CherryBerry Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Επειδή βλέπω αυτήν την κάρτα σε σχέση τιμής και στο Σκρουτζ πιο χαμηλά από τις υπόλοιπες ίσως κάποιοι έχουν σκεφτεί να την πάρουν αν πέσει ακόμα περισσότερο ή το eShop να την βγάλει ξανά προσφορά. Πέρα από κάποια basic πράγματά που θα δω αν έχει κάποιος κάτι άλλο να προτείνει να ελέγξω ας το γράψει σε σχόλιο. Εγώ θα κάνω ένα furmark test ενώ θα έχω και hwinfo ανοιχτό να δω όλες τις θερμοκρασίες της. 1
SabotazNic Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Το εγραψα και στο site των προσφορων. Το power limit ειναι ηδη πιο χαμηλο απο τις υπολοιπες 3070, οποτε χαμηλοτερες θερμοκρασιες και επιδοσεις. Μια χαρα τα παει η καρτα. Ωστοσο κανε και τα bench να δεις αν συμπεριφερεται οπως πρεπει.
ICE-T Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το εγραψα και στο site των προσφορων. Το power limit ειναι ηδη πιο χαμηλο απο τις υπολοιπες 3070, οποτε χαμηλοτερες θερμοκρασιες και επιδοσεις. Μια χαρα τα παει η καρτα. Ωστοσο κανε και τα bench να δεις αν συμπεριφερεται οπως πρεπει. νόμιζα η MSI Ventus είχε το χαμηλότερο power limit
SabotazNic Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, ICE-T είπε νόμιζα η MSI Ventus είχε το χαμηλότερο power limit Από όσο είδα και για την msi στο techpowerup, είναι και αυτή στα 220. Δεν θα κάτσω να δω κάθε dual fan, αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει για όλες τις dual. 1
3DJIN Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 βαλε παιχνιδια που εχουν built in benchmark και συγκρινε στο ιντερνετ τα νουμερα. θυμαμαι μερικα: rdr2,horizon,sotr,strange brigade,death stranding,metro exodus,odyssey ,far cry,chernobylite και αλλα που μου διαφευγουν τωρα.
CherryBerry Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 42 λεπτά πριν, 3DJIN είπε βαλε παιχνιδια που εχουν built in benchmark και συγκρινε στο ιντερνετ τα νουμερα. θυμαμαι μερικα: rdr2,horizon,sotr,strange brigade,death stranding,metro exodus,odyssey ,far cry,chernobylite και αλλα που μου διαφευγουν τωρα. Οσο και να ηθελα να το κανω αυτο, με 3.5mbps internet που εχω λογο οτι μενω σε χωριο και η ΟΤΕ μας γραφει στα τετοια της, δεν θα καθισω να κατεβαζω games με τις μερες xD Καλες θερμοκρασιες και ο θορυβος της αρκετα καλα, καλυτερα απο την 2070 της asus dual Oc mini που ειχα ειναι οσο αφορα στο θoρυβο και θερμοκρασια, εκεινη επιασε 70 βαθμους και ακουγοταν λιγο παραπανω. Ικανοποιητικη αγορα για brand που πρωτη φορα πηρα, gj manli.
hln3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Από όσο είδα και για την msi στο techpowerup, είναι και αυτή στα 220. Δεν θα κάτσω να δω κάθε dual fan, αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει για όλες τις dual. ASUS DUAL OC - 240 W στα specs αλλά πιάνει μέχρι 265 με το slider
SabotazNic Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, 3DJIN είπε για mining την αγορασες? Εχει σημασια?
7nisiotis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Από όσο είδα και για την msi στο techpowerup, είναι και αυτή στα 220. Δεν θα κάτσω να δω κάθε dual fan, αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει για όλες τις dual. 240W είναι το μέγιστο power limit ( 100 -> 109% @220 -> 240w ) όσο έχει η Gigabyte RTX 3070 Eagle OC που είχα πέρσι. Είναι ουσιαστικά μια Founders Edition με άλλη ψύκτρα. Η ίδια υλοποίηση υπάρχει με άλλο "αυτοκόλλητο" και ως PNY UPRISING ( ίδια φάτσα ίδιο εργοστάσιο βασικά ) Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από 7nisiotis 1
SabotazNic Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, 3DJIN είπε ναι Απο περιεργεια, γτ?
3DJIN Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 δεν ειναι ιδιες οι απαιτησεις,στο mining θα πας σε sweet spot hs και καταναλωσης με σιγουρο uv.Σε παιχνιδια θες επιδοσεις. mining θα παιζεις 24/7 ,gaming πολυ λιγοτερο. καμια σχεση η χρηση.
Stefanos683 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, CherryBerry είπε Επειδή βλέπω αυτήν την κάρτα σε σχέση τιμής και στο Σκρουτζ πιο χαμηλά από τις υπόλοιπες ίσως κάποιοι έχουν σκεφτεί να την πάρουν αν πέσει ακόμα περισσότερο ή το eShop να την βγάλει ξανά προσφορά. Πέρα από κάποια basic πράγματά που θα δω αν έχει κάποιος κάτι άλλο να προτείνει να ελέγξω ας το γράψει σε σχόλιο. Εγώ θα κάνω ένα furmark test ενώ θα έχω και hwinfo ανοιχτό να δω όλες τις θερμοκρασίες της. 3070 καρτα,ειναι τουμπανο, οποιας υλοποιησης. ακομη κ σε 1 χρονο ειναι αεροπλανο. μπορεις να κανεις τεστ σε 2κ, ειδικα σε παλια παιχνιδια . τα νεα ειναι βαρια πχ πανκ 77, βατφιλ 2042, ρδρ2 με υγεια μπορεις να τεσταρεις κ κανα παλιο συστημα ποσο μπορει να την τρεξει συμβατο πσι εχουν ακομη και οι quad 9400 σε ..775. συστημα 775! ή 1150 με 3070 θα ειναι ..ανεπαναληπτο..
XghosT7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Έκανα την ίδια αγορά αλλά δεν έχω ανοίξει το κουτί ακόμα, είχα δουλειές, αλλά δεν είμαι και σίγουρος για την αγορά. Τα fans που δουλέυουν στο 30% όταν είσαι idle βγάζουν πολύ θόρυβο? θα μπορούσε κάποιος να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με το PC σε idle? Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από XghosT7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα