Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/3/2022 στις 10:22 ΜΜ, TuXaKoS είπε

Ξέρω αρκετούς που την χρησιμοποιούν καθημερινά (όσο παράξενο και να σου φαίνεται). Μπορεί να μην την ήξερα αν δεν ήταν ελληινική αλλά κάποιος λόγος θα υπάρχει που έχει φτάσει στα 2 δις αξία. Επιπλέον δεν έχει καμία σχέση το πόσους εργαζομένους έχει ή το πότε ιδρύθηκε. Ο ορισμός είναι πολύ συγκεκριμένος:   

Unicorn is the term used in the venture capital industry to describe a startup company with a value of over $1 billion.

Η Viva είναι Startup με αξία πλέον και αποδεδειγμένα μετά την επένδυση από την JP Morgan μονόκερως. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν το δέχεσαι αυτό; έχει να κάνει με το ότι είναι ελληνική; 

Η viva είναι "start-up" ??

Με ενα γρήγορο googlαρισμα βλέπω ότι η viva ιδρύθηκε το 2006 , την ίδια χρονιά με το twitter.

Μέχρι πότε μπορεί να χαρακτηρίζεται μια εταιρεία "start-up" ??

Είναι το twitter ΣΗΜΕΡΑ start-up?

Επεξ/σία από DrLo
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος.

Θέλω να πάρω εισιτήρια για κάποια live το καλοκαίρι,το σύνολο είναι πάνω από 250 ευρώ.Υπαρχει κάποιος τρόπος να γλιτώσω τα fee που βάζει η σελίδα τους,για χρέωση με χρεωστική κάρτα.

Viva wallet δεν έχω.Για πληρωμή σε viva spot(public wind κτλ ) με μετρητά, αφού προηγουμένως κλείσω τα εισιτήρια μέσω της σελίδας τους , υπάρχει επιπλέον χρέωση;

Επεξ/σία από Christos84#
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Christos84# είπε

Παιδιά μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος.

Θέλω να πάρω εισιτήρια για κάποια live το καλοκαίρι,το σύνολο είναι πάνω από 250 ευρώ.Υπαρχει κάποιος τρόπος να γλιτώσω τα fee που βάζει η σελίδα τους,για χρέωση με χρεωστική κάρτα.

Viva wallet δεν έχω.Για πληρωμή σε viva spot(public wind κτλ ) με μετρητά, αφού προηγουμένως κλείσω τα εισιτήρια μέσω της σελίδας τους , υπάρχει επιπλέον χρέωση;

1 ευρώ τη συναλλαγή

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thanos (Earth -616) είπε

1 ευρώ τη συναλλαγή

Μακάρι να ισχύει γιατί απ' τη σελίδα τούς για 4 εισιτήρια μου βγάζει πάνω από 15 ευρώ fee.

Είπαμε άλλο κέρδος άλλο αισχροκέρδεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...