tasos_orf Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, techon1 είπε Υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές. Το θέμα σίγουρα είναι υπαρκτό. Εν τω μεταξύ το Air 4 που έχω είναι φτιαγμένο σαν τανκ. Δεν αναβαθμίζω μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Δεν αξίζει να πάρεις ακόμα το ρίσκο..
Devil9697 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μείωση του αλουμινίου στο πισω μέρος βοηθά το περιβάλλον να ανασαίνει, σκεφτείτε λιγο οικολογικα και πειτε κ ενα ευχαριστώ! 1
Tetrabitos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Υπάρχει έλλειψη στο αλουμίνιο. Σε μια εταιρεία international που περιμένουμε να μας φτιάξει κάτι (που πουλάει) μας είπε 4-5 μήνες και αν, τώρα εξυπηρετούν μήνες πριν παραγγελίες πελατών. Το ίδιο και μετά τσιπς που έχει μέσα, καθυστερεί ολη η φαση. Επίσης στην εξίσωση είναι και το κέρδος, λιγότερο αλουμίνιο= περισσότερο κέρδος.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Βγάζει pro -> είναι ακριβό! Βγάζει Air πιο φθηνό -> α είναι φθηνιάρικο! Αν ο άλλος νόμιζε πως με το air θα πάρει ένα pro σε καλύτερη τιμή, το έχει καταλάβει λάθος! 😛 5 2 1
Aprile Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε Ναι τάχα οικολογική συνείδηση και χαζομάρες και για αυτό χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμα υλικά. Να θέσω ένα πολύ σοβαρό ερώτημα... γιατί μερικοί έχετε τέτοιο θέμα με το πλαστικό; βλέπω αρκετά υποτιμητικά σχόλια για τα κινητά με πλαστικό cover. Εγώ προτιμώ μόνο πλαστικό γιατί το βρίσκω πιο πρακτικό. Είναι πιο ζεστά στο χέρι το χειμώνα αλλά και η υφή/αίσθηση στο άγγιγμα μου αρέσει περισσότερο. Η οικολογική συνείδηση ξεκινά πρώτα από όλα από την δυνατότητα επισκευής και σε λογικές τιμές διαφορετικά θα γεμίζουμε με ηλεκτρονικά απόβλητα. Τα ανακυκλωμένα υλικά είναι το κερασάκι. 2
Haldol Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 58 λεπτά πριν, load είπε Γνωστή τακτική της apple, δες Iphone 4s vs 5..απλα φθηνοτερο κραμα Όχι ακριβώς φτηνότερο κράμα. Τα συγκεκριμένα έχουν τελείως διαφορετικό μέταλλο. Ατσάλι τα 4/4S, αλουμίνιο τα επόμενα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Κρίμα και το σκεφτόμουν ως αγορά. Θα περιμένω και πιο ψύχραιμες κριτικές - γιατί κανείς reviewer δεν το έθιξε ενώ π.χ. όλοι είχαν κάτι κακό να πουν για την κάμερα του Studio Display; 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν ο άλλος νόμιζε πως με το air θα πάρει ένα pro σε καλύτερη τιμή, το έχει καταλάβει λάθος! 😛 Εντάξει, δεν είναι ακριβώς φτηνό το Air και δεν δικαιολογείται να είναι "χειρότερο" από το περσινό ίδιο καλούπι με το ίδιο βάρος.
kostasfalcon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, techon1 είπε Υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές. Το θέμα σίγουρα είναι υπαρκτό. Εν τω μεταξύ το Air 4 που έχω είναι φτιαγμένο σαν τανκ. Δεν αναβαθμίζω μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Δεν ήξερα οτι υπάρχουν χρήστες οι οποίοι σκέφτονται να πάνε από 4 στο στο 5…. Αυτή τη στιγμή το iPad pro 11 2021 είναι στα 768 €…. Δε συμφέρει με την καμία η αγορά του νέου air Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από kostasfalcon 3
load Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Haldol είπε Όχι ακριβώς φτηνότερο κράμα. Τα συγκεκριμένα έχουν τελείως διαφορετικό μέταλλο. Ατσάλι τα 4/4S, αλουμίνιο τα επόμενα. κραμα aluminum vs κραμα stainless steel..μμ ποιο να ειναι φθηνοτερο? 1
teovag Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1.You are holding it wrong 2. Air Now! More than ever! 3. Light - weight - No more orthopedic fees for you 4. Apple Keyboard never gets tired! Apple Air 2022 engineering team "Less for you , more for us! Not work...just money!" ΥΓ δεν ξέρω τι στο καλό καλύτερο θα κάνει το Air 5 σε σχέση με το 4 που έχω εγώ...ίσως στο μέλλον. Δεν αλλάζω , δεν αλλάζω! 2
dasimo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Η αλήθεια είναι οτι μόνο το ipad και ειδικότερα το εισαγωγικό μοντέλο και το mini δείχνουν να είναι τα μόνα πρόιόντα που ποιοτικά υστερούν ΑΙΣΘΗΤΑ σε σχέση με τους υπολογιστές και βεβαια σε σχέση με τα iphones. Εγω που έχω ενα ipad τελευταίας γενιάς (το απλό , εισαγωγικό) κυρίως για bedtime browsing, videos, netflix και ταυτόχρονα χρησιμοποιώ mac mini m1, macbook air M1 , iphone 12 mini.....η διαφορά του με τα συγκεκριμένα προιόντα ειναι χαοτική. Το προηγούμενο air 4ης γενιάς είναι μασιφ σε αίσθηση και βεβαια σε συγκριση με το ipad pro 2017 η διαφορά ειναι ακόμη μεγαλύτερη. Προσοχή εδω, δεν συγκρίνω ποιότητα οθόνης πχπ (το air, και το pro ειναι laminated), η την ποιότητα του πανελ αλλα μιλάω για διακόπτες, touch id, φινιρισμα στα bezels, κλπ. Εχω την αίσθηση (δεν το εχω τσεκάρει) οτι αυτα τα ipad δεν τα φτιάχνει η Foxconn
NorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 μάλλον σκέφτηκαν οτι έτσι κι αλλιώς όλοι σε θήκες το έχουν...
bilt128 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μόλις παρέλαβα το γαλάζιο wifi με 64 giga, κανένα απολύτως πρόβλημα, άψογο!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 24 minutes ago, SeaLion said: Εντάξει, δεν είναι ακριβώς φτηνό το Air και δεν δικαιολογείται να είναι "χειρότερο" από το περσινό ίδιο καλούπι με το ίδιο βάρος. Αν τα πράγματα ήταν τόσο άσχημα θα υπήρχαν ήδη αναφορές στα reviews κλπ. Το ότι όλα αυτά ξεκίνησαν από reddit κλπ με προβληματίζει λίγο...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Δεν ήξερα οτι υπάρχουν χρήστες οι οποίοι σκέφτονται να πάνε από 4 στο στο 5…. Αυτή τη στιγμή το iPad pro 11 2021 είναι στα 768 €…. Δε συμφέρει με την καμία η αγορά του νέου air Με την ευκαιρια αυτου του σχολιου. Διαβαζω σε καποια σχολια > γιατι να παρω το αυτο, δεν συμφερει η αγορα αφου εχω το ταδε μοντελο. Σας ειπε κανεις να το παρετε ντε και καλα? Το ενδεχομενο να μην το εχουνε καποιοι και να το θελουνε δεν παιζει στο συμπαν σας? φιλικα ρωταω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα