CherryBerry Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, XghosT7 είπε Έκανα την ίδια αγορά αλλά δεν έχω ανοίξει το κουτί ακόμα, είχα δουλειές, αλλά δεν είμαι και σίγουρος για την αγορά. Τα fans που δουλέυουν στο 30% όταν είσαι idle βγάζουν πολύ θόρυβο? θα μπορούσε κάποιος να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με το PC σε idle? Εχω ατομα που εχουν υπολογιστη που βγαζει θορυβο λες και ειναι κινητηρας πετρελαιου και λενε πως τους νανουριζει, αλλοι εχουν σχεδον αθορυβο και δεν μπορουν και το κλεινουν. Προσωπικα για μενα ειναι σε Ο.Κ. επιπεδο, δουλευω μεγαλη ψυκτρα που βγαζει περισσοτερο θορυβο απο την gpu (arctic freezer duo 34) και δεν εχω προβλημα, αλλα οπως ανεφερα στο θεμα θορυβου ολοι ειμαστε διαφορετικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, XghosT7 είπε Έκανα την ίδια αγορά αλλά δεν έχω ανοίξει το κουτί ακόμα, είχα δουλειές, αλλά δεν είμαι και σίγουρος για την αγορά. Τα fans που δουλέυουν στο 30% όταν είσαι idle βγάζουν πολύ θόρυβο? θα μπορούσε κάποιος να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με το PC σε idle? Δεν ακουγεται το 30% σε καμια καρτα. Και μεχρι τωρα προσωπικα το προτιμαω για να εχω 30 βαθμους idle αντι για 40+ με 0rpm 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Ταιριαζει το bios απο καμια αλλη καρτα για να ανεβει το power limit η μπα? Δεδομενου οτι ουσιαστικα ειναι founders η καρτα δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήρα ιδέα από έναν τύπο σε μια κριτική στο σκρουτζ & τους έστειλα ένα παράπονο μπας και προσφέρουν 0% fan speed ( 0 db mode ) firmware bios update σε idle state, όπως άλλες κάρτες του ανταγωνισμού, εφόσον δουν ότι το ζητήσει αρκετός κόσμος. Αναφέροντας μάλιστα ότι αποτελεί την σήμερον εποχή προαπαιτούμενο, απαραίτητο χαρακτηριστικό εφόσον φυσικά το υποστηρίζει και η ψυκτρα αλλά και δυνατό selling point. Θεωρώ αξίζει μια προσπάθεια https://www.manli.com/en/contact-default.html Προσωπικά δεν ενοχλεί πολύ η απουσία του αλλά είναι ένα χαρακτηριστικό που αν το έχεις μάθει ως δεδομένο σου λείπει λιγάκι, όσο να 'ναι. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Προσωπικά δεν ενοχλεί πολύ η απουσία του αλλά είναι ένα χαρακτηριστικό που αν το έχεις μάθει ως δεδομένο σου λείπει λιγάκι, όσο να 'ναι. Τώρα πραγματικά, το ακούτε στο 30%? Γιατί τουλάχιστον στην δικιά μου κάρτα με 3πλο φαν, δεν ακούω κάτι στο τέρμα χαμηλό, ακόμα και αν μηδενισω με icue τα case fans. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
playfsx Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Στις 2/4/2022 στις 5:45 ΠΜ, 7nisiotis είπε Πήρα ιδέα από έναν τύπο σε μια κριτική στο σκρουτζ & τους έστειλα ένα παράπονο μπας και προσφέρουν 0% fan speed ( 0 db mode ) firmware bios update σε idle state, όπως άλλες κάρτες του ανταγωνισμού, εφόσον δουν ότι το ζητήσει αρκετός κόσμος. Αναφέροντας μάλιστα ότι αποτελεί την σήμερον εποχή προαπαιτούμενο, απαραίτητο χαρακτηριστικό εφόσον φυσικά το υποστηρίζει και η ψυκτρα αλλά και δυνατό selling point. Θεωρώ αξίζει μια προσπάθεια https://www.manli.com/en/contact-default.html Προσωπικά δεν ενοχλεί πολύ η απουσία του αλλά είναι ένα χαρακτηριστικό που αν το έχεις μάθει ως δεδομένο σου λείπει λιγάκι, όσο να 'ναι. Πήρες απάντηση ? Εγώ ακόμα τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Και δε προκειται να παρετε κιολας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Βάλτε ωτοασπίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, playfsx είπε Πήρες απάντηση ? Εγώ ακόμα τίποτα... Τίποτα... Spoiler εννοείται ότι δε θα απαντούσαν Από ότι φαίνεται απλά η "στάμπα" είναι πάνω, άλλος είναι ο κατασκευαστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranc2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Η καρτουλα παιδια ειναι μια χαρα την εβαλα και ολα τελεια.Μεταβαση απο amd σε nvidia σε αυτο το setup μου. Μετα απο δυο ωρες warzone utra settings 1080p . Ta benchmarks που εκανα θα τα ανεβασω στο καναλι μου στο youtube.... Oλα stock οπως βγηκε απο το κουτι...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Ο επεξεργαστης θα πω οτι ισως ειναι λιγο πιο ζεστος απο οτι θα περιμενα. Καποια στιγμη, κανε ενα τσεκ την παστα ή εκτος αν τα fans εχουν κανα silent profile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raul7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ο επεξεργαστης θα πω οτι ισως ειναι λιγο πιο ζεστος απο οτι θα περιμενα. Φυσιολογικά είναι τα low-mid 70s σε gaming load στον 3600 θα έλεγα, και στον δικό μου με την ίδια ψήκτρα σε gaming τόσο πιάνει με τα fans στα 800-1000rpm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ο επεξεργαστης θα πω οτι ισως ειναι λιγο πιο ζεστος απο οτι θα περιμενα. Καποια στιγμη, κανε ενα τσεκ την παστα ή εκτος αν τα fans εχουν κανα silent profile Έχει και σχεδόν 30 βαθμους έξω παιδιά.Καλοκαιριασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranc2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Ενα τυπικο unboxing και λιγο απο το κουτι.... Like and subscribe....!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranc2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Και ενα Bencmark απο το WWZ.... Και εδω ειναι με την AMD RX 580 8GB..... Για να δειτε τη διαφορα σε fps..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα