anegefalos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Καλησπερα,θελω να ρωτησω αν εχει δοκιμασει καποιος να θεσει σε λειτουργια το pc,χωρις να τοποθετησει επεξεργαστη.Περιμενω τον επεξεγαστη και στο μεταξυ συναρμολογισα ολα τα υπολοιπα parts.Θελω να ελεγξω αν εκανα σωστα τις συνδεσεις και παιρνουν ρευμα ανεμιστηρες και λοιπα εξαρτηματα.
ougxar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μπορεις να το κανεις αλλα φυσικα δε θα βγαλεις ακρη χωρις cpu,ο υπολογιστης θα ειναι anegefalos 3
nickol-us Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δεν υπάρχει πρόβλημα να τον ανάψεις όμως πέρα από ανεμιστήρες να γυρνούν και ίσως μερικά Led δεν θα δεις τίποτε άλλο. Με άλλα λόγια η μητρική δεν ξεκινάει (δεν postαρει) αν δεν υπάρχει ο cpu 2
anegefalos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Πρεπει να εκανα κατι λαθος στη συνδεση του κουμπιου power on,δεν αναβει τιποτα.Υπαρχει περιπτωση να εχει συνδεθει σωστα και να μην αναβει λογω απουσιας επεξεργαστη;
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις ούτε τα βασικά, συνεπώς πήγαινέ το κάπου να στο συναρμολογήσουν πριν κάνεις την χαζομάρα και κλάψεις τα χρήματα που έδωσες. 3
anegefalos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Εχω στησει ξανα μηχανημα,δεν ρωταω πως στηνεται,απλα περιμενω να ερθει ο επεξεργαστης κι επειδη πηρα απο χερι τη μητρικη θελω να δω αν δινει ρευμα.Τοσο απλα
jgeorgiou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, anegefalos είπε Εχω στησει ξανα μηχανημα,δεν ρωταω πως στηνεται,απλα περιμενω να ερθει ο επεξεργαστης κι επειδη πηρα απο χερι τη μητρικη θελω να δω αν δινει ρευμα.Τοσο απλα Ποια μητρική έχεις? Ολο και κάποιο led θα άναβε
anegefalos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Msi b460m mortar,δεν ειχα και πολυ χρονο να ασχοληθω θα ξαναδω τις συνδεσεις
cabdik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 46 λεπτά πριν, anegefalos είπε Msi b460m mortar,δεν ειχα και πολυ χρονο να ασχοληθω θα ξαναδω τις συνδεσεις φιλε μου, με αυτα τα μικροηλεκτρονικα κυκλωματα, δεν παιζουμε. μια φορα θα κανεις την μ@λ@κια και τα εκαψες ολα. εδω στατικος ηλεκτρισμος και μπορει να σου κανει ζημια...! γιατι εισαι τοσο ανυπομονος? περιμενε να βαλεις και τον επεξεργαστη ωστε να δεις 100% τα αποτελέσματα.....! ελεγξε το Control Panel των συνδεσεων αν τα εχεις βαλει σωστα. PWR, Reset, HDD, PWR LED, κλπ....
sstratos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μπορεί να έχεις βάλει ανάποδα το pw button καλώδιο. Λογικά θα άναβε καποιο led επανω στη μητρική ακόμη και standby να είναι.
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, anegefalos είπε Msi b460m mortar, Εν όλιγοις, έτσι έχει η συνδεσμολογία: Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α. 2
anegefalos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Εν όλιγοις, έτσι έχει η συνδεσμολογία: Αυτο ακολουθησα κι εγω,και δεν μου δινει ρευμα και υποψιαζομαι οτι κατι παιζει με τη μητρικη.Ιδωμεν μολις εχω τον επεξεργαστη...
nickol-us Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει ιστορικό εμπειρίας ή είναι το πρώτο σου pc; Aν υπάρχει τρόπος να σε βοηθήσουμε από εδώ, είναι να τραβήξεις καθαρές και ευδιάκριτες φωτό με το τι έχεις κάνει μέσα στο κουτί με τις συνδέσεις ώστε να δούμε αν είναι όλα σωστά συνδεδεμένα ή μήπως παρατηρήσουμε κάτι "ύποπτο". Καμιά φορά τα απλά τα λάθη είναι που μας ταλαιπωρούν... μην το πάρεις για πλάκα, αλλά το τροφοδοτικό είναι στην πρίζα και έχει γυρίσει το κουμπί στο on, σωστά; Έκανε ποτέ έστω ένα τσακ να ξεκινήσει; Να πήραν έστω 2 στροφές οι ανεμιστήρες; Το τροφοδοτικό είναι κανούργιο ή παλιό; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από nickol-us 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, anegefalos είπε Αυτο ακολουθησα κι εγω,και δεν μου δινει ρευμα και υποψιαζομαι οτι κατι παιζει με τη μητρικη.Ιδωμεν μολις εχω τον επεξεργαστη... Μόλις έρθει ο επεξεργαστής θα δεις ότι ως δια μαγείας θα δώσει ρεύμα.
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 23/3/2022 στις 7:47 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε Μόλις έρθει ο επεξεργαστής θα δεις ότι ως δια μαγείας θα δώσει ρεύμα. Αυτό δε συνέβαινε σε παλιότερες μητρικές (AM3+/ 1151). Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα