Jake07 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες πήρα το Mi 10 lite από την Cosmote. Σήμερα μόλις το παρέλαβα προς έκπληξη μου ανοίγοντας το δεν είχε ίχνος μπαταρίας.. Λέω οκ συμβαίνουν αυτά.. Το φορτίζω, το ανοίγω, και βλέπω android 11 ενώ έπρεπε εργοστασιακά να έχει 10. Εκεί άρχισαν να με ζωνουν τα φίδια. Τσεκάρω imei στο imei info, και στο eimei info, και βλέπω ενεργοποίηση συσκευής 08/04/2021. Πήρα cosmote, τους εχεσα, και τώρα έρχεται η elta courier να το πάρει πίσω. Θα ψάξουν λέει για να μου στείλουν άλλο, άλλως τα χρήματα μου πίσω.. Άρα τα χρήματα θα μου δώσουν. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ για αλυσίδα.. Από skroutz αυτό δε μου έχει τύχει ποτέ. Αλήθεια με έχουν εκνευρίσει πάρα πολύ. Δε γίνεται ο προμηθευτής τους να τους κοροϊδεύει οπότε θα ξέραν τι παίρναν προς πώληση, οπότε απλά ήθελα να πουλήσουν "προσφορά" μεταχειρισμένα για καινούρια.
sakks80 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Στα realme ναι. Ένα used like new που είχα πάρει από αμαζον παλιότερα με το IMEI έβγαλε ότι η συσκευή είχε ενεργοποιηθεί 2 μήνες πρίν.
koutsis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Jake07 είπε Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες πήρα το Mi 10 lite από την Cosmote. Σήμερα μόλις το παρέλαβα προς έκπληξη μου ανοίγοντας το δεν είχε ίχνος μπαταρίας.. Λέω οκ συμβαίνουν αυτά.. Το φορτίζω, το ανοίγω, και βλέπω android 11 ενώ έπρεπε εργοστασιακά να έχει 10. Εκεί άρχισαν να με ζωνουν τα φίδια. Τσεκάρω imei στο imei info, και στο eimei info, και βλέπω ενεργοποίηση συσκευής 08/04/2021. Πήρα cosmote, τους εχεσα, και τώρα έρχεται η elta courier να το πάρει πίσω. Θα ψάξουν λέει για να μου στείλουν άλλο, άλλως τα χρήματα μου πίσω.. Άρα τα χρήματα θα μου δώσουν. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ για αλυσίδα.. Από skroutz αυτό δε μου έχει τύχει ποτέ. Αλήθεια με έχουν εκνευρίσει πάρα πολύ. Δε γίνεται ο προμηθευτής τους να τους κοροϊδεύει οπότε θα ξέραν τι παίρναν προς πώληση, οπότε απλά ήθελα να πουλήσουν "προσφορά" μεταχειρισμένα για καινούρια. Ηταν σφραγισμένο με ταινία ασφαλείας ? Πως στο πούλησαν για καινούργιο ?
Nabuko Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Προφανώς το είχε αγοράσει άλλος, το δούλεψε, δεν του άρεσε και το επέστρεψε εντός 14 ημερών. Και το ξαναπούλησαν σαν καινούριο.
Jake07 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, koutsis είπε Ηταν σφραγισμένο με ταινία ασφαλείας ? Πως στο πούλησαν για καινούργιο ? Η ταινία ασφαλείας ήταν διπλή. Με την από κατω κομμένη, και είχαν ξαναβάλει. Tragic.. Δε το είδα από την αρχή διότι δε περίμενα κάτι τέτοιο από Cosmote. 3 ώρες πριν, Nikoleo είπε Αναγραφει στο imei info την μερα ενεργοποιησης του κινητου; ειστε σιγουρος; Στο imei24 και στο eimei. Έχεις δίκιο.
Jake07 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, Nikoleo είπε Αναγραφει στο imei info την μερα ενεργοποιησης του κινητου; ειστε σιγουρος; Στο imei24 και στο eimei. Έχεις δίκιο. Τσέκαρα εδω imei24.com και λέει purchase date 2020/07/22 και activation date 2021/04/08.Να βρουν να μου στείλουν άλλο δε παίζει, οπότε θα περιμένω τα χρήματα μου πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα