sstratos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα. Στον υπολογιστή μου (windows 10 /asrock fatal1ty b450 gaming k4) έχω συνδεδεμένα στην onboard κάρτα ήχου , μία ηχομπάρα και ενα ζευγάρι ακουστικά με ένα τέτοιο : Spoiler Και τα δύο (εννοείται) δουλεύουν ταυτόχρονα , οπότε οταν θέλω ανοιγω τα ηχεία και όταν θέλω σβήνω τα ηχεία και φοράω τα ακουστικά. Το πρόβλημα είναι οτι με αυτό το μαρεφέτι (εφεξής : T ) η ένταση του ήχου ειναι μειωμένη και στις δύο εξόδους. Δηλαδή εαν τραβήξω τα ακουστικά η ένταση στα ηχεία μεγαλώνει... Θέλω να συνδέσω μια δεύτερη εξωτερική κάρτα usb και να συνδέσω εκεί τα ακουστικά για να εχω μεγαλύτερη ένταση. Αυτό που θέλω ειναι το εξής : επειδή το σύστημα θα χρησιμοποιεί σαν default ΜΙΑ κάρτα απο τις δύο , θέλω οταν ανοίγω μια συγκεκριμένη εφαρμογή θέλω να "πηγαίνει" ο ήχος στην εξωτερική κάρτα. Οποιαδήποτε αλλη εφαρμογή (chrome κτλ) να γινεται αναπαραγωγή απο την Onboard (Που θα εχει τα ηχεία). Εννοείται λυσεις τύπου "να ανοιγω τις ρυθμίσεις και να αλλαζω την default" δεν ειναι αποδεκτές. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, sstratos είπε Εννοείται λυσεις τύπου "να ανοιγω τις ρυθμίσεις και να αλλαζω την default" δεν ειναι αποδεκτές. Δεν χρειάζεται να ανοίγεις ρυθμίσεις, αρκεί το εικονίδιο του ήχου στο taskbar. Και γιατί να μην συνδέσεις και τα ηχεία και τα ακουστικά στην κάρτα ήχου. Soundblaster προσφέρει εναλλαγή μέσα από την εφαρμογή της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, sstratos είπε Το πρόβλημα είναι οτι με αυτό το μαρεφέτι (εφεξής : T ) η ένταση του ήχου ειναι μειωμένη και στις δύο εξόδους. Δηλαδή εαν τραβήξω τα ακουστικά η ένταση στα ηχεία μεγαλώνει... Υποθέτω λόγω του ότι γίνεται αλλαγή στην αντίσταση Ω των δύο συστημάτων, γι΄αυτό γίνεται αυτό με την αλλαγή της έντασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα