Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα 

Θα ήθελα τα φώτα σας μιας καιε όχι το καλύτερο σύστημα που έχω για μονάδα είπα να σπαταλήσω λίγο χρόνο παίζοντας paladins 

Μιας και το έπαιζα πριν δώσω δρόμο το ps4 μου θα ήθελα να αγοράσω ένα controller και να το συνδέσω στο pc έχετε να μου προτεινετε κάποιο αξιόπιστο σε προσιτή τιμή ;

Δημοσ.

Εφόσον το dual shock σου άρεσε μπορείς να το συνδέσεις στο pc εφόσον έχεις σύνδεση Bluetooth ή με ένα dongle μέχρι 10 ευρώ. Βέβαια το ds4 ακόμη και μεταχειρισμένο δεν είναι από τα πιο οικονομικά.

Προσωπικά ότι wireless δοκίμασα μέχρι τα 20 ευρώ πήγε πολύ γρήγορα για χάρισμα / ανακύκλωση

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://pairno.gr/gembird-wired-vibration-game-controller-for-pc-ps4-black-jpd-ps4u-01

Έχω σκεφτεί το συγκεκριμένο αλλά άμα υπάρχει και κάτι καλύτερο μέχρι 30€ θα το επερνα αρκεί να αξίζει τα χρήματα του 

Τώρα και ενσύρματο να είναι δεν με χαλάει μιας και θα κάθομαι στο pc 

Επεξ/σία από Mixail1234
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς προσωπική εμπειρία  έχω ακούσει κατά καιρούς αρκετά θετικά σχόλια, είναι επώνυμο και εντός του budget σου(δεν έχει δόνηση διαβάζω, διάβασε αξιολογήσεις)

Logitech F310

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σε ρωτήσω εάν βρω controller μεταχειρισμένο του ps4 μαζί με το καλώδιο και το συνδέσω μπορώ να το χρησιμοποιήσω κανονικά ;Θα το αναγνωρίσει το pc δλδ;

Επεξ/σία από Mixail1234
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mixail1234 είπε

Να σε ρωτήσω εάν βρω controller μεταχειρισμένο του ps4 μαζί με το καλώδιο και το συνδέσω στο ps4 μπορώ να το χρησιμοποιήσω κανονικά ;Θα το αναγνωρίσει το pc δλδ;

ναι, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι με bluetooth, κανονικα συνδεεται και με καλωδιο, το f310 παντως και γω εχω ακουσει καλα λογια, αλλα δεν με εμπνεει,  το νιωθω παλιακο και καθολου εργονομικο. ds4 προτεινω και γω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 λεπτά πριν, vaggos231 είπε

ναι, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι με bluetooth, κανονικα συνδεεται και με καλωδιο, το f310 παντως και γω εχω ακουσει καλα λογια, αλλα δεν με εμπνεει,  το νιωθω παλιακο και καθολου εργονομικο. ds4 προτεινω και γω

Κοίτα μεταχειρισμένο ds4 εάν βρω πιστεύω πως αξίζει αρκεί να το αναγνωρίζεις όντως fps games χωρίς controller χρόνια δεν με βόλευε και έτσι βλέπω πως το ds4 είναι μονόδρομος 

Επεξ/σία από Mixail1234
Δημοσ.

Update πριν κάνω οποιαδήποτε αγορά 

Μόλις δοκίμασε ο ξάδερφος μου το ds4 στο παιχνίδι αλλά δεν του λειτούργησε το πιστεύετε να φταίει;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mixail1234 είπε

Μόλις δοκίμασε ο ξάδερφος μου το ds4 στο παιχνίδι αλλά δεν του λειτούργησε το πιστεύετε να φταίει;

Αν δεν πέρασε αυτούς τους drivers δεν πρόκειται να παίξει:

https://www.pcsteps.gr/191001-χειριστήριο-playstation-στο-pc-σύνδεση/

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Mixail1234 είπε

Update πριν κάνω οποιαδήποτε αγορά 

Μπήκες στα devices and printers;

Εκεί φαίνεται πως έχει αναγνωριστεί το χειριστήριο;

Το game από που παίζει; Αν παίζει μέσω steam (δεν χρειάζεται να είναι αγορασμένο από εκεί, μπορεί να γίνει add και game που είναι εκτός steam) τότε το χειριστήριο παίζει αμέσως. Αν μιλάμε για εκτός steam τότε είτε το βάζεις μέσα στο steam είτε κάνεις mapping με κάποιο πρόγραμμα όπως λέει ο Τέρης

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Μπήκες στα devices and printers;

Εκεί φαίνεται πως έχει αναγνωριστεί το χειριστήριο;

Το game από που παίζει; Αν παίζει μέσω steam (δεν χρειάζεται να είναι αγορασμένο από εκεί, μπορεί να γίνει add και game που είναι εκτός steam) τότε το χειριστήριο παίζει αμέσως. Αν μιλάμε για εκτός steam τότε είτε το βάζεις μέσα στο steam είτε κάνεις mapping με κάποιο πρόγραμμα όπως λέει ο Τέρης

Μέσα από το steam είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Mixail1234 είπε

Μέσα από το steam είναι 

https://www.tomsguide.com/us/how-to-use-a-ps4-controller-steam,news-24039.html

απλά προσπερνάς το κομμάτι της bluetooth συνδεσης

επίσης δεν μας είπες αν φαίνεται το controller στις συσκευές και εκτυπωτές

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

https://www.tomsguide.com/us/how-to-use-a-ps4-controller-steam,news-24039.html

απλά προσπερνάς το κομμάτι της bluetooth συνδεσης

επίσης δεν μας είπες αν φαίνεται το controller στις συσκευές και εκτυπωτές

Επειδή είμαι τέρμα βλάχος μπορείς να με βοηθήσεις με TeamViewer;

Δημοσ.

Για εκτός steam, θες και το input mapper Για να χρησιμοποιήσεις ps controller. Νομίζω το steam το υποστηρίζει κανονικά. Προσωπικά προτείνω Xbox controller, παίζει out of the box λογω windows. Δεν προτείνω τίποτα άλλο (σε ασύρματο τουλάχιστον) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...