Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Στο νέο επεισόδιο των 3 στον αέρα, το τεχνολογικό podcast του Insomnia, συζητάμε αρχικά για την έναρξη του δωρεάν διπλασιασμού ταχύτητας της ευρυζωνικής σύνδεσης από τη Cosmote καθώς και το τι θα ισχύσει το επόμενο διάστημα.

Επόμενο θέμα είναι η ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου χρηματοδότησης του ταμείου Phaistos, το οποίο μέσα στο έτος θα ξεκινήσει την επενδυτική του δραστηριότητα σε  νεοφυείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην έρευνα ή και την ανάπτυξη 5G και σχετικών με το 5G προϊόντων & υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Επόμενο θέμα είναι η κακόβουλη επίθεση στα πληροφοριακά συστήματα των ΕΛΤΑ για την οποία μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερα. Ένα από τα σημαντικότερα θέματα της περασμένης εβδομάδας ήταν η έναρξη περιορισμένων δοκιμών του Netflix σε 3 χώρες, δοκιμές που έχουν στο επίκεντρό τους την καταπολέμηση του φαινομένου διαμοιρασμού ενός λογαριασμού με άτομα εκτός του νοικοκυριού. Ολοκληρώνουμε με μια συζήτηση για το Metaverse και τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Accenture για το θέμα καθώς και τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Apple.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
01:50 - Σχόλια
17:04 - Cosmote
23:40 - Phaistos
27:06 - ΕΛΤΑ
29:30 - Accenture
32:08 - GRECA
32:28 - Netflix
37:50 - TikTok
38:40 - Facebook Protect
43:00 - Elder Ring
53:50 - Apple

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

μολις ειδα τα μηλαρακια μου σηκωθηκε η τριχα ... ετοιμος ειμουν να το κλεισω αλλα ειπα δεν βαριεσε κατα βαθος φαινονται καλα παιδια... τεσπα.

Δημοσ.

Ας κανει κανα αστειο το νετφλιξ γιατι τωρα πληρωνω μονος μου 4 οθονες, για να βλεπω στο κινητο οταν βαριεμαι στο γυρνα απο την δουλεια, λαπτοπ στην δουλεια, και σπιτι και το εχω δωσει και στην μανα μου που ειναι 1 οροφος κατω απο δικο μου σπιτι.Ας το κανει κ θα με δει να χαιρεταω κουνωντας την μαυρη σημαια με την νεκροκεφαλη.Δεν εχει κατι αξιολογο να δεις η εν παση περιπτωση τα εχω δει ολα και πιο πολυ το κραταω επειδη το εχει λιωσει η μανα μου, λιγη ωθηση χρειαζομαι και το εκοψα και το πολυ πολυ να το πληρωνω οταν παλι μαζευτει υλικο η βγουν οι καινουργιες σεζον απο τις σειρες που παρακολουθω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα μπορούσατε να σχολιάσετε πόσο αδιάφορο ήταν το τελευταίο Spiderman σε σχέση με το hype, την βαθμολογία που έχει στο IMDB και το γενικό ντόρο που είχε γίνει; Το είδα στην τηλεόρασή μου μεν, αλλά δε νομίζω να με είχε συγκινήσει και στο σινεμά. 

Δημοσ.

Εγώ θα γίνω ξανά γραφικός αλλά αυτά τα πλάνα του Δημήτρη που εξηγεί εκεί τα θέματα είναι ΟΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ. Επιπλέον βάλτε τον Κώστα να κάνει κανένα ιντρο και μετά να ψηφίσει ο λαός.

Δημοσ.

“έναρξη του δωρεάν διπλασιασμού ταχύτητας της ευρυζωνικής σύνδεσης από τη Cosmote”

Άσε σας καταλάβαμε δωρεάν διπλασιασμό ταχύτητας θα έχετε αν πληρώσετε τις δωρεάν αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος και τις δωρεάν αυξήσεις τις βενζίνης.

Δημοσ.

Σχετικά με τον Διπλασιασμό ταχυτήτων μίλησα σήμερα με τον ΟΤΕ μου ειπαν ότι έχει ξεκινήσει από τα πακέτα εως 24mbps / 50mbps  τα πακέτα των 100 εάν είναι σε περιοχή που δεν υποστηρίζει FTTH τότε θα πάρουν "διπλασιασμό" αλλιως δεν θα πάρουν ! επίσης τα πακέτα των 100mbps θα ξεκινήσουν διπλασιασμό σύντομα (μέσα στο επόμενο δίμηνο)

• Super Moderators
Δημοσ.
21 hours ago, venuets said:

Σχετικά με τον Διπλασιασμό ταχυτήτων μίλησα σήμερα με τον ΟΤΕ μου ειπαν ότι έχει ξεκινήσει από τα πακέτα εως 24mbps / 50mbps  τα πακέτα των 100 εάν είναι σε περιοχή που δεν υποστηρίζει FTTH τότε θα πάρουν "διπλασιασμό" αλλιως δεν θα πάρουν ! επίσης τα πακέτα των 100mbps θα ξεκινήσουν διπλασιασμό σύντομα (μέσα στο επόμενο δίμηνο)

6 hours ago, michael92 said:

Μόλις μου ενεργοποιήθηκε η αναβάθμιση στα 200 (Θεσσαλονίκη).

spacer.png

Έχω 15 μήνες να αποφασίσω αν τα χρειάζομαι ή αν θα ξανακατέβω στα 100. :D 

Ξεκίνησαν και τα 100αρια.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ξεκίνησαν και τα 100αρια.

εγώ λογικά γλυφάδα έχω ακόμη ! άντε με το καλό να την χαρείς !

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, venuets said:

εγώ λογικά γλυφάδα έχω ακόμη ! άντε με το καλό να την χαρείς !

O michael92, όχι εγώ 😛

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πάντως ότι κάτι πρέπει να κάνετε με το ηχοληπτικό κομμάτι! Ο ένας ακούγεται δυνατά, ο άλλος χαμηλά...  Μεγάλες διαφορές στις εντάσεις, εγώ ακούω με δυσκολία. Βάλτε κανένα limiter/compressor :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...