Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostis444t είπε

για τα τοστ ,θα βάζεις 4 οδοντογλυφίδες στην καθε γωνία του ψωμιού ,εννοείται να πιανει κ τις 2 φέτες του ψωμιού ,δηλ.να πηγαίνει μέχρι κάτω 

Τρίχες... Το πήρα για να κάνει τη ζωή μου ευκολότερη όχι για να ψάχνω "πατέντες" για ψησίματα που γίνονται αυτόματα με άλλες συσκευές και καλύτερα. Ούτε αξιόλογη οικονομία κάνει για την καθημερινή χρήση. 1800W έχει σχεδόν ο φούρνος κατανάλωση και εκεί ψήνω ολόκληρο ταψί με μουσακά αν θέλω. Όχι 2 τοστ κι ένα μπιφτέκι... Και η τηγανητή πατάτα πρέπει να βουτήξει μέσα στο λάδι για να γίνει όπως πρέπει. Αλλιώς άστην δεν την τρώω και καθόλου. Θα το πασάρω πάλι στη μάνα μου που για αυτήν το πήρα αρχικά κιόλας κι αν έχει όρεξη ας κάτσει να πειραματιστεί να περνάει την ώρα της. Δεν αξίζει ούτε το χώρο που πιάνει στον πάγκο της κουζίνας μου...

Επεξ/σία από theopan
  • Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή βλέπω πολλές ερωτήσεις για αυτο το θέμα να σας ενημερώσω πως υπάρχει ομάδα στο Facebook που ασχολείται με τα airfryer, ελεύθερα συνταγές, ερωτήσεις, συμβουλές και τα λοιπά. Ρωτάτε ότι θέλετε και όποιος ξέρει απαντάει. 

https://www.facebook.com/share/Ts42EktHtcAeQCNJ/

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και μας κάηκε, αλλά θα πάρουμε τον Ιούλιο... μεσω κλαρνα σε 4 δοσεις

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, 

δεν ξερω να σου απαντήσω αλλα ξέρω οτι πρέπει να γράψεις για τη χρηση θες ενα air fryer, εισαι ενα άτομο, ειστε εξι άτομα, κτλ, για να μπορέσει να σου απαντήσει καποιος αλλος. 

Επίσης δες αυτό :

https://www.insomnia.gr/forums/topic/789545-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-air-fryer/?do=findComment&comment=60292891 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...