Sadako Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δεν νομίζω όσα είχα (3-4) να ήταν όλα χαλασμένα. Όπως είπα, αν δεν άλλαξε κάτι στην όλη τεχνολογία από τότε, εμένα προσωπικά δεν με βόλευε για συγκεκριμένες κατηγορίες φαγητού. Έβαζα πχ 2 κομμάτια πίτσα και τα έκανε λίγο νιανιά. Νομίζω είναι επειδή ζεσταίνει τα υγρά πρώτα και από μέσα προς τα έξω (εκτός αν το θυμάμαι λάθος). Για ποπ κορν και σούπες κλπ εννοείται ότι κι εγώ. Καλά και άλλα φαγητά φαγητά βάζω αν βιάζομαι πολύ κλπ, αλλά είναι κάποια που δεν μου αρέσει πώς τα βγάζει.
PedroG Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Καμία καλή πρόταση για φριτεζα αέρος αυτές τις μέρες των προσφορών;
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, PedroG είπε Καμία καλή πρόταση για φριτεζα αέρος αυτές τις μέρες των προσφορών; Πολύ γενικό ερώτημα. Θες φριτέζα με μεγάλο η μικρό κάδο; Τι budget έχεις; Κάποιες αξιοπιστες με πολλές κριτικές ξεκινάνε από τα 60 ευρώ και οι γνωστές επώνυμες μάρκες φτάνουν τα 150 με 180 ευρώ. 1
PedroG Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Mια καλης κατασκευής με καλές κριτικές και αξιοπιστη ... Καλή τιμή μάλλον καλή προσφορά Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από PedroG
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, PedroG είπε Mια καλης κατασκευής με καλές κριτικές και αξιοπιστη ... Καλή τιμή μάλλον καλή προσφορά Μπες εδώ και ψάξε. Της xiaomi είναι από τις πιο vfm με άπειρες κριτικές. Μπορείς να βρεις και άλλες με πολλές κριτικές. Γνωστές επώνυμες όπως Philips και AEG είναι από τις πιο ακριβές. Αν την θες για πάνω από 1 άτομο ή κάνετε μεγάλες μερίδες και θες μεγάλο κάδο αποτελεί βασικό κριτήριο. Όσο πιο διασκορπισμενο και ελεύθερο με διακενα ανάμεσα στα κομμάτια είναι το φαγητό στον κάδο, τόσο καλύτερο και τραγανό θα γίνει. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από Basilhs23___ 2 2
alimentas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Παιδια αναμεσα σ αυτες τις 2 ποια προτεινεται ??? https://www.skroutz.gr/s/25255102/AEG-AF6-1-6ST-Φριτέζα-Αέρος-με-Αποσπώμενο-Κάδο-5-4lt-Ασημί.html#reviews https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/kitchen-appliances/fryers/232624-φριτεζα-philips-hd9270-96-xl
doll Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Πριν 2 ημέρες αγόρασα την Xiaomi Mi fryer. Ενα θέμα που είδα ήταν με το κουτί. Ο φίλος μου είχε αγοράσει πάλι από το e-shop και το κουτί ήταν το κλασικό λευκό της xiaomi (π.χ. αυτον βλέπεις και στιον βραστήρα, ανεμιστήρα κ.λ.π.). Αυτή την φορά ήταν πιο μικρό, δεν είχε το πλαστικό χερούλι και ήταν γκρι στο πάνω μέρος. Μέσα το βιβλίο ήταν V3 έκδοση και άρα τελευταίας χρονικά παραγωγής. Εχει αγοράσει κάποιος τελευταία και τη συσκευασία έχει? Μέσα η συσκευή είναι ίδια.
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Στις 18/9/2022 στις 1:46 ΜΜ, Sadako είπε Για ζέσταμα φαγητού πάντως, με εξαίρεση σούπες, δεν ξέρω πόσο κατάλληλος είναι ο φούρνος μικροκυμάτων. Δεν ξέρω αν έχει βγει καμιά νέα τεχνολογία από τότε που χρησιμοποιούσα παλιά, αλλά τα φαγητά τα "ίδρωνε" λίγο και δεν μου άρεσε καθόλου. Χίλιες φορές δηλαδή μικρό φουρνάκι. Κατι δεν εκανε καλα το φουρνακι σου μαλλον. Ο micro ειναι ο ορισμος του "ζεσταινω φαγητο".
Swimmer21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 40 minutes ago, doll said: Πριν 2 ημέρες αγόρασα την Xiaomi Mi fryer. Ενα θέμα που είδα ήταν με το κουτί. Ο φίλος μου είχε αγοράσει πάλι από το e-shop και το κουτί ήταν το κλασικό λευκό της xiaomi (π.χ. αυτον βλέπεις και στιον βραστήρα, ανεμιστήρα κ.λ.π.). Αυτή την φορά ήταν πιο μικρό, δεν είχε το πλαστικό χερούλι και ήταν γκρι στο πάνω μέρος. Μέσα το βιβλίο ήταν V3 έκδοση και άρα τελευταίας χρονικά παραγωγής. Εχει αγοράσει κάποιος τελευταία και τη συσκευασία έχει? Μέσα η συσκευή είναι ίδια. Στείλε φωτό, δεν έχω ξαναδεί το συγκεκριμένο μοντέλο.. Η νέα έκδοση το μόνο που έχει διαφορετικό είναι see through συρτάρι με τζάμι για να βλέπεις μέσα.
doll Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Στείλε φωτό, δεν έχω ξαναδεί το συγκεκριμένο μοντέλο.. Η νέα έκδοση το μόνο που έχει διαφορετικό είναι see through συρτάρι με τζάμι για να βλέπεις μέσα. Την ανέβασα. Το συρτάρι που λες ποιο μοντέλο είναι (αριθμός?)
Swimmer21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 1 hour ago, doll said: Την ανέβασα. Το συρτάρι που λες ποιο μοντέλο είναι (αριθμός?) Αυτή είναι η κλασσική, δεν υπάρχει άλλη. Εγώ λέω αυτή αλλά νομίζω δεν έχει έρθει Ελλάδα επίσημα https://el.xiaomiplanet.sk/έξυπνη-φριτέζα-αέρα-xiaomi-pro/ 1
doll Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Αυτή είναι η κλασσική, δεν υπάρχει άλλη.
daPro7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/39924530/Rohnson-R-2834-Φριτέζα-Αέρος-με-Αποσπώμενο-Κάδο-8lt-Μαύρη.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Σκέφτομαι να πάρω αυτήν..Την έχει κανείς?
glib Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Καλημέρα σε όλους. Η φριτεζα που έβγαλετο lidl αξίζει για αγορά? https://www.lidl-hellas.gr/p/masterpro-by-giorgos-tsoulis/masterpro-friteza-air-fryer/p168315
bill_viper Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Στις 24/2/2023 στις 12:02 ΜΜ, daPro7 είπε https://www.skroutz.gr/s/39924530/Rohnson-R-2834-Φριτέζα-Αέρος-με-Αποσπώμενο-Κάδο-8lt-Μαύρη.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Σκέφτομαι να πάρω αυτήν..Την έχει κανείς? Ναι, την έχω κάνα μήνα. Μεγάλος κάδος με διαχωριστικό στη μέση που μπορείς να βάλεις κάτω και πάνω φαγητό. Δουλεύει απροβλημάτιστα η εφαρμογή η οποία σου έχει κι επιπλέον συνταγές με έτοιμους χρόνους και θερμοκρασίες. Και αυτόνομα δουλεύει άψογα. Γενικά είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Κοτομπουκιές, μπιφτέκι, σνίτσελ τα κάνει πολύ ωραία. Πατάτες μόνο τις κατεψυγμένες. Τις φρέσκιες δε μπορεί να τις φτιάξει. Συνιστάται από εμένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα