Dark_Nightfall Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 47 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αυτό δε συνέβαινε σε παλιώτερες μητρικές (AM3+/ 1151). Η B460 που έχει ο φίλος δεν είναι παλιά , εκτός αυτού σε αυτές τις μητρικές αν βάλεις 11ης γενιάς (H B460 δεν υποστηρίζει 11ης) δεν ανάβει καθόλου , τουλάχιστον σε 2 Asrock που μου έτυχε. ** οπότε ας ελπίσουμε ο φίλος μας να πάρει 10ης και όχι 11ης. 1
anegefalos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Τελικα τη ζημια την εκανε μια βιδα που εσφιξα παραπανω απ οτι επρεπε στη μητρικη και δεν αφηνε να περασει ρευμα.Ολα ρολοι τωρα 1 1
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, anegefalos είπε δεν αφηνε να περασει ρευμα Ακουμπούσε δηλαδή στο κουτί και βραχυκύκλωνε. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Ακουμπούσε δηλαδή στο κουτί και βραχυκύκλωνε. Δεν αναφερει αυτό, άρα δεν μπορούσε να ακουμπούσε η μητρική στο κουτί. Και δεν νομίζω ότι έφταιξε αυτό που αναφέρει ο φίλος.
anegefalos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Ελεγξα τις βιδες μια μια και αυτη ηταν υπερβολικα σφιχτη,μολις τη χαλαρωσα και εδωσα ρευμα ολα οκ.Δεν φαινεται να ηταν κατι αλλο
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε δεν νομίζω ότι έφταιξε αυτό που αναφέρει ο φίλος. Τι θα μπορούσε να είναι;..
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τι θα μπορούσε να είναι;.. Δεν γνωρίζεω τι μπορεί να είναι. Δεν μπορεί όμως η μητρική να ακουμπά στο κουτί από τη στιγμή που υπάρχουν standoff από κάτω. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν τα καλώδια του τροφοδοτικού που περνάνε από πίσω έχουν πιεστεί για να κλείσει το κουτί, μπορεί να λύγισε η λαμαρίνα και να ακούμπησε τη μητρική (υπέθεσα εγώ). Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από Τέρης Α.
ilos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Αυτό με τις βίδες που αν τις σφίξεις πολύ να μη ποστάρει μου έχει τύχει σε παλιότερες μητρικές, δεν είναι μύθος. Απλά σε σύγχρονες μου φαίνεται πιο δύσκολο να συμβαίνει, έχουν καλύτερα traces και pcb layers.
nickol-us Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 27 λεπτά πριν, ilos είπε Αυτό με τις βίδες που αν τις σφίξεις πολύ να μη ποστάρει μου έχει τύχει σε παλιότερες μητρικές, δεν είναι μύθος. Απλά σε σύγχρονες μου φαίνεται πιο δύσκολο να συμβαίνει, έχουν καλύτερα traces και pcb layers. Προσωπικά κρατάω αποστάσεις οταν δεν ξέρω τι εννοεί ο άλλος λέγοντας, είχα σφίξει μια βίδα παραπάνω... 😂 2
Eloy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Εχω στήσει αρκετές δεκάδες φορές μητρικές - είτε καινούργιες είτε επανατοποθετήσεις λόγω αλλαγών, κλπ. Δεν θυμάμαι να ξεκίνησε κάποια με την πρώτη απόπειρα... Ολο και κάτι θα πήγαινε στραβά. Κάποιο καλώδιο θα είχε μπει λάθος, κάποια κάρτα δεν θα είχε πατήσει καλά, κάποια μνήμη θα έπρεπε να μπει στο διπλανό σλοτ... Υπάρχουν άπειροι λόγοι να μην ξεκινάει ένα σύστημα. Αλλες φορές θα άναβε κάποιο led, αλλες φορές όχι. Αλλες θα ξεκινούσε κάποιος ανεμιστήρας. άλλες όχι. Αν δεν έχεις επεξεργαστή επάνω, δεν βγάζεις άκρη γιατί κάθε μητρική έχει τα δικά της χούγια. Αυτό που μου έχει μείνει πάντως είναι μια φορά που μου πήρε τρεις μέρες να βρω το πρόβλημα σε μια μητρική που έκανε post loop επανεκινήσεις κάθε 5 δευτερόλεπτα. Ηταν κλασσική περίπτωση που ένας άπειρος χρήστης στέλνει την μητρική πίσω σαν DOA. Τελικά βρήκα οτι έφταιγε το μικροσκοπικό κουμπί του reset πάνω στο κουτί που - επειδή ήταν μικροσκοπικό - είχε φρακάρει και είχε μείνει κολλημένο... Εκτοτε βέβαια, έμαθα... 2
triplex1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Τυχαινουν και στα καλυτερα σπιτια ......αλλαξε nickname αυτο φταιει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα