Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, No_username είπε

Δν ήταν καν θέμα νεύρων η για να εκδικηθώ το μαγαζί η κάτι τέτοιο...είχα μια σκέψη κ την διατύπωσα. Δεν κάθισα να σκεφτώ αν αποτελεί δυσφήμιση η το οτιδήποτε

Κακως που εσβησες το σχολιο (κατα τη δικη μου γνωμη). Ο ιδιοκτητης θα μπορουσε να σου ζητησει απλα συγνωμη και να κατεβασεις την κριτικη. Τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε.

Λες και ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις μεχρι το μεσημερι τι εχεις φαει την ιδια μερα και σε πειραξε.

Καλο υπολοιπο.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, No_username είπε

Δν ήταν καν θέμα νεύρων η για να εκδικηθώ το μαγαζί η κάτι τέτοιο...είχα μια σκέψη κ την διατύπωσα. Δεν κάθισα να σκεφτώ αν αποτελεί δυσφήμιση η το οτιδήποτε

Δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον χωρίς αποδείξεις. Καλώς έκανες και την απέσυρες. Απλά μην παραγγείλεις ξανά από κει και τέλος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Snoob είπε

Προσήλθατε στα εξωτερικά ιατρεία κάποιου νοσοκομείου, τους είπατε πως πονούσατε στην κοιλιά μετά που φάγατε και αυτό έγραψαν.

Γνωμάτευση θα ήταν αν είχαν προηγηθεί ειδικές εξετάσεις, αν και πάλι είναι αμφίβολο αν θα μπορούσε να συνδεθεί ιατρικά ο πόνος με την τροφή, εκτός κι αν μιλούσαμε για περίπτωση τροφικής δηλητηρίασης, οπότε από τα περιεχόμενα του στομαχιού (μετά από πλύση στομάχου) γινόταν εξέταση στα υπολείμματα και εντοπιζόταν κάποιου είδους παθογόνος οργανισμός.

Παρενθετικά, στη δυτική δικονομία, το βάρος της απόδειξης βαρύνει τον κατήγορο και όχι τον κατηγορούμενο.

Αν εγώ πω ότι ο Μπάμπης ο Σουγιάς είναι κλέφτης, εγώ καλούμαι να αποδείξω πως ο Μπάμπης είναι κλέφτης, δεν θα κληθεί ο Μπάμπης να αποδείξει πως δεν είναι.

Αντίστοιχα, αν πω "ο Μπάμπης μας τάισε σάπια και μας πήγε πριονοκορδέλα", εγώ θα πρέπει να αποδείξω πως α) ο Μπάμπης μας τάισε σάπια και β) επειδή μας τάισε σάπια μας πήγε πριονοκορδέλα.

Ειδάλλως, και αναλόγως των διατυπώσεων που χρησιμοποιήθηκαν, ο Μπάμπης έχει το περιθώριο να κινηθεί σε βάρος μου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Εδώ θέλω να υπογραμμίσω ότι σε υποθέσεις αστικού δικαίου, όπως την υποφαινόμενη αρκεί να αποδείξεις ότι κάτι είναι πιο πιθανό να έχει συμβεί από ότι όχι (ακόμα και 51% κατήγορος - 49% κατηγορούμενος), με ότι συνεπάγεται για την συνέχιση της υπόθεσης-απειλή μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση συμπεριλαμβανομένης. 

Επεξ/σία από Flimgkis
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chrisgav είπε

Κακως που εσβησες το σχολιο (κατα τη δικη μου γνωμη). Ο ιδιοκτητης θα μπορουσε να σου ζητησει απλα συγνωμη και να κατεβασεις την κριτικη. Τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε.

Λες και ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις μεχρι το μεσημερι τι εχεις φαει την ιδια μερα και σε πειραξε.

Καλο υπολοιπο.

Θα συμφωνήσω μαζί σου σε πολλά. Όπως κ να έχει ήταν κ αυτό ένα μάθημα να είμαι πιο προσεκτική τι γράφω κ που! Ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Καλή συνέχεια

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε

Μπορούμε να μάθουμε κατάστημα;

Δεν αναφέρω όνομα καταστήματος για ευνόητους λόγους 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...