elit90 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας , γενικα δεν ανοιγω θεματα , αλλα εφοσων δεν βρηκα πουθενα κατι σχετικο με το συγκεκριμενο θεμα , ειπα να το ανοιξω εγω . Λοιπον ενα εισιτηριακι για μια συναυλια ηθελα να αγορασω και εφαγα πανω απο μια ωρα μεσα στο app της viva και τελικα η δουλεια δεν εγινε . Αρχικα για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος σε παραπεμπουν στο gov.gr ωστε να φακελωσεις ολα σου τα στοιχεια (τηλεφωνο ,mail , διευθυνση , τηλεφωνο σπιτιου κτλ) προκειμενου να μπορεσει να συνεχισει ο λογαριασμος σου . Ας μου δωσει ενας καποιον καλο λογο που για να αγορασω εισητηριο συναυλιας πρεπει να δηλωσω ολα τα στοιχεια μου στο gov.gr ... Υστερα πιστοποιηση οτι η καρτα ειναι η δικια μου να περιμενω 2 μερες μεχρι να καταγραφει η συναλαγη , να μπω στο ebanking να τους πω τον αριθμο της συναλαγης ... Καθε φορα που κανεις ελαχιστοποιηση το app αποσυνδεεται αυτοματα και σε βαζει να ξαναπληκτρολογισεις τους κωδικους, (πρεπει να το εκανα πανω απο 100 φορες) ... Αφου τα κανεις ολαυτα και παλευεις με τον εαυτο σου να μην βρισεις τον χριστουλη (που δεν φταιει σε τιποτα) , επιτελους μπαινεις στην εφαρμογη , πατας πληρωμη με την πιστοποιημενη καρτα (πειραιως) για να δεις το μυνημα , η καρτα δεν ειναι αποδεκτη , το κανεις και με δευτερη καρτα παλυ το ιδιο (και οι δυο καρτες εχουν λεφτα και ειναι λειτουργικες) . Δοκιμαζω τα παντα οπως καταθεση και μεταφορα χρηματων , σε ολα προβλημα ... Μιλαω με την εξυπυρετηση , τρωω αλλη μιση ωρα και τελικα με παραπεμπουν να το κανω μεσω browser οπου και τελικα λειτουργει Και αναρωτιεμαι εγω , πως γινεται ολοκληρη ελλαδα με τοσες απειρες εκδηλωσεις να ειναι μονοπώλιο ως μεσαζοντας μια @#€#&@ viva και να μας γλενταει ετσι ρε παιδια ? Δηλαδη εμ μου εφαγαν 2 ωρες , εμ να τους κυνηγάω να τους πληρωσω κιωλας και να μην υπαρχει μια εναλακτικη να αγορασω ενα εισιτηριο ? Γνωριζει καποιος τι παιζει με την viva και εχει παρει ολη την αγορα εισιτηριων μονη της ? Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από elit90 3
MrRush Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 +1, σιχαμένο site που αναγκαστικά τρώμε στην μάπα και πληρώνουμε και έξτρα προμήθεια για κάθε αγορά.
miucce Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Προσωπικά έκλεισα εισιτήρια πριν καμιά βδομάδα και δεν χρειαζόταν να κάνεις καν λογαριασμό στο βιβα.. Απλα διάλεγες πιστωτική χρεωστική και σε πετούσε σε περιβάλλον τράπεζας να πληρώσεις. 3
vs_skg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Αυτο που περιγραφεις ειναι το viva wallet, μια ελληνικη κακη αντιγραφη αντιστοιχων wallet του εξωτερικου. Παρουσιαζεται και σαν ελληνικο success story fintech τρομαρα τους. Μπορουσες να πληρωσεις απευθείας με καρτα και δεν το καταλαβες. 6
elit90 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, vs_skg είπε Αυτο που περιγραφεις ειναι το viva wallet, μια ελληνικη κακη αντιγραφη αντιστοιχων wallet του εξωτερικου. Παρουσιαζεται και σαν ελληνικο success story fintech τρομαρα τους. Μπορουσες να πληρωσεις απευθείας με καρτα και δεν το καταλαβες. Κανενα απο τα δυο app δεν με αφηνε να πληρωσω με καρτα ,απορω πραγματικα πως γινεται apps με τοσο μεγαλη επισκεψημοτητα να βασανιζουν ετσι τον κοσμο . Καταφερα να πληρωσω με καρτα μονο οταν πηγα μεσω browser
TuXaKoS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Καταρχήν δεν υπάρχει μονοπώλιο. Για κάποιους λόγους, συγκεκριμένες εκδηλώσεις επιλέγουν την πλατφόρμα της Viva για την πώληση των εισιτηρίων. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν λόγοι για αυτήν την επιλογή (καθώς υπάρχουν και εναλλακτικές που δεν τις επιλέγουν). Δε ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι αλλά από προσωπική εμπειρία, τους έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα. 12 λεπτά πριν, vs_skg είπε Αυτο που περιγραφεις ειναι το viva wallet, μια ελληνικη κακη αντιγραφη αντιστοιχων wallet του εξωτερικου. Παρουσιαζεται και σαν ελληνικο success story fintech τρομαρα τους. Μπορουσες να πληρωσεις απευθείας με καρτα και δεν το καταλαβες. Γενικά ο μηδενισμός, είναι κακό πράγμα. Μια υπενθύμιση ότι η Viva είναι ένας από τους λίγους ελληνικούς "μονόκερους" και πρόσφατα η JP Morgan επένδυσε 2 δις.
moure Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Γενικά ο μηδενισμός, είναι κακό πράγμα. Μια υπενθύμιση ότι η Viva είναι ένας από τους λίγους ελληνικούς "μονόκερους" και πρόσφατα η JP Morgan επένδυσε 2 δις. Εκτός αυτού είναι και μια εταιρία που αναγνώρισε την συνεισφορά των εργαζομένων σε αυτήν τη μεγάλη επιτυχία δίνοντας σε όλους τους υπαλλήλους ένα τεράστιο μπόνους.Μονο και μόνο για αυτό η viva έχει το σεβασμό μου. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από moure 2
elit90 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν με απασχολει ποσα δις επενδυσε η JP Morgan , ουτε αν πληρωνει καλα τους υπαλληλους της , αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το app της λειτουργει χειρότερα και απο τα app του δημοσιου . Ανεξαρτητα ομως απο το app , το 90% των εισιτηριων των εκδηλωσεων βρισκονται μονο μεσα στην viva . Το να υπαρχει μονοπωλιο στην αγορα των εισιτηριων το θεωρω πολυ κακο για ολους μας Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από elit90 5
Narayan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, elit90 είπε Ας μου δωσει ενας καποιον καλο λογο που για να αγορασω εισητηριο συναυλιας πρεπει να δηλωσω ολα τα στοιχεια μου στο gov.gr ... Δώσε εσύ έναν λόγο που δεν θέλεις να δηλώσεις τα στοιχεία σου στο gov.gr... 2 3
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτή την υπηρεσία. Δεν ξέρω τι απαιτούν να τους παράσχεις από το gov.gr, εγώ δεν θα δεχόμουν σε καμία περίπτωση να δώσω άδεια για άντληση πληροφοριών από εκεί, ας ζητήσουν ταυτότητα ή ας δούνε όνομα και διευθυνση από την χρεωστική κάρτα όπως γίνεται με τις αγορές από διάφορες πλατφόρμες. Πάντως, προσπάθησα και εγώ να δω έτσι από περιέργεια τα βήματα εγγραφής, η σελίδα τους είναι κακοσχεδιασμένη, με δύο διαφορετικούς browsers δεν δούλεψε. 1
vs_skg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Γενικά ο μηδενισμός, είναι κακό πράγμα. Μια υπενθύμιση ότι η Viva είναι ένας από τους λίγους ελληνικούς "μονόκερους" και πρόσφατα η JP Morgan επένδυσε 2 δις. Δεν τιθεται θεμα μηδενισμου, ειναι γνωστο οτι η αγορα αυτη ειναι κορεσμενη οποτε ο ανταγωνισμος ειναι σημαντικη πτυχη. Ακουσες εσυ κανεναν να προτεινει Viva αντι για revolut; Ξερεις κανεναν να την χρησιμοποιει καθημερινα; Αν δεν ηταν ελληνικη θα την ηξερες; Για τα αλλα δεν τα λες σωστα: Η JP εξαγορασε τη μιση εταιρεια για ποσο που δεν εχει δημοσιευθει με φημες να μιλανε για 1 δις, δηλαδη φημολογουμενο valuation στο secondary market 2 δις. Απο επενδυσεις εχει σηκωσει 115 εκ. δια μηκους ολων των γυρων. Unicorn εταιρεια με 500-1000 υπαλληλους και ιδρυση το μακρινο 2000 ειναι λαθος χρηση του ορου, φυσικα δεν εισαι ο πρωτος που τον χρησιμοποιει για τη Viva. 1 ώρα πριν, elit90 είπε Δεν με απασχολει ποσα δις επενδυσε η JP Morgan , ουτε αν πληρωνει καλα τους υπαλληλους της , αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το app της λειτουργει χειρότερα και απο τα app του δημοσιου . Ανεξαρτητα ομως απο το app , το 90% των εισιτηριων των εκδηλωσεων βρισκονται μονο μεσα στην viva . Το να υπαρχει μονοπωλιο στην αγορα των εισιτηριων το θεωρω πολυ κακο για ολους μας Επισης αυτα αφορουν κυριως την viva wallet, τα εισιτηρια ειναι της Viva services. Διαφορετικες εταιριες, ιδιος ομιλος. 1
SabotazNic Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτή την υπηρεσία. Δεν ξέρω τι απαιτούν να τους παράσχεις από το gov.gr, εγώ δεν θα δεχόμουν σε καμία περίπτωση να δώσω άδεια για άντληση πληροφοριών από εκεί, ας ζητήσουν ταυτότητα ή ας δούνε όνομα και διευθυνση από την χρεωστική κάρτα όπως γίνεται με τις αγορές από διάφορες πλατφόρμες. Πάντως, προσπάθησα και εγώ να δω έτσι από περιέργεια τα βήματα εγγραφής, η σελίδα τους είναι κακοσχεδιασμένη, με δύο διαφορετικούς browsers δεν δούλεψε. Αν επιλεξεις να ανοιξεις wallet στο viva, θα δεχθεις και να δωσεις αδεια να αντλησουν τα οποια δεδομενα χρειαζεται, μιας και μετα περνας στο τραπεζικο τους κομματι. Φανταζομαι στην τραπεζα που ειχε τωρα, εδωσες με χαρα τις διευθυνσεις σου, αφμ, Α.Τ., τηλ κτλ 4 ώρες πριν, elit90 είπε Κανενα απο τα δυο app δεν με αφηνε να πληρωσω με καρτα ,απορω πραγματικα πως γινεται apps με τοσο μεγαλη επισκεψημοτητα να βασανιζουν ετσι τον κοσμο . Καταφερα να πληρωσω με καρτα μονο οταν πηγα μεσω browser Με καποιο τροπο οντως πηγες στο wallet. Πολυ πιθανων να ηταν η προεπιλογη και να πατησες συνεχεια, και αφου δεν ειχες λογαριασμο, μπηκες στην διαδικασια να φτιαξεις. Και οντως, προεπιλογη ειναι το viva wallet. Απο κατω η επιλογη για πληρωμη με καρτα
Predatorkill Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, moure είπε Εκτός αυτού είναι και μια εταιρία που αναγνώρισε την συνεισφορά των εργαζομένων σε αυτήν τη μεγάλη επιτυχία δίνοντας σε όλους τους υπαλλήλους ένα τεράστιο μπόνους.Μονο και μόνο για αυτό η viva έχει το σεβασμό μου. Δεν ισχυει αυτο, φουμαρα των ημερων ηταν. 2 1
DrLo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, elit90 είπε Ας μου δωσει ενας καποιον καλο λογο που για να αγορασω εισητηριο συναυλιας πρεπει να δηλωσω ολα τα στοιχεια μου στο gov.gr ... Για τον ίδιο λόγο που δίνεις τα ίδια στοιχεία σου σε μια τράπεζα ή για την έκδοση μιας πιστωτικής. 7 ώρες πριν, elit90 είπε Και αναρωτιεμαι εγω , πως γινεται ολοκληρη ελλαδα με τοσες απειρες εκδηλωσεις να ειναι μονοπώλιο ως μεσαζοντας μια @#€#&@ viva και να μας γλενταει ετσι ρε παιδια ? Δηλαδη εμ μου εφαγαν 2 ωρες , εμ να τους κυνηγάω να τους πληρωσω κιωλας και να μην υπαρχει μια εναλακτικη να αγορασω ενα εισιτηριο ? Γνωριζει καποιος τι παιζει με την viva και εχει παρει ολη την αγορα εισιτηριων μονη της ? Δε καταλαβαίνω γιατί "τα έχεις" με την Viva και όχι με τους δοργανωτές της συναυλίας;
basilis_k6 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 48 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Δεν ισχυει αυτο, φουμαρα των ημερων ηταν. και αυτο fake news ηταν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις