Ducatista Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Παιδια επειδή είμαι λίγο άσχετος (πολυ) με το εν λόγω θέμα θα ήθελα να πάρω και την αποψη σας μιας που απο τα καταστήματα η την εξυπηρέτηση της cosmote nova κλπ δεν έχω πάρει μια απάντηση που να είναι στάνταρ συνήθως περί ανέμων και υδάτων.. στο θέμα μας τώρα λοιπόν το μόντεμ μέσα στη μέρα για να μην έχει λαγκ κλπ πρέπει να το σβήνω αυτό συμβαίνει και στο σπίτι μου με 100ρα γραμμή και στο ενα μαγαζι στο μαγαζί που είναι εντός ξενοδοχείου δεν εχω τέτοια θέματα εκτός και αν ειναι ανεπαίσθητη η κατάσταση και δεν το καταλαβαίνω και ειλικρινά δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.. μίλησα με τις εταιρίες για να αλλάξω κάποιο μόντεμ επειδή έχω τα μαμα που δίνουν και μου λένε σε αυτό το κομμάτι δεν θα δω διαφορα επίσης ότι είναι λάθος να κάνω επανεκκίνηση κλπ μα αν δεν κάνω η γραμμή μπουκώνει ας πούμε τελικά ποιο είναι το θέμα δεν μου έχει πει κανείς αν δεν είναι το ρουτερ τελικά τι ειναι; κάποιος που να έχει λύσει τα αναγκαστικά ρεσετ για να είναι η γραμμή οκ υπαρχει;;;
3DJIN Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 γραψε ανθρωπινα ρε μαγκα ,δε μπορω να καταλαβω τιποτα
Ducatista Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, 3DJIN είπε γραψε ανθρωπινα ρε μαγκα ,δε μπορω να καταλαβω τιποτα Χαχα αυτά έχει όταν οδηγείς και σε κάθε στοπ γράφεις!! Σε λίγες γραμμές (και ότι κατάλαβες από το πιο πάνω ποστ) το ρουτερ χρειάζεται κάθε μέρα επανεκκίνηση για να μην μπουκώνει η γραμμη; (το μπουκώνει πως να το εξηγήσω κολλαει η έχει λαγκ δηλαδή) αν αλλάξω τουτερ θα φτιάξει η κάθε μέρα θα πρέπει να κάνω 2 φορές επανεκκίνηση;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα