εχεις σαν αξεσουαρ ειναι το καλαθακι...Ξερις ο φιλος που εχει την home vero αν υπαρχει καπου το καλαθακι ξεχωριστα σαν αξεσουαρ??

καλημέρα, το γκρι υλικό γύρο από το τζάμι τι είναι μεταλλικό ή πλαστικό; προφανώς η μαύρη πόρτα είναι πλαστική.

Γενικές εντυπώσεις; οι συνταγές που έχει οι χρόνοι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα; από μυρωδιά πλαστικούρας κατά το μαγείρεμα πως είναι;

image.png.3db2cff8794add04a097c1cb12fd8dc0.png

Καλαθάκι εννοείς το κυλινδρικό για τις πατάτες; κανονικά συμπεριλαμβάνεται. Θυμάμαι είχα δει σε κάποιο amazon αλλά προσοχή στο μήκος μπορεί να μην ταιριάζει.

image.png.b59e1fdf9c515ebb37a11adedac4ae8e.png

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/8/2023 στις 2:41 ΜΜ, Havik είπε

To γκρι ναι ειναι μεταλλικο.Σιγουρα δεν εχει την υφη πλαστικου οποτε λογικα δεν μπορει να ειναι κατι αλλο.Ναι κομπλε οι χρονοι κ το μηχανημα.Δεν εχω κατι αρνητικο μεχρι τωρα.Απο μυρωδια πλαστικου τιποτα ,ουτε καν στο πρωτο ΄΄καψιμο΄΄.Μια home vero απλη μου ειχα δοκιμασει ενος φιλου ενω ηταν ωραιο μηχανημα εβγαζε φουλ μυρωδια πχ.Αυτη ειναι κομπλε μεχρι τωρα.

Οχι δεν λεω  αυτο,το μπασκετακι το εχει μεσα κανονικα.Οπως κ σουβλες κτλ.Δεν εχει το κατω δεξια απλο καλαθακι που εχουν κ οι κανονικου τυπου air fryer.K επειδη δεν το βρισκω σαν αξεσουαρ ελεωα μηπως υπαρχει πουθενα της homevero να παρω αυτο.

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 30/8/2023 στις 3:44 ΜΜ, Phoenix7 είπε

Γλυκοκοιτάζω την παρακάτω που με κουπόνι και allowance βγαίνει περίπου 54€. Γνώμες; Για 2 άτομα στην ουσία θα είναι η χρήση της https://www.banggood.com/el/Ultenic-K10-E-Air-Fryer-5L-or-5_3QT-Oil-Free-User-Friendly-Design-11-Preset-Cooking-Menu-3D-HF-Circulation-p-1993695.html

Την αγορασα, θεωρω οτι για τα λεφτα με το κουπονι αξιζει φουλ. Εχω ψησει πολλα πραγματα, μιας και ειναι η πρωτη φριτέζα αερος που πήρα. Το μονο αρνητικο που παρατήρησα και με προβληματίζει ειναι οτι καπως σαν να εφυγε η επίστρωση στη σχαρα του κάδου σε ενα σημείο αν και υποπτεύομαι οτι φταιω εγω για αυτο. Δεν βγαζει καμια μυρωδια πλαστικού και νομιζω οτι για 2 ατομα ειναι καλα. Εχω δοκιμασει πολλά, πατάτες, μπριζόλες, κοτόπουλο, κοτομπουκιες μπιφτεκια, κεικ, τοστ, ψωμι μεχρι και γεμιστα εκανα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την ευγενική χορηγία του public (25for100) πήρα την R-2834 στα 110€ εδώ και 4 μέρες.

Μέχρι τώρα πολύ θετικές εντυπώσεις, πολύ απλή στη χρήση, εύκολο καθάρισμα και γρήγορη. Στο χώρο του καλαθιου θα προτιμούσα να είχε λίγο περισσότερο εμβαδόν αντί τόσο ύψος αλλα μην ειμαστε και πλεονέκτες. Ειδικά το καθάρισμα είναι θείο δώρο γιατι το τηγάνι κι ο φούρνος μου την έσπαγαν πολύ.

Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει σουβλάκια χοιρινα (σ.σ καλαμάκια στην αθηναϊκή διάλεκτο), λουκάνικα, πατάτες προκάτ και ανοιχτό σάντουιτς. Όλα πολύ καλά. Σημαντικό το ανακάτεμα 1-2 φορές. Θέλει βέβαια μερικές δοκιμαστικές, δε θα πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε αμέσως. Στα σουβλάκια π.χ η πρώτη παρτίδα βγήκε παραψημένη στα 25 λεπτα/180C. Η δεύτερη παρτίδα στα 15 λεπτά/200C βγήκε πολύ καλύτερη.

Ερώτηση ως προς το support: αν πάθει κάτι το ταψάκι ή το καλάθι, π.χ η αντικολλητική επιφάνεια (χτυπα ξύλο), πουλάει ανταλλακτικά η Rohnson? Έχει κανείς εμπειρία απο αυτό?

Επεξ/σία από Tol1as
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Tol1as είπε

Με την ευγενική χορηγία του public (25for100) πήρα την R-2834 στα 110€ εδώ και 4 μέρες.

Μέχρι τώρα πολύ θετικές εντυπώσεις, πολύ απλή στη χρήση, εύκολο καθάρισμα και γρήγορη. Στο χώρο του καλαθιου θα προτιμούσα να είχε λίγο περισσότερο εμβαδόν αντί τόσο ύψος αλλα μην ειμαστε και πλεονέκτες. Ειδικά το καθάρισμα είναι θείο δώρο γιατι το τηγάνι κι ο φούρνος μου την έσπαγαν πολύ.

Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει σουβλάκια χοιρινα (σ.σ καλαμάκια στην αθηναϊκή διάλεκτο), λουκάνικα, πατάτες προκάτ και ανοιχτό σάντουιτς. Όλα πολύ καλά. Σημαντικό το ανακάτεμα 1-2 φορές. Θέλει βέβαια μερικές δοκιμαστικές, δε θα πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε αμέσως. Στα σουβλάκια π.χ η πρώτη παρτίδα βγήκε παραψημένη στα 25 λεπτα/180C. Η δεύτερη παρτίδα στα 15 λεπτά/200C βγήκε πολύ καλύτερη.

Ερώτηση ως προς το support: αν πάθει κάτι το ταψάκι ή το καλάθι, π.χ η αντικολλητική επιφάνεια (χτυπα ξύλο), πουλάει ανταλλακτικά η Rohnson? Έχει κανείς εμπειρία απο αυτό?

Ναι , νομίζω στις αξιολογήσεις στο Skroutz κάποιος ανέφερε ότι βρήκε αντικολλητική σχάρα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το ίδιο έπαθα κ εγώ τις πρώτες φορές. Επειδή θεωρούσα ότι το μηχάνημα δεν έχει δύναμη πιστεύα ότι στα λεπτά που δίνει ότι το φαγητό θα βγαίνει ώμο μέσα, οπότε έβαζα χαμηλή θερμοκρασία κ πολλά λεπτά κ έβγαινε παραψημμενο κ στεγνό. Όταν μείωσα χρόνο κ ανέβασα ένταση έβγαινε μπομπα

Δημοσ.
On 24/09/2023 at 00:18, Tol1as said:

Ισχύει ακομη αυτη η προσφορα?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, yansta είπε

Ισχύει ακομη αυτη η προσφορα?

Οταν την πήρα ίσχυε το PUBLICHOME κουπόνι που ήταν -10% σε ολες τις μικροσυσκευες. Αυτό έληξε. Το 25FOR100 που είναι -25€ για άνω των 100€ αγορά ισχύει ακόμα το δοκίμασα μόλις. Οπότε θα σου βγει ~125€ με παραλαβη απο καταστημα.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, mihanikos1 είπε

Έχεις κανείς γνώμη για αυτήν; https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/kitchen-appliances/fryers/286573-φριτ-tefal-ey801d-easyfry-grill-xxl-ss

Είναι 6.5 λίτρα και έχει χώρισμα στην μέση που μπορείς να βάλεις. Εξωτερικό έχει καλές κριτικές.

Άκου εκεί για 8 άτομα. Με το ζόρι για 3.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Παιδιά έχει κανένας άποψη γι αυτή την φριτέζα; 

https://m.banggood.com/el/Proscenic-T21-1700W-220V-5_5L-Air-Fryer-APP-Control-8+1-Cooking-Functions-Preheat-and-Warm-Keeping-Hot-Oven-Cooker-Touch-Screen-Control,Alexa-and-Google-Home-Voice-Control-p-1934888.html?p=HB09148456175201701W&custlinkid=2906745

Με ενα κουπόνι μου βγαίνει γύρω στα 77 €. 

Προορίζεται για 2 ή 3 άτομα... 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μεγάλο airfryer πχ ενας κάδος των 8-9λιτρων ή διπλό με πχ 2*4;

Επίσης γιατί κάποιος να μην πάει σε ρομποτάκι που και πιο φθηνά είναι και χωράνε (συνήθως ) περισσότερα; Είχε κάποιος και τα δύο να μας πει διαφορές;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Μεγάλο airfryer πχ ενας κάδος των 8-9λιτρων ή διπλό με πχ 2*4;

Επίσης γιατί κάποιος να μην πάει σε ρομποτάκι που και πιο φθηνά είναι και χωράνε (συνήθως ) περισσότερα; Είχε κάποιος και τα δύο να μας πει διαφορές;

Αν είναι για οικογένεια ένας  κάδος, αν είναι για 2 άτομα με δύο. Για οικογένεια θα χρειαστείς ποσότητα, για 2 άτομα πρακτικότητα πχ στον ένα το κοτόπουλο, στο άλλο τις πατάτες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Αν είναι για οικογένεια ένας  κάδος, αν είναι για 2 άτομα με δύο. Για οικογένεια θα χρειαστείς ποσότητα, για 2 άτομα πρακτικότητα πχ στον ένα το κοτόπουλο, στο άλλο τις πατάτες.

3μελης οικογένεια για αυτό αμφιταλαντεύομαι. Επαρκούν τα 4.5 λίτρα των καλαθιών των διπλών μοντέλων;

Επεξ/σία από liakjim

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...