Petros111 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα. Έχω πάρει και εγώ αυτή τη κάρτα, ήθελα να ρωτήσω περίπου πόσο θερμοκρασία πιάνει σε παιχνίδια σε εσάς? Εμένα στο pubg που παίζω πιάνει 72 με 73. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, Petros111 είπε Καλησπέρα. Έχω πάρει και εγώ αυτή τη κάρτα, ήθελα να ρωτήσω περίπου πόσο θερμοκρασία πιάνει σε παιχνίδια σε εσάς? Εμένα στο pubg που παίζω πιάνει 72 με 73. ευχαριστώ. η λογικη παραμενει ιδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoannisV Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν και δεν έχω το ίδιο μοντέλο αλλά το Zotac Twin edge (μέτριο προς κακό cooling), ακολουθώντας τον ίδιο οδηγό έπεσα από 74-75C σε κάτω από 68C. Επίσης η κατανάλωση έπεσε κατά 30% σε full load (από 220W στα 150W). Έκανα μεγαλύτερο underclock/undervolt βέβαια από αυτό που προτείνει (έπεσα στα 800v). Οι επιδόσεις που έχασα δεν ήταν πάνω από 5%. Θα ήθελα να δοκιμάσω να το ρίξω και άλλο απλά για πλάκα να δω τι αποδόσεις χάνονται αν πχ. πέσω στα 120W η 100W. Σε λαπτοπ με 3050 που ανέβαζε 76 βαθμούς και έπαιρνε φωτιά ο τόπος, η ίδια ιστορία. Από 60W max πήγε στα 45W, η θερμοκρασία έπεσε κάτω από 68C και η απόδοση που χάθηκε δεν ήταν πάνω από 2%. Πλέον δεν μπορώ να δικαιολογήσω κάποιον που κάνει overclock επιδιώκοντας +5-7% σε επιδόσεις και καταλήγοντας να καίει 50% παραπάνω ρεύμα ενώ ταλαιπωρεί και την κάρτα. Ίσως σε αυτό βέβαια να έχει συμβάλει και η τιμή του ρεύματος. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από JoannisV 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros111 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο πιο πάνω για την πολύτιμη βοήθεια. Τελικά μετά από αρκετή ταλαιπωρία πιστεύω ότι βρήκα την πιο προσιτή ρύθμιση, σε αυτό το βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=sV0C3zDJETY Εδώ είναι ο πρώτος έλεγχος της κάρτας με θερμοκρασίες περίπου στα 73 βαθμούς. Εδώ είναι μετά τής ρυθμίσεις του βίντεο και 65 με 66 βαθμούς. Εδώ είναι με ρύθμιση 925mv και 1850MHz περίπου και +600MHz στο memory clock. Επειδή δεν το έχω ξανακάνει, δεν ξέρω για προβλήματα μελλοντικά. Πάντως με έχει εντυπωσιάσει το πόσο έπεσε η θερμοκρασία. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από Petros111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros111 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Εντωμεταξύ έκανα ότι έκανα, βάζω το παιχνίδι (pubg) και το ρεύμα το βάζει πάλι 215 με 220 και η θερμοκρασία πάλι στα ίδια. Κάνω κάτι λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Petros111 είπε Εντωμεταξύ έκανα ότι έκανα, βάζω το παιχνίδι (pubg) και το ρεύμα το βάζει πάλι 215 με 220 και η θερμοκρασία πάλι στα ίδια. Κάνω κάτι λάθος? Πατησεις το "L" στο curve ε? Εκανες save το προφιλ? Ειναι ενεργο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros111 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε Πατησεις το "L" στο curve ε? Εκανες save το προφιλ? Ειναι ενεργο? Καλημέρα. Το "L" στο curve δεν το είχα πατήσει, τα υπόλοιπα ναι. το ξανά έκανα από την αρχή όλο σωστά, αλλά η θερμοκρασία πάλι είναι στα 72. Δες την φωτο να μου πεις αν κάτι δεν είναι σωστό, είναι σε ώρα παιχνιδιού. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Petros111 είπε Καλημέρα. Το "L" στο curve δεν το είχα πατήσει, τα υπόλοιπα ναι. Άκυρο αυτό με το L. Είναι για να το κλειδώσεις σε συγκεκριμένο ρεύμα. Δοκίμασε να κατέβεις και άλλο σε ρεύμα, δλδ η ευθεία γραμμή να ξεκινάει από πιο αριστερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros111 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Άκυρο αυτό με το L. Είναι για να το κλειδώσεις σε συγκεκριμένο ρεύμα. Δοκίμασε να κατέβεις και άλλο σε ρεύμα, δλδ η ευθεία γραμμή να ξεκινάει από πιο αριστερά. δηλαδή από 925 που το έχω να το κάνω 900 η και πιο χαμηλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, Petros111 είπε δηλαδή από 925 που το έχω να το κάνω 900 η και πιο χαμηλά? Εγώ η αλήθεια είναι το έχω 975 νομίζω και έχω διαφορές στην κατανάλωση. Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Αν το δοκιμάσει και άλλος με manli, ίσως το vbios να μην κρατάει τις ρυθμίσεις 🤷 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranc2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπον μετα απο 2 ωρες f1 2021 ultra settings +1ωρα dirt rally 2.0 στα ultra παλι+1ωρα forza horizon δηλαδη 4 ωρες gaming σε αναλυση 2560x1440 και οθονη 144hz , 32 βαθμους θερμοκρασια στο χωρο χωρις κλιματιστικο ειχα 82,1 βαθμους max.. stock settings... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από petranc2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranc2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εδω ειναι ενα βιντεο με F1 2021 ULTRA MAX OUT γραφικα 1440p με ανοιχτο το msi afterburner εκανα undervolt και τα αποτελεσμτα μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλα... σχεδον 20 βαθμους θερμοκρασια κατω...!!!!!!! Δειτε το και πειτε μου...!!!! Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από petranc2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα