Apaleytos80 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Εγω που εχω κατι μοχλούς οτι ναναι μάρκες για το PC, δουλεύω το https://www.x360ce.com/ για να κανω mapping τα κουμπιά. Αυτό νομίζω μέχρι και PS μοχλό συνδέει. Θέλει λίγο να το ψάξεις σαν πρόγραμμα για το σεταρισμα. Όπως προτείνανε και οι υπόλοιποι, παίρνεις xbox controller να παίζει απροβλημάτιστα "out of the box". 3 1
Mixail1234 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 23/3/2022 στις 8:12 ΜΜ, SabotazNic είπε Για εκτός steam, θες και το input mapper Για να χρησιμοποιήσεις ps controller. Νομίζω το steam το υποστηρίζει κανονικά. Προσωπικά προτείνω Xbox controller, παίζει out of the box λογω windows. Δεν προτείνω τίποτα άλλο (σε ασύρματο τουλάχιστον) Λοιπόν παρήγγειλα ένα controller στα μόλις 13€ θες να σου στείλω το link ;είχα διαβάσει από κριτικές ότι το αναγνωριζει ως xbox controller εάν όντως ισχύει αυτό δλδ μόλις το συνδέσω δεν θα χρειαστεί να κάνω τίποτα να κατεβάσω κάτι ή να κάνω mapping; Ενσύρματο btw Ενημέρωση ξανά :Το game μέσω του steam θα το παίζω Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από Mixail1234
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα