Προς το περιεχόμενο

Manli RTX 3070 eShop 650 ευρώ

CherryBerry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, XghosT7 είπε

Έκανα την ίδια αγορά αλλά δεν έχω ανοίξει το κουτί ακόμα, είχα δουλειές, αλλά δεν είμαι και σίγουρος για την αγορά. Τα fans που δουλέυουν στο 30% όταν είσαι idle βγάζουν πολύ θόρυβο? θα μπορούσε κάποιος να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με το PC σε idle?

Εχω ατομα που εχουν υπολογιστη που βγαζει θορυβο λες και ειναι κινητηρας πετρελαιου και λενε πως τους νανουριζει, αλλοι εχουν σχεδον αθορυβο και δεν μπορουν και το κλεινουν.

Προσωπικα για μενα ειναι σε Ο.Κ. επιπεδο, δουλευω μεγαλη ψυκτρα που βγαζει περισσοτερο θορυβο απο την gpu (arctic freezer duo 34) και δεν εχω προβλημα, αλλα οπως ανεφερα στο θεμα θορυβου ολοι ειμαστε διαφορετικη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 ώρες πριν, XghosT7 είπε

Έκανα την ίδια αγορά αλλά δεν έχω ανοίξει το κουτί ακόμα, είχα δουλειές, αλλά δεν είμαι και σίγουρος για την αγορά. Τα fans που δουλέυουν στο 30% όταν είσαι idle βγάζουν πολύ θόρυβο? θα μπορούσε κάποιος να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με το PC σε idle?

Δεν ακουγεται το 30% σε καμια καρτα. Και μεχρι τωρα προσωπικα το προτιμαω για να εχω 30 βαθμους idle αντι για 40+ με 0rpm

• Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα ιδέα από έναν τύπο σε μια κριτική στο σκρουτζ & τους έστειλα ένα παράπονο μπας και προσφέρουν 0% fan speed ( 0 db mode ) firmware bios update σε idle state, όπως άλλες κάρτες του ανταγωνισμού, εφόσον δουν ότι το ζητήσει αρκετός κόσμος.

Αναφέροντας μάλιστα ότι αποτελεί την σήμερον εποχή προαπαιτούμενο, απαραίτητο χαρακτηριστικό εφόσον φυσικά το υποστηρίζει και η ψυκτρα αλλά και δυνατό selling point.

Θεωρώ αξίζει μια προσπάθεια

https://www.manli.com/en/contact-default.html

Προσωπικά δεν ενοχλεί πολύ η απουσία του αλλά είναι ένα χαρακτηριστικό που αν το έχεις μάθει ως δεδομένο σου λείπει λιγάκι, όσο να 'ναι.

Επεξ/σία από 7nisiotis

11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Προσωπικά δεν ενοχλεί πολύ η απουσία του αλλά είναι ένα χαρακτηριστικό που αν το έχεις μάθει ως δεδομένο σου λείπει λιγάκι, όσο να 'ναι.

Τώρα πραγματικά, το ακούτε στο 30%? Γιατί τουλάχιστον στην δικιά μου κάρτα με 3πλο φαν, δεν ακούω κάτι στο τέρμα χαμηλό, ακόμα και αν μηδενισω με icue τα case fans. 

• Sad 1

• 1 μήνα μετά...
Στις 2/4/2022 στις 5:45 ΠΜ, 7nisiotis είπε

Πήρα ιδέα από έναν τύπο σε μια κριτική στο σκρουτζ & τους έστειλα ένα παράπονο μπας και προσφέρουν 0% fan speed ( 0 db mode ) firmware bios update σε idle state, όπως άλλες κάρτες του ανταγωνισμού, εφόσον δουν ότι το ζητήσει αρκετός κόσμος.

Αναφέροντας μάλιστα ότι αποτελεί την σήμερον εποχή προαπαιτούμενο, απαραίτητο χαρακτηριστικό εφόσον φυσικά το υποστηρίζει και η ψυκτρα αλλά και δυνατό selling point.

Θεωρώ αξίζει μια προσπάθεια

https://www.manli.com/en/contact-default.html

Πήρες απάντηση ? Εγώ ακόμα τίποτα...

11 ώρες πριν, playfsx είπε

Πήρες απάντηση ? Εγώ ακόμα τίποτα...

Τίποτα...

Spoiler

εννοείται ότι δε θα απαντούσαν 

Από ότι φαίνεται απλά η "στάμπα" είναι πάνω, άλλος είναι ο κατασκευαστής.

Η καρτουλα παιδια ειναι μια χαρα την εβαλα και ολα τελεια.Μεταβαση απο amd σε nvidia σε αυτο το setup μου.

Μετα απο δυο ωρες warzone utra settings 1080p .

Ta benchmarks που εκανα θα τα ανεβασω στο καναλι μου στο youtube....

Oλα stock οπως βγηκε απο το κουτι......

image.jpeg.fd5d255baaf9ee7811e5df61031f2bc3.jpegimage.jpeg.36d5f4f0d78506daafc6f7fe0a395057.jpegimage.jpeg.b7d90ec6c2c0d24324b81370e8bbce67.jpeg

• Like 2

Ο επεξεργαστης θα πω οτι ισως ειναι λιγο πιο ζεστος απο οτι θα περιμενα. Καποια στιγμη, κανε ενα τσεκ την παστα ή εκτος αν τα fans εχουν κανα silent profile

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Ο επεξεργαστης θα πω οτι ισως ειναι λιγο πιο ζεστος απο οτι θα περιμενα.

Φυσιολογικά είναι τα low-mid 70s σε gaming load στον 3600 θα έλεγα, και στον δικό μου με την ίδια ψήκτρα σε gaming τόσο πιάνει με τα fans στα 800-1000rpm.

2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ο επεξεργαστης θα πω οτι ισως ειναι λιγο πιο ζεστος απο οτι θα περιμενα. Καποια στιγμη, κανε ενα τσεκ την παστα ή εκτος αν τα fans εχουν κανα silent profile

Έχει και σχεδόν 30 βαθμους έξω παιδιά.Καλοκαιριασε... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...