salpnik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Καλημέρα παιδιά Έχω έναν υπολογιστή τον οποίο θέλω να του βάλω 4tb hdd και να το κάνω καθαρά μόνο και μόνο κονσόλα σαλονιού για retro games με batocera και έχω κάποιες απορίες, όποιος μπορεί κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. 1) Μπορώ να αντικαταστήσω το Windows με batocera η χρειάζεται να υπάρχει μέσα στον υπολογιστή για να δουλεύει το batocera; 2) Αν εντέλει δουλεύει χωρίς Windows και εγκαταστήσω batocera,όταν χρειαστεί να προσθέσω παιχνίδια με έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο θα το αναγνωρίσει; ΥΓ Δεν θέλω να ασχοληθώ με το Retroarch, hyperspin κτλ γιατί προσπάθησα και είναι αρκετά περίπλοκο για εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Το batocera εινια ξεχωριστο λειτουργικο, δεν χρειαζεται να εχεις και τα windows για να δουλεψει. Απλα εγκαθισταται σε ολο το σκληρο, δεν σου δινει τη δυνατοτητα για partitions. Και κατα 99,99% θα αναγνωρισει και τον εξωτερικο σκληρο που λες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salpnik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 46 λεπτά πριν, jim_p είπε Το batocera εινια ξεχωριστο λειτουργικο, δεν χρειαζεται να εχεις και τα windows για να δουλεψει. Απλα εγκαθισταται σε ολο το σκληρο, δεν σου δινει τη δυνατοτητα για partitions. Και κατα 99,99% θα αναγνωρισει και τον εξωτερικο σκληρο που λες. Σ' ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 linux based Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα