Valina14 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα! Εχω 11 μηνες το iPhone 11 pro και η υγεια μπαταριας ειναι στο 82% με 270 κυκλους φορτισης. Επικοινώνησα με την apple και μου είπαν ότι, ναι μεν έχει πέσει πολύ η υγεία μπαταρίας παρόλα αυτά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους διαγνωστικούς ελέγχους που έκαναν. Εν ολίγοις δεν πρόκειται να μου κάνουν κάποια επισκευή ή αντικατάσταση δωρεάν εντός εγγύησης( λήγει σε 15 μέρες). Μου είπαν να το στείλω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο σέρβις, να μου ανοίξουν το κινητό κ αν δουν αυτοί ότι υπάρχει πρόβλημα, τότε να γίνει σέρβις ή αντικατάσταση με χαμηλότερο κόστος. Βέβαια, μπορεί κ αυτοί να μου πουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, κ το κινητό να ανοιχθεί τζάμπα! Τι προτείνετε; Να προχωρήσω τωρα στην διαδικασία που μου πρότειναν; Ή να περιμένω κ να το κάνω όταν θα χρειάζεται πάνω από 1 φόρτιση/μέρα; Με την δεδομένη μπαταρία μου κρατάει μια μέρα με αρκετή χρήση!
basilis5 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Το προβλημα σου ειναι πως λεει 82% ή πως δεν κραταει η μπαταρια οσο κρατουσε;
Valina14 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Κυρίως το ότι λέει 82%! Σαφώς δεν κρατάει όσο τους πρώτους τρεις μήνες αλλά όχι ότι πέφτει γρήγορα.
tilaverboy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μην κάνετε τίποτα. Όταν φτάσει 79% στείλτε το στους επισήμους και αλλάξτε την μπαταρία. Θα σας πρότεινα με τη σειρά document isystem istorm 1
basilis5 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, Valina14 είπε Κυρίως το ότι λέει 82%! Σαφώς δεν κρατάει όσο τους πρώτους τρεις μήνες αλλά όχι ότι πέφτει γρήγορα. Αν δεν το εγραφε λογικα δεν θα το ειχες καν παρατηρησει. αυτος ειναι ο λογος που δεν το εβαζε εξαρχης η apple, ο ψυχαναγκασμος μας. οταν κρινεις πως δεν κρατα οσο στην αρχη και σου δημιουργει προβλημα, πηγαινε σε καποιον επισημο να στην αλλαξει. Και ποτε μην κοιτας τομποσοστο υγειας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις