Προς το περιεχόμενο

Ble othoni kata tinegatastasi ton winxpPro --Help?

gkastros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Egathisto ta WinXP pro se enan HY. To setup pigeni kala mexri kai to proto restart (oloklironetai diladi i diadikasia pu lei Setup is copying Windows Files).

Molis o HY kanei restart kai pai na butari apo ton disko gia na xekinisi i egatastasi vgeni mia ble othoni me to mnm

Driver_IRQ_not_less_or_equal kai kati alla pragmata. Ta windows kolane.

Dokimasa na apenergopiiso sxedon ta panta apo bios (mexri kai tis siriakes kai tin parallili) alla kamia diafora.

Xeri kapios pos boro na peraso auto to provlima?

To hardware tu HY ine mia ECS Mobo me Athlon 1200 kai 380Ram kai 80GB WD JB.

Ola ta ylika ta exo dokimasi se allo HY kai duleuon ok. Mono tin Mobo den exo dokimasi me ali CPU.

Euxaristo

Δημοσ.

συνήθως είναι πρόβλημα με τους drivers οθόνης ..κατά την εκκίνηση πάτα F8 και ξεκίνα σε safe mode και άλλαξε τους οδηγούς της....

Αν δεν είναι αυτό θα χρειαστεί ολόκληρο το μύνημα για περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ακριβή απάντηση....

Δημοσ.

mporei epishs na einai kapio problhma me kapia apo tis kartes pou exeis koumposei sta pci slot.

an thes bgaltes oles kai kane egkatastasi ta win XP kai meta baze tes mia mia os pou na sou bgalei pali bple othoni. e katopin briskoume ti ftaiei.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Exo vgali oles tis pci kartes, exo dokimasi 3 diaforetikes kartes grafikwn, exo alaksi tis mnimes, Exo apenergopiisi ta panta apo bios kai fisika exo alaksi kai disko.

Panta to idio provlima.

To minima ine mia ble othoni pu lei

IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL.

to pc ite kolai, ite kani mono tu rebbot

Epanalambano pos i othoni emfanizetai kata to setup ton windows, opote den boro na bo se safe mode kai tetia

Δημοσ.

Φίλε στήσε δοκιμαστικά άλλο λειτουργικό. Επίσης να ξέρεις ότι αν π.χ. λόγω μνήμης σκάσουν τα XP δεν ωφελεί πάντα να αλλάξεις μνήμη, αλλά θα πρέπει να κάνεις εξ' αρχής εγκατάσταση.

Αυτά...

Δημοσ.

Dokimasa 3 cd ton windows XP kai exo apenergopiisi ola ta shadows kai ta cache. Eftasa sto simio na apenergopiiso oti xrismipoii i ine ipopto na xrisimopoiei IRQ (siriakes partallili USB kai alla polla)

tpt

Kapios mu ipe pos pezi na xalase o IRQ router tis mobo. Iparxi kapoia vasi sauto?

Δημοσ.

Σχεδόν 99% όταν χτυπάνε τα XP σε εγκατάσταση φταίει "χτυπημένη" μνήμη, σκληρός ή δεν είναι ενεργοποιημένο το APIC Mode στο BIOS :)

Δημοσ.

Mallon exo pesi sto ipolipo 1% gmt.

Teleutea mu lisi ine na kano copy enan disko pu exi idi eggatestimena ta xp (apo paromoio HY) kai na dokimaso na bootaro na do ti tha vgali.

An kapios exi kamia idea na dokimaso as tin pi

Euxaristo pados gia tis apadisis

Δημοσ.

φίλε ποια μητρική είναι ; σε κάποιες μητρικές που έχουν "εγγενές" apic πρόβλημα απλά δεν γίνεται εγκατάσταση ... χωρίς bios update... το έχω ξαναδεί το σχήμα ... δύο φορές... τελικά μόνο με Bios update προχώρησε η δουλειά ... έβαλες άλλο λειτουργικό;

Δημοσ.

Mou thumizei ton kairo pou prospathousa na perasw ta xp se enan athlon 1200 me mia msi mobo.Afou les oti ola ta upoloipa ta exeis dokimasei kai paizoun ektos apo to mobo, gia rikse mia matia gia update tou bios.99% auto ftaiei.

Δημοσ.

Σειρά προτεραιότητας (όoooχι σε supermarket)

Κάνουμε clear cmos

Αφήνουμε τα απαραίτητα για boot.

Όπερ => mobo + cpu +ram + vga - 1 source drive - 1 boot hd

1. Βγάζουμε τα shadow + cache + legacy usb από το bios πάντα κατά winxp setup

2. Απενεργοποιούμε Acpi

3. Δοκιμάζουμε με άλλο/η media - drive - καλωδιοταινεία

4. Αλλάζουμε μνήμες ram

5. Τραβάμε ένα ξεγυρισμένο bios update

6. Αλλάζουμε μητρική

Πάντα μα πάντα αργό format στο partition/hd της εγκατάστασης με το cd των xp.

Δες το σαν τον "εξάλογο του καλού ταλαιπωρητή". Αν τα κάνεις αυτά σε αυτή τη σειρά δεν υπάρχει περίπτωση να μη παίξει.

p.s. Χρονομετρούμε εε... :D

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...