Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/4/2025 στις 11:03 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε

Eχω το ninja Af500

Επειδή ψάχνομαι για καινουριο AF (το 1ο έφαγε ενα πέσιμο απο δική μου μλκια), αυτό ισχύει ότι δεν μπορεις να ρυθμίσεις χειροκίνητα θερμοκρασία και χρόνο και μόνο να διαλέξεις πρόγραμμα?

Γενικά αξίζει τα λεφτά της? Γιατι είναι και κάπως τσιμπημένη η τιμή.

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Tol1as είπε

Επειδή ψάχνομαι για καινουριο AF (το 1ο έφαγε ενα πέσιμο απο δική μου μλκια), αυτό ισχύει ότι δεν μπορεις να ρυθμίσεις χειροκίνητα θερμοκρασία και χρόνο και μόνο να διαλέξεις πρόγραμμα?

Γενικά αξίζει τα λεφτά της? Γιατι είναι και κάπως τσιμπημένη η τιμή.

Καθε προγραμμα εχει συγκεκριμενο range. Πχ το roast 160-200C (δεν θυμαμαι ακριβως τα νουμερα σε κανενα προγραμμα), το air fry 160-220, το max crisp εως 240 κλπ. Επισης χρονο οσο θες βαζεις. Απλα καθε προγραμμα δουλευει καπως διαφορετικα οσον αφορα σε ποση ενταση δουλεουν οι ανεμιστηρες. Πχ στο bake νομιζω που ειναι για κεικ κλπ πρεπει να γυριζουν ισα ισα.

Για μενα ναι αξιζει αν ψαχνεις air fryer για πολλες χρησεις και οχι μονο για πατατες πχ. Εγω που εχω και ψησταρια υγραεριου χρησιμοποιω το airfryer για κρεατα μονο αμα βαριεμαι να αναψω ψησταρια. Αλλα καθε μερα ζεσταινουμε φαγητο και γενικα το χρησιμοποιουμε και για μικρα ψησιματα πχ 5-6 τυροπιτακια κλπ

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ σωστα αναλογα το πρόγραμμα γυριζουν και οι ανεμιστήρες και οι θερμοκρασίας 

Επεξ/σία από gogkroj
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ειχα αγοράσει μια φριτέζα απο Γερμανό η οποία μου βγήκε ελαττωματική και την επέστρεψα και πήρα τα λεφτά μου πίσω (η εξυπηρέτηση απαράδεκτη btw).

Οπότε θέλω να αγοράσω μια καινούρια φριτέζα, κατα προτίμηση 10 λίτρα και το ποσό που μπορώ να διαθέσω ειναι γύρω στα 150€ πάνω κάτω. Και απο κάποιο κατάστημα που θα αναλάβει το ίδιο σέρβις κ.λ.π και δεν θα με τρέχει σαν τον Γερμανό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...