theopan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostis444t είπε για τα τοστ ,θα βάζεις 4 οδοντογλυφίδες στην καθε γωνία του ψωμιού ,εννοείται να πιανει κ τις 2 φέτες του ψωμιού ,δηλ.να πηγαίνει μέχρι κάτω Τρίχες... Το πήρα για να κάνει τη ζωή μου ευκολότερη όχι για να ψάχνω "πατέντες" για ψησίματα που γίνονται αυτόματα με άλλες συσκευές και καλύτερα. Ούτε αξιόλογη οικονομία κάνει για την καθημερινή χρήση. 1800W έχει σχεδόν ο φούρνος κατανάλωση και εκεί ψήνω ολόκληρο ταψί με μουσακά αν θέλω. Όχι 2 τοστ κι ένα μπιφτέκι... Και η τηγανητή πατάτα πρέπει να βουτήξει μέσα στο λάδι για να γίνει όπως πρέπει. Αλλιώς άστην δεν την τρώω και καθόλου. Θα το πασάρω πάλι στη μάνα μου που για αυτήν το πήρα αρχικά κιόλας κι αν έχει όρεξη ας κάτσει να πειραματιστεί να περνάει την ώρα της. Δεν αξίζει ούτε το χώρο που πιάνει στον πάγκο της κουζίνας μου... Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2024 από theopan
Gatilaras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 https://www.lidl-hellas.gr/p/pifiaki-friteza-termoy-aera-xl-5-2l/p10033365?ar=0&flyx=12614636-dd3d-11ee-b234-fa163f87bdcf Λεει για 2 ατομα ή μπα?
makis25 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Επειδή βλέπω πολλές ερωτήσεις για αυτο το θέμα να σας ενημερώσω πως υπάρχει ομάδα στο Facebook που ασχολείται με τα airfryer, ελεύθερα συνταγές, ερωτήσεις, συμβουλές και τα λοιπά. Ρωτάτε ότι θέλετε και όποιος ξέρει απαντάει. https://www.facebook.com/share/Ts42EktHtcAeQCNJ/
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Και μας κάηκε, αλλά θα πάρουμε τον Ιούλιο... μεσω κλαρνα σε 4 δοσεις
snb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Καλημέρα, επειδή έχω βρει 2 air fryer μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι καλύτερος; BlitzHome BH-AF1 https://www.angroid.gr/prosfores/spiti-amp-amp-kipos/bw-af1-exypni-foyrnofriteza-a-la-blitzwolf-gia Xiaomi Air Fryer 6L https://www.mi.com/global/product/xiaomi-air-fryer-6l/specs
dbrillis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Καλημέρα, δεν ξερω να σου απαντήσω αλλα ξέρω οτι πρέπει να γράψεις για τη χρηση θες ενα air fryer, εισαι ενα άτομο, ειστε εξι άτομα, κτλ, για να μπορέσει να σου απαντήσει καποιος αλλος. Επίσης δες αυτό : https://www.insomnia.gr/forums/topic/789545-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-air-fryer/?do=findComment&comment=60292891 1
VixenX Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου. Είμαι φοιτητής, έχω ένα φουρνάκι Izzy (3 εστίες & αντιστάσεις) με το οποίο γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος, τα φαγητά παίρνουν πάρα πολύ ώρα (σήμερα έκανα fish sticks 40 λεπτά, πατάτες δεν κάνω επίτηδες γιατί μία φορά τις μαγείρευα για πάνω από ώρα) ειδικά στις αντιστάσεις. Τα μάτια είναι λίγο καλύτερα αν και σε αυτά κάνει εκατό ώρες πάλι. Μαγειρεύω σχεδόν κάθε μέρα. Θεωρείται φυσιολογική η διάρκεια μαγειρέματος για τέτοια συσκευή; Θα βοηθούσε το airfryer σαν συμπληρωματικό (οι εστίες θα χρησιμοποιούνται σίγουρα πάλι για ρύζι/μακαρόνια/σάλτες κτλπ) ή απλά θα πιάνει χώρο στον πάγκο μου;
varade Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, VixenX είπε Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου. Είμαι φοιτητής, έχω ένα φουρνάκι Izzy (3 εστίες & αντιστάσεις) με το οποίο γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος, τα φαγητά παίρνουν πάρα πολύ ώρα (σήμερα έκανα fish sticks 40 λεπτά, πατάτες δεν κάνω επίτηδες γιατί μία φορά τις μαγείρευα για πάνω από ώρα) ειδικά στις αντιστάσεις. Τα μάτια είναι λίγο καλύτερα αν και σε αυτά κάνει εκατό ώρες πάλι. Μαγειρεύω σχεδόν κάθε μέρα. Θεωρείται φυσιολογική η διάρκεια μαγειρέματος για τέτοια συσκευή; Θα βοηθούσε το airfryer σαν συμπληρωματικό (οι εστίες θα χρησιμοποιούνται σίγουρα πάλι για ρύζι/μακαρόνια/σάλτες κτλπ) ή απλά θα πιάνει χώρο στον πάγκο μου; air fryer ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για φοιτητη και εργενη, σημερα εκανα γυρο σε 5 λεπτα στον αερα. (τον κατεψυγμενο γυρο απο το ΑΒ). κοτομπουκιες και fish sticks τα φτιαχνει σε 10 με 12 λεπτα. κοιτα την μαρκα NINJA ειναι τοπ εγω εχω philips ηδη 9 χρονια (2100watt) Επεξ/σία 29 Μαρτίου από varade
marilou198530 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Σκέφτομαι να αγοράσω airfryer, θα ήθελα κάποιο με μεγάλη χωρητικότητα έχετε κάποια πρόταση;
Moderators stormrain Δημοσ. Τετάρτη στις 09:18 πμ Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 09:18 πμ Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Επειδη το φουρνακι ρομπότ που εχω αρχίζει και τα παίζει, σκέφτομαι να δοκιμάσω ενα ερφραηα. Αυτό που δεν εχω καταλαβει (δεν το έχω ψάξει πολύ βεβαια), ειναι αν ζεσταίνει κιολας το φαγητό. Χρησιμοποιώ αρκετά το φουρνακι και για να ζεστάνω φαγητά (δεν εχω μικροκυμάτων) και με ενδιαφέρει κι αυτο. Είναι έξτρα feature? Ή δεν παιζει καθόλου η φαση "βαζω πιάτο μέσα και ζεσταινω"?
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τετάρτη στις 11:03 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:03 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stormrain είπε Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Επειδη το φουρνακι ρομπότ που εχω αρχίζει και τα παίζει, σκέφτομαι να δοκιμάσω ενα ερφραηα. Αυτό που δεν εχω καταλαβει (δεν το έχω ψάξει πολύ βεβαια), ειναι αν ζεσταίνει κιολας το φαγητό. Χρησιμοποιώ αρκετά το φουρνακι και για να ζεστάνω φαγητά (δεν εχω μικροκυμάτων) και με ενδιαφέρει κι αυτο. Είναι έξτρα feature? Ή δεν παιζει καθόλου η φαση "βαζω πιάτο μέσα και ζεσταινω"? Eχω το ninja Af500 και πιο πολυ το χρησιμοποιω για ζεσταμα φαγητου. Το βαζω στα 5' στους 170 και ειναι σουπερ. Ειδικα κατι σπιτικες τυροπιτες/σπανακοπιτες απο το ψυγειο που εχουν πανιασει, γινονται σαν φρεσκοψημενες τραγανες. Οχι ομως σε πιατο γιατι θα σπασει, I've been there.... Απλα επειδη ειναι κουμουτσα, καλο ειναι να υπαρχει χωρος στον παγκο να εγκατασταθει μονιμα, γιατι αν ειναι να το βαζεις/βγαζεις απο κανενα ντουλαπι θα ειναι δυσκολο και βαρετο. Πατατες βγαζει παρα πολυ καλες. Εχω ψησει και σουβλακια, μπιφτεκια, κοντοσουβλια, σολωμο κλπ με αρκετα καλα αποτελεσματα για μενα. Λεω αρκετα καλα, γιατι ψηνω σε ψησταρια, οποτε συγκρινω με εκει. Αλλιως για καποιον χωρις ψησταρια ειναι σουπερ το ψησιμο που κανει. Κατι τελευταιο, μην βλεπετε που γραφουν πχ 10 λιτρα καδο και εχουν κατι φωτογραφιες με πατατες να ξεχειλιζουν απο τον καδο. Προφανως και αν τον γεμισεις δεν θα ψηθουν σωστα ποτέ. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:05 πμ από SagoniasSlutRos 1
gogkroj Δημοσ. Τετάρτη στις 01:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:23 μμ χρειάζομαστε επιφανεια πλατος και οχι σε υψος.Πχ οπως η φριτεζα ninja af500 για να καταλάβετε τι εννοώ
stylish Δημοσ. Τετάρτη στις 01:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:28 μμ 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Eχω το ninja Af500 και πιο πολυ το χρησιμοποιω για ζεσταμα φαγητου. Το βαζω στα 5' στους 170 και ειναι σουπερ. Ειδικα κατι σπιτικες τυροπιτες/σπανακοπιτες απο το ψυγειο που εχουν πανιασει, γινονται σαν φρεσκοψημενες τραγανες. Οχι ομως σε πιατο γιατι θα σπασει, I've been there.... Απλα επειδη ειναι κουμουτσα, καλο ειναι να υπαρχει χωρος στον παγκο να εγκατασταθει μονιμα, γιατι αν ειναι να το βαζεις/βγαζεις απο κανενα ντουλαπι θα ειναι δυσκολο και βαρετο. Πατατες βγαζει παρα πολυ καλες. Εχω ψησει και σουβλακια, μπιφτεκια, κοντοσουβλια, σολωμο κλπ με αρκετα καλα αποτελεσματα για μενα. Λεω αρκετα καλα, γιατι ψηνω σε ψησταρια, οποτε συγκρινω με εκει. Αλλιως για καποιον χωρις ψησταρια ειναι σουπερ το ψησιμο που κανει. Κατι τελευταιο, μην βλεπετε που γραφουν πχ 10 λιτρα καδο και εχουν κατι φωτογραφιες με πατατες να ξεχειλιζουν απο τον καδο. Προφανως και αν τον γεμισεις δεν θα ψηθουν σωστα ποτέ. πως ζεσταινεις χωρις πιατο; πχ σουπα
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τετάρτη στις 01:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:41 μμ 11 λεπτά πριν, stylish είπε πως ζεσταινεις χωρις πιατο; πχ σουπα Σουπα θα ζεστανω σε κατσαρολακι στο ματι της κουζινας!! Αν ηθελα να τη ζεστανω στο airfryer ή στον φουρνο που ειναι το ιδιο πραγμα, θα την εβαζα σε ενα πυρεξ ή ανοξειδωτο μπωλ. Κατι που να αντεχει τη θερμοκρασια δλδ. 18 λεπτά πριν, gogkroj είπε χρειάζομαστε επιφανεια πλατος και οχι σε υψος.Πχ οπως η φριτεζα ninja af500 για να καταλάβετε τι εννοώ Σωστα! το εμβαδο ειναι που μετραει. Εκτος αν κανεις πατεντες και ψηνεις σε 2 οροφους. 1
PaRaNo1d Δημοσ. Πέμπτη στις 09:39 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:39 πμ Καλημέρα , έχετε κάποια πρόταση για air fryer μέχρι 150€; ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα