AkisD Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Στην προσπαθεια αλλαγης επεξεργαστη σε μια B450 tomahawk εκ των υστερων αντιληφθηκα οτι το λεβιεδεκι ΔΕΝ κλειδωνει τον επεξεργαστη, με αποτελεσμα κατα την εγκατασταση της ψυκτρας καθως πηγα να την τραβηξω πισω να δω αν την εχω ευθυγραμισει σωστα σηκωθηκε και ο επεξεργαστης και στραβωσαν πολυ ελαφρα μερικα pins σε δυο σειρες συνολικα 5-6. Ξερει κανεις καποιο σερβις που να να εχουν τον εξοπλισμο (μεγεθυντικους φακους) κλ να τα ισιωσουν? Είναι στην εβδομη σειρα σχεδον στη μεση. Προσπαθησα μονος μου αλλα η ανερχομενη πρεσβυωπια δεν βοηθαει. Ευχαριστω.
3DJIN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 αμα μπαινει χωρις πιεση στο σοκετ τοτε εισαι οκ 1
AkisD Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 το βαζω και βλεπω να τζογαρει πολυ ελαφρα δηλαδη η πλευρα που ειναι ολα ισια μπαινει η αλλη δεν μπαινει και δεν θελω να βαλω πιεση, Τα εκανα μανταρα αν υπαρχει καποια ελπιδα να διορθωνεται δεν θελω να την καψω.
corr8 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Για μεγαλυτερη ευκολια με μηχανικο μολυβι θα μπορουσες να προσπαθησεις να τα ισιωσεις. Βγαλε το μολυβι απο μεσα και χρησιμοποιησε τη μυτη να πιανει μεσα τα πινακια ενα ενα και τα ισιωνεις. 5
shodan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Αν και δεν σου το συνιστώ σε περίπτωση που δεν πιάνουν τα χέρια σου, προσωπικά έχω καταφέρει να ισιώσω με επιτυχία πινάκια με τη χρήση ξυραφιού σαν αυτά που χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε τις κεραμικές εστίες. Λόγω του ότι είναι αρκετά πλατύ και λεπτό περνάει ανάμεσα από τα πινάκια και χρησιμοποιείς τα ίσια σαν οδηγό για να φέρεις τα προβληματικά στην ίδια ευθεία. Θέλει προσοχή μην στραβώσεις και κάποια από τα ήδη σωστά και βέβαια μην χάσεις κανένα δάχτυλο. 2
AkisD Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, corr8 είπε Για μεγαλυτερη ευκολια με μηχανικο μολυβι θα μπορουσες να προσπαθησεις να τα ισιωσεις. Βγαλε το μολυβι απο μεσα και χρησιμοποιησε τη μυτη να πιανει μεσα τα πινακια ενα ενα και τα ισιωνεις. πολυ καλο! θα το δοκιμασω. Γενικα τα χερια μου πιανουν παιδια, τα ματια μου εχουν αρχισει να με κρεμανε
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Όπως αναφέρθηκε με ένα μηχανικό μολύβι ή καλύτερα με μια (τηλε)κάρτα ή ένα μικρό λεπτό ίσιο κατσαβιδάκι(αυτά του ωρολογοποιού).
triplex1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, AkisD είπε πολυ καλο! θα το δοκιμασω. Γενικα τα χερια μου πιανουν παιδια, τα ματια μου εχουν αρχισει να με κρεμανε Μεγενθυντικο φακο και λεπιδα απο χαρτοκοπτη και υπομονη , αν δεν την εχεις στο κανει καποιος αλλος , η λεπιδα τα φερνει ακριβως εκει που πρεπει αρκει να βλεπεις καλα τα χωρισματα των σειρων απο τα pins
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε καλύτερα με μια (τηλε)κάρτα Έχουν τόσο κενό;
triplex1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Σ'αυτην αναφερομαι για να μη ψαχνεις τιποτα αλλο 1
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Έχουν τόσο κενό; Όλοι οι καλοί χωράνε.
triplex1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Έχουν τόσο κενό; Η λεπιδα μπαινει ακριβως Τερη ....δοκιμασμενα πραγματα εδω και πολλα χρονια
sstratos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Σε αυτή την προοπτική φαίνονται καλούτσικα. Πρέπει να κοιτάξεις και την αλλη διάσταση ομως εαν είναι ευθυγραμμισμένα. Και να ξέρεις , σαν του εργοστασίου δεν πρόκειται να τα πάς , απλώς να προσπαθήσεις για το καλύτερο δυνατό. Το βασικό είναι , αφήνοντας τον επάνω στο σόκετ , να κάνει "κλακ" και να κουμπώσει μόνος του. Τότε θα ειναι ολα οκ 1
AkisD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, sstratos είπε Σε αυτή την προοπτική φαίνονται καλούτσικα. Πρέπει να κοιτάξεις και την αλλη διάσταση ομως εαν είναι ευθυγραμμισμένα. Και να ξέρεις , σαν του εργοστασίου δεν πρόκειται να τα πάς , απλώς να προσπαθήσεις για το καλύτερο δυνατό. Το βασικό είναι , αφήνοντας τον επάνω στο σόκετ , να κάνει "κλακ" και να κουμπώσει μόνος του. Τότε θα ειναι ολα οκ απο την αλλη ειναι ισια, κλακ δεν κανει δυστυχως αλλα βρηκα ενα μαγαζακι που κανει σερβις σε μητρικες ακριβα κινητα κτλ που εχει μικροσκοπιο και αυριο θα το παω ελπιζοντας για το καλυτερο. Σας ευχαριστω ολους οσους με εχετε συμβουλεψει 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα