Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζί με την καλημέρα μου προς όλους , τα φώτα σας και τυχόν εμπειρίες για καθαρισμό της οροφής εσωτερικά ( επισυνάπτω εικόνα του υλικού ) με καθαριστικά , μεθόδους κλπ , φυσικά εννοείται πως μπορεί πάντα να δοθεί έξω για τα περαιτέρω . Ακόμη είμαστε καλά θα έλεγα , αλλά άρχισαν να φαίνονται κάποιες βρωμιές , ειδικά στο σημείο πίσω από το παράθυρο του οδηγού , πάνω από την ζώνη ασφαλείας .

sketch-1648020704776.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μεγάλη προσοχή μην κρεμάσει απο την περιποίηση.

Θα κρεμάσει έτσι κι' αλλιώς αφού το υλικό είναι φτηναδούρα .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Μεγάλη προσοχή μην κρεμάσει απο την περιποίηση.

Συνήθως επιδεινώνεται εάν το κάνει με ατμοκαθαριστη . Εάν είναι και πάνω 10 χρόνια , είναι φυσιολογική φθορά  , και ειδικά το καλοκαίρι εάν δε προστατευεται.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγώ πάντως κάτι σημεία που είχε το αμάξι τα καθάρισα με μωρομάντηλα.

Έπιασαν τα μωρομάντηλα αλλά είναι ημίμετρο . 

Δημοσ.

Genious Chemicals IN-Cleaner Βιολογικού Καθαρισμού

Δοκιμασε αυτο, θα σου χρειαστει και σε πολλα αλλα μερη

εγω καθαριζα και τα 4 προιγουμενα αυτοκινητα με αυτο, κανει τρομερη δουλεια, και δεν ξεκολαει και τις κολες.

σε ενα λαντσια μεχρι και τα αλκανταρα του καθαρισα με αυτο.

οτι θελεις απο υφασμα. αραιωση μισο νεροποτηρο για εναν κουβα νερο

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, bezan είπε

εγω καθαριζα και τα 4 προιγουμενα αυτοκινητα με αυτο, κανει τρομερη δουλεια, και δεν ξεκολαει και τις κολες.

Ευχαριστώ πολύ , θα το αναζητήσω .

Δημοσ.

Αμα εισαι στην περαια αυριο ελα να σου δωσω ενα μπουκαλι 500 μλ να δοκιμασεις )))

Δημοσ.
Στις 23/3/2022 στις 3:56 ΜΜ, bezan είπε

Επειδή μάλλον το ίδιο αυτοκίνητο έχουμε ψάχνω και εγώ ένα καθαριστικό αντίστοιχο. Έχω το lancia Delta με αλκαντάρα καθίσματα. Είμαι Θεσ/νικη, θέλεις να με ενημερώσεις;

Δημοσ.

παρε ενα πινελακι μαλακο. παρε ενα ψεκαστήρι. βαλε μεσα λίγο ενα τσακ καθαριστικό για πιάτα και το αλλο χλιαρό νερακι. ψεκασε το πινελακι σου και με απαλες κυκλικες κινησεις βουρτσισε την βρωμα. μετα με ενα καθαρο πανακι μικροινας νωπο...σκουπισε την σαπουναδα. αν χρειαστει... επανελαβε. αν θες πιο δυνατο υλικο, βαλε ενα καθαριστικο για υφασματα ( σουπερμαρκετιστικο ) και βρες την αναλογια για την δουλεια που θες να κανεις. συνεχισε με τον ίδιο τρόπο. Αν θες κάτι πιο εξιδηκευμένο ετοιμο αποκλειστικά για υφάσματα παρε αυτο

https://www.theloladia.gr/el/kathismata-tapetsaries/meguiars-carpet-interior-cleaner-katharistiko-moketas-tapetsarias-473ml.html?gclid=CjwKCAjwrfCRBhAXEiwAnkmKmYcb_SiO5EmWWWLVhTt5snfblltJ3nvpSzHWhVqFt61jk-ww17zcvhoC_ZkQAvD_BwE

για δερμα και αλκανταρα με τον ιδιο τρόπο αλλα με ανάλογα υλικά για δερματινα. βουρτσάκι με τρίχα αλόγου και καθαριστικό για δερματινα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, thephotoshoped είπε

Επειδή μάλλον το ίδιο αυτοκίνητο έχουμε ψάχνω και εγώ ένα καθαριστικό αντίστοιχο. Έχω το lancia Delta με αλκαντάρα καθίσματα. Είμαι Θεσ/νικη, θέλεις να με ενημερώσεις;

Το εχει στο avin ρυσιου, κανει τρομερη δουλειά. 

Δημοσ.

Καθάρισα πρόσφατα ουρανό σε αυτοκίνητο 15ετίας με αφρό καθαρισμού ταπετσαρίας. Καλύπτεις με αφρό, αφήνεις 3-4' να δουλέψει για να βγάλει τη βρωμιά πάνω, τρίβεις με σκληρό βουρτσάκι και στο τέλος ένα πέρασμα με καθαρά πανάκια. Κόστος €6-8 και 30' δουλειά. Αν η κατάσταση του καινούριου ήταν το 100%, επανήλθε στο >90%.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...