GodzillaCover Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, haris_216 είπε Ξέρω ότι δεν προσθέτω τίποτα στο βασικό ερώτημα του νήματος. Εσύ ξέρεις ότι αυτό που λες είναι η δική σου (βολική) ερμηνεία/δικαιολογία; Κάνεις λάθος. Δεδομένου ότι είδα πως δεν υπάρχει ζημιά στον άλλον, δεχόμενος ότι είναι πολύ πιθανό να προκλήθηκε κάποια επιφανειακή γρατζουνιά και να μου ξέφυγε μες το σκοτάδι υπάρχουν τα εξής ενδεχόμενα. Ζημια: 1. Δεν υπάρχει καμία ζημιά 2. Υπάρχει κάποια μικροζημιά (10€-20€) Υπαιτιοτητα α) 50-50 β) εγώ υπαίτιος οπότε του αποζημιώνω την ενδεχόμενη γρατζουνιά στον καθρέφτη Έστω λοιπόν ότι υπάρχει μικροζημιά στον άλλον καθρέφτη και είμαι εγώ υπαίτιος. Αν καλούσα ασφαλιστικές, το πρώτο πράγμα που θα γινόταν θα ήταν να βεβαιωθεί πρόστιμο 40€ στον άλλον για παράνομο παρκάρισμα. Εγώ δε θα έχανα τίποτα και αυτός θα έπαιρνε 20€ να φτιάξει μια ζημια που πιθανοτατα δε θέλει να φτιάξει, ενώ υποχρεούται να πληρώσει 40€ πρόστιμο. Ακόμη και να θέλει να την φτιάξει, καλύτερα τον συμφέρει να το κάνει μόνος του και να γλιτώσει το πρόστιμο. Ο μόνος λόγος να καλούσα ασφαλιστική όπως ήρθαν τα πράγματα θα ήταν εάν εγώ ήθελα να διεκδικήσω το 50-50. Δεν ήθελα, οπότε δε συνέφερε κανέναν μας. Η ιστορία θα ήταν τελείως διαφορετική αν έσπαγε καθρέφτης κτλ. Εκεί εννοείται θα αφηνα σημείωμα και ας έκανε ό,τι καταλαβαίνει. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από GodzillaCover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SONIRAM Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 oxi scotch brite! θα παρεις magic sponge, σφουγγαρακι πηλου... το φτηνο γνωστο λευκο απτα σουπερμαρκετ που καθαριζουμε τοιχους. Θα ριχνεις νερακι και θα τριβεις. βεβαια μετα σε βερνικι πανω θα στο ψιλο θολώσει αλλα εκει θα το περασεις με την αλοιφη σου μετα με ενα πανακι μικροίνας. Το scotch ρε φιλε το έχουμε για αλλες δουλειες στην φανοποιία οπως.. πριν το βάψιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 53 λεπτά πριν, SONIRAM είπε oxi scotch brite! θα παρεις magic sponge, σφουγγαρακι πηλου... το φτηνο γνωστο λευκο απτα σουπερμαρκετ που καθαριζουμε τοιχους. Θα ριχνεις νερακι και θα τριβεις. βεβαια μετα σε βερνικι πανω θα στο ψιλο θολώσει αλλα εκει θα το περασεις με την αλοιφη σου μετα με ενα πανακι μικροίνας. Το scotch ρε φιλε το έχουμε για αλλες δουλειες στην φανοποιία οπως.. πριν το βάψιμο. Ευτυχώς το κόκκινο χρωμα ηταν στο πλαστικό κάτω από τον καθρέφτη και όχι στο καπάκι του καθρέφτη, οπότε και με Scotch Brite μια χαρά έγινε η δουλειά. Ευχαριστώ πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Αυτες οι κρεμες που βασιζονται σε κερι, αξιζει να τις δοκιμασει κανεις, ή θα τα κανει χειροτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 ώρα πριν, mindreader είπε Αυτες οι κρεμες που βασιζονται σε κερι, αξιζει να τις δοκιμασει κανεις, ή θα τα κανει χειροτερα; Ανάλογα το πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2 hours ago, mindreader said: Αυτες οι κρεμες που βασιζονται σε κερι, αξιζει να τις δοκιμασει κανεις, ή θα τα κανει χειροτερα; Γενικά αν είναι κάποια εντελώς επιφανειακή γρατσουνια, αξίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου On 22/03/2022 at 20:34, Nabuko said: Για το άλλο αυτοκίνητο τι ενέργειες έκανες? Ή απλά έφυγες? Του το γυάλισε και το έκανε καινούριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FanisK93 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Εγώ έχω πάρει ένα κιτ για γρατζουνιές της Autoglym. Κάνει παπάδες σε επιφανειακες γρατζουνιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Μπορει να ρωταω εδω για τις αλοιφες, αλλα τις 'φοβαμαι΄πολυ. Παλια ειχα παρει μια, και μαλιστα οχι 'του κιλου', αλλα απο το autoplus, και ναι μεν η γρατσουνια εγινε πιο 'αδρη', αλλα τι να το κανω που ειχε θαμπωσει ολη η περιοχη γυρω απο τη γρατσουνια.... Δεν ξερω....αν ειναι ενα λαθος, να πουμε οτι διορθωνεται με ενα αλλο λαθος, ασε, προτιμω να μεινω με το αρχικο... Απο τοτε, δεν εμπιστευομαι τις αλοιφες. Θα ηταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Ομως,. και παλι το κοιταζω το θεμα, γιατι οι γρατσουνιες δε λειπουν, καποιες δε ειναι αρκετα ενοχλητικες στο ματι, οποτε παλι εδω ειμαστε.... --- Προς το παρον, εχω παρει το γνωστο πινελακι με το χρωμα του αμαξωματος απο την αντιπροσωπεια. Προτιμω μια προσθετη 'γραμμη' στο σημειο της γρατσουνια, απο το να βλεπω το 'ασπρο' ξυσιμο, ή την θαμπαδα που αφηνει μια αλοιφη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, FanisK93 είπε Εγώ έχω πάρει ένα κιτ για γρατζουνιές της Autoglym. Κάνει παπάδες σε επιφανειακες γρατζουνιές. Ακόμα κι όταν το νύχι "βρίσκει" στη γρατζουνιά; Ο μάστορας μου εχει πει ότι όταν το νύχι βρίσκει στη γρατζουνιά δεν γίνεται τίποτα με αλοιφές και θέλει βάψιμο. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από Γιάννης Platano 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FanisK93 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ακόμα κι όταν το νύχι "βρίσκει" στη γρατζουνιά; Ο μάστορας μου εχει πει ότι όταν το νύχι βρίσκει στη γρατζουνιά δεν γίνεται τίποτα με αλοιφές και θέλει βάψιμο. Σωστά σου είπε ο μάστορας. Εγώ αναφερόμουν σε επιφανειακες γρατζουνιές που δε βρίσκει το νύχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 23 ώρες πριν, mindreader είπε Μπορει να ρωταω εδω για τις αλοιφες, αλλα τις 'φοβαμαι΄πολυ. Παλια ειχα παρει μια, και μαλιστα οχι 'του κιλου', αλλα απο το autoplus, και ναι μεν η γρατσουνια εγινε πιο 'αδρη', αλλα τι να το κανω που ειχε θαμπωσει ολη η περιοχη γυρω απο τη γρατσουνια.... Δεν ξερω....αν ειναι ενα λαθος, να πουμε οτι διορθωνεται με ενα αλλο λαθος, ασε, προτιμω να μεινω με το αρχικο... Απο τοτε, δεν εμπιστευομαι τις αλοιφες. Θα ηταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Ομως,. και παλι το κοιταζω το θεμα, γιατι οι γρατσουνιες δε λειπουν, καποιες δε ειναι αρκετα ενοχλητικες στο ματι, οποτε παλι εδω ειμαστε.... --- Προς το παρον, εχω παρει το γνωστο πινελακι με το χρωμα του αμαξωματος απο την αντιπροσωπεια. Προτιμω μια προσθετη 'γραμμη' στο σημειο της γρατσουνια, απο το να βλεπω το 'ασπρο' ξυσιμο, ή την θαμπαδα που αφηνει μια αλοιφη.... Μήπως το έκανες σε επιφάνεια που ήταν ζεστή από τον ήλιο; Μήπως έβλεπε το αμάξι ο ήλιος; Δεν επιτρέπονται αυτά τα δύο όταν χρησιμοποιείς τέτοια αλοιφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 17 minutes ago, _Biohazard_ said: Μήπως το έκανες σε επιφάνεια που ήταν ζεστή από τον ήλιο; Μήπως έβλεπε το αμάξι ο ήλιος; Δεν επιτρέπονται αυτά τα δύο όταν χρησιμοποιείς τέτοια αλοιφή. Δεν θυμαμαι πια, γιατι αυτο εγινε πριν πολλα χρονια. Επιφυλασσομαι ομως, αν οντως, η ύπαρξη ηλιου ειναι αυτη που ισως εκανε τη διαφορα. Δηλαδη, δε λεω, αν δεν πρεπει να εχει ηλιο οταν το κανεις/εφαρμοζεις, θα πρεπει να τηρηθει, αλλα οντως δεν αφηνει θαμπαδα, αν δεν υπαρχει ηλιος; Δεν ειμαι σιγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου εγω παντως οσες εχω χρησιμοποιησει, απο επωνυμες μεχρι του lidl δεν εκαναν τιποτα αντε λιγο στην καλυτερη να εκρυψαν το προβλημα αλλα μεχρι εκει το προβλημα με τις γρατζουνιες ειναι οτι εσυ ξερεις οτι ειναι εκει. Μπορει ενας τριτος, ειδικα αμα το δει φευγαλεα να μην τις παρατηρησει καν, αλλα ΕΣΥ ξερεις οτι ειναι εκει που κοιταζεις και σου φαινονται Γκραντ Κανυον😄 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 6 minutes ago, tutuyo said: εγω παντως οσες εχω χρησιμοποιησει, απο επωνυμες μεχρι του lidl δεν εκαναν τιποτα αντε λιγο στην καλυτερη να εκρυψαν το προβλημα αλλα μεχρι εκει το προβλημα με τις γρατζουνιες ειναι οτι εσυ ξερεις οτι ειναι εκει. Μπορει ενας τριτος, ειδικα αμα το δει φευγαλεα να μην τις παρατηρησει καν, αλλα ΕΣΥ ξερεις οτι ειναι εκει που κοιταζεις και σου φαινονται Γκραντ Κανυον😄 Περισσοτερο ειναι ψυχολογικο το θεμα λες. Κι εσυ δυσαρεστημενος απο τις κρεμες. Πως καποιοι λενε κανουν δουλεια, ενω αλλοι οχι, πως γινεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα