Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Ανοίγω νέο θέμα μιας κ ένα αντίστοιχο έχει κλείσει. Προχθές λοιπόν παραγγείλαμε με έναν φίλο μου φαγητό απέξω.Φαγαμε κτλ κ μετά από 2-3 ώρες μας έπιασε στομαχόπονος κ ναυτία.Πεσαμε για ύπνο κ το επόμενο πρωί κάναμε κ εμετό.

Απο το μαγαζί παραγγείλαμε μέσο efood κ άφησα μια κριτική στο google λέγοντας ότι μας προκλήθηκε στομαχόπονος αφότου φάγαμε. Εκεί που ετοιμαζόμαστε να πάμε νοσοκομείο γιατί δεν ειμασταν καλά δέχομαι μήνυμα στο φβ από κάποιον που μου ζητούσε τηλέφωνο επικοινωνίας...δεν το έδωσα κ συνέχισε να μου στέλνει στο φβ ως υπεύθυνος του μαγαζιού που φάγαμε κ ότι ήθελε να μιλήσουμε για την κριτική που έκανα έψαξε τα στοιχεία μου ώστε να με βρει μέσω efood.

Με λίγα λόγια μου έλεγε ότι το efood κ το google ειδοποίησαν τον εφετ κ του έχει δημιουργηθεί πρόβλημα. (Δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό από μόνο του χωρίς κάποιος άνθρωπος να τον καλέσει)Με τα πολλά κ τα λίγα μου είπε ότι έχει δώσει την υπόθεση σε δικηγόρο κ ότι θα κινηθεί εναντίον μου νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση κ διαφυγοντα κέρδη σε κατάστημα εστίασης κ πως μόνο αν έχω ιατρική γνωμάτευση δεν θα με κυνηγήσει κ θα στραφεί προς τον προμηθευτή του. (Να σημειωθεί πως η κριτική έγινε μεσημέρι κ μετά από μια ώρα με πήρε αυτός...οπότε δν ξέρω πότε πρόλαβε κ την πήγε την υπόθεση ήδη σε δικηγόρο 🤔)

Η γνωμάτευση που πήραμε από το νοσοκομείο δν έδειξε δηλητηρίαση αλλά αναφέρει στομαχικό άλγος μετά την λήψη τροφής την τάδε ημερομηνία. Εγώ το σχόλιο μου το απέσυρα εξηγώντας του ότι καταλαβαίνω πως μπορεί να προκύψουν θέματα στην επιχείρηση του. Το απόγευμα γυρνώντας από το νοσοκομείο μπήκα στο φβ κ είχε σβήσει όλα του τα μηνύματα που μου είχε στείλει (άγνωστο το γιατί)

Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις από νομικής άποψης (τόσο για την δική του πλευρά όσο κ για την δική μου) η αν πρόκειται για απλό εκφοβισμό;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, No_username είπε

Καλησπέρα

Ανοίγω νέο θέμα μιας κ ένα αντίστοιχο έχει κλείσει. Προχθές λοιπόν παραγγείλαμε με έναν φίλο μου φαγητό απέξω.Φαγαμε κτλ κ μετά από 2-3 ώρες μας έπιασε στομαχόπονος κ ναυτία.Πεσαμε για ύπνο κ το επόμενο πρωί κάναμε κ εμετό.Απο το μαγαζί παραγγείλαμε μέσο efood κ άφησα μια κριτική στο google λέγοντας ότι μας προκλήθηκε στομαχόπονος αφότου φάγαμε. Εκεί που ετοιμαζόμαστε να πάμε νοσοκομείο γιατί δεν ειμασταν καλά δέχομαι μήνυμα στο φβ από κάποιον που μου ζητούσε τηλέφωνο επικοινωνίας...δεν το έδωσα κ συνέχισε να μου στέλνει στο φβ ως υπεύθυνος του μαγαζιού που φάγαμε κ ότι ήθελε να μιλήσουμε για την κριτική που έκανα έψαξε τα στοιχεία μου ώστε να με βρει μέσω efood. Με λίγα λόγια μου έλεγε ότι το efood κ το google ειδοποίησαν τον εφετ κ του έχει δημιουργηθεί πρόβλημα. Με τα πολλά κ τα λίγα μου είπε ότι έχει δώσει την υπόθεση σε δικηγόρο κ ότι θα κινηθεί εναντίον μου νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση κ διαφυγοντα κέρδη σε κατάστημα εστίασης κ πως μόνο αν έχω ιατρική γνωμάτευση δεν θα με κυνηγήσει κ θα στραφεί προς τον προμηθευτή του. Η γνωμάτευση που πήραμε από το νοσοκομείο δν έδειξε δηλητηρίαση αλλά αναφέρει στομαχικό άλγος μετά την λήψη τροφής την τάδε ημερομηνία. Εγώ το σχόλιο μου το απέσυρα εξηγώντας του ότι καταλαβαίνω πως μπορεί να προκύψουν θέματα στην επιχείρηση του. Το απόγευμα γυρνώντας από το νοσοκομείο μπήκα στο φβ κ είχε σβήσει όλα του τα μηνύματα που μου είχε στείλει (άγνωστο το γιατί) Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις η αν πρόκειται για απλό εκφοβισμό;

Για να εσβησε μυνηματα μαλλον ηταν για να σε "τρομαξει" ωστε να αφαιρεσεις την αξιολογηση που αφησες

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, No_username είπε

Καλησπέρα

Ανοίγω νέο θέμα μιας κ ένα αντίστοιχο έχει κλείσει. Προχθές λοιπόν παραγγείλαμε με έναν φίλο μου φαγητό απέξω.Φαγαμε κτλ κ μετά από 2-3 ώρες μας έπιασε στομαχόπονος κ ναυτία.Πεσαμε για ύπνο κ το επόμενο πρωί κάναμε κ εμετό.Απο το μαγαζί παραγγείλαμε μέσο efood κ άφησα μια κριτική στο google λέγοντας ότι μας προκλήθηκε στομαχόπονος αφότου φάγαμε. Εκεί που ετοιμαζόμαστε να πάμε νοσοκομείο γιατί δεν ειμασταν καλά δέχομαι μήνυμα στο φβ από κάποιον που μου ζητούσε τηλέφωνο επικοινωνίας...δεν το έδωσα κ συνέχισε να μου στέλνει στο φβ ως υπεύθυνος του μαγαζιού που φάγαμε κ ότι ήθελε να μιλήσουμε για την κριτική που έκανα έψαξε τα στοιχεία μου ώστε να με βρει μέσω efood. Με λίγα λόγια μου έλεγε ότι το efood κ το google ειδοποίησαν τον εφετ κ του έχει δημιουργηθεί πρόβλημα. Με τα πολλά κ τα λίγα μου είπε ότι έχει δώσει την υπόθεση σε δικηγόρο κ ότι θα κινηθεί εναντίον μου νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση κ διαφυγοντα κέρδη σε κατάστημα εστίασης κ πως μόνο αν έχω ιατρική γνωμάτευση δεν θα με κυνηγήσει κ θα στραφεί προς τον προμηθευτή του. Η γνωμάτευση που πήραμε από το νοσοκομείο δν έδειξε δηλητηρίαση αλλά αναφέρει στομαχικό άλγος μετά την λήψη τροφής την τάδε ημερομηνία. Εγώ το σχόλιο μου το απέσυρα εξηγώντας του ότι καταλαβαίνω πως μπορεί να προκύψουν θέματα στην επιχείρηση του. Το απόγευμα γυρνώντας από το νοσοκομείο μπήκα στο φβ κ είχε σβήσει όλα του τα μηνύματα που μου είχε στείλει (άγνωστο το γιατί) Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις από νομικής άποψης (τόσο για την δική του πλευρά όσο κ για την δική μου) η αν πρόκειται για απλό εκφοβισμό;

Επρεπε πρώτα να πάρεις γνωμάτευση και μετά να κάνεις την κριτική. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Επρεπε πρώτα να πάρεις γνωμάτευση και μετά να κάνεις την κριτική. 

Η κριτική έγινε τελείως τυπικά όπως έχω κάνει άλλες τόσες σε διάφορα μαγαζιά ανά καιρούς κ όπως χιλιάδες κόσμος κάνει καθημερινά. Και ιατρική γνωμάτευση έχω. Εγώ ρωτάω επί του θέματος αν γνωρίζει κάποιος κάτι νομικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, No_username είπε

Εγώ ρωτάω επί του θέματος αν γνωρίζει κάποιος κάτι νομικά.

3 η ώρα έκλεισαν τα δικαστήρια. Περίμενε λίγο και θα έρθουν οι δικηγόροι και δικαστές του ινσόμνια να σου απαντήσουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nabuko είπε

3 η ώρα έκλεισαν τα δικαστήρια. Περίμενε λίγο και θα έρθουν οι δικηγόροι και δικαστές του ινσόμνια να σου απαντήσουν.

🙄

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, No_username είπε

Η κριτική έγινε τελείως επιπόλαια όπως έχω κάνει άλλες τόσες σε διάφορα μαγαζιά ανά καιρούς κ όπως χιλιάδες κόσμος κάνει καθημερινά. Και ιατρική γνωμάτευση έχω. Εγώ ρωτάω επί του θέματος αν γνωρίζει κάποιος κάτι νομικά.

Fixed

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DrLo είπε

Fixed

Δεν χρειάζεται να μου την "μπαίνετε" όταν έχω ήδη ένα πρόβλημα κ απλά ζητάω μια βοήθεια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, No_username είπε

Καλησπέρα

Ανοίγω νέο θέμα μιας κ ένα αντίστοιχο έχει κλείσει. Προχθές λοιπόν παραγγείλαμε με έναν φίλο μου φαγητό απέξω.Φαγαμε κτλ κ μετά από 2-3 ώρες μας έπιασε στομαχόπονος κ ναυτία.Πεσαμε για ύπνο κ το επόμενο πρωί κάναμε κ εμετό.

Απο το μαγαζί παραγγείλαμε μέσο efood κ άφησα μια κριτική στο google λέγοντας ότι μας προκλήθηκε στομαχόπονος αφότου φάγαμε. Εκεί που ετοιμαζόμαστε να πάμε νοσοκομείο γιατί δεν ειμασταν καλά δέχομαι μήνυμα στο φβ από κάποιον που μου ζητούσε τηλέφωνο επικοινωνίας...δεν το έδωσα κ συνέχισε να μου στέλνει στο φβ ως υπεύθυνος του μαγαζιού που φάγαμε κ ότι ήθελε να μιλήσουμε για την κριτική που έκανα έψαξε τα στοιχεία μου ώστε να με βρει μέσω efood.

Με λίγα λόγια μου έλεγε ότι το efood κ το google ειδοποίησαν τον εφετ κ του έχει δημιουργηθεί πρόβλημα. (Δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό από μόνο του χωρίς κάποιος άνθρωπος να τον καλέσει)Με τα πολλά κ τα λίγα μου είπε ότι έχει δώσει την υπόθεση σε δικηγόρο κ ότι θα κινηθεί εναντίον μου νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση κ διαφυγοντα κέρδη σε κατάστημα εστίασης κ πως μόνο αν έχω ιατρική γνωμάτευση δεν θα με κυνηγήσει κ θα στραφεί προς τον προμηθευτή του. (Να σημειωθεί πως η κριτική έγινε μεσημέρι κ μετά από μια ώρα με πήρε αυτός...οπότε δν ξέρω πότε πρόλαβε κ την πήγε την υπόθεση ήδη σε δικηγόρο 🤔)

Η γνωμάτευση που πήραμε από το νοσοκομείο δν έδειξε δηλητηρίαση αλλά αναφέρει στομαχικό άλγος μετά την λήψη τροφής την τάδε ημερομηνία. Εγώ το σχόλιο μου το απέσυρα εξηγώντας του ότι καταλαβαίνω πως μπορεί να προκύψουν θέματα στην επιχείρηση του. Το απόγευμα γυρνώντας από το νοσοκομείο μπήκα στο φβ κ είχε σβήσει όλα του τα μηνύματα που μου είχε στείλει (άγνωστο το γιατί)

Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις από νομικής άποψης (τόσο για την δική του πλευρά όσο κ για την δική μου) η αν πρόκειται για απλό εκφοβισμό;

Το πιο απλο πραγμα που μπορεις να κανεις. Παιρνεις τηλεφωνο e-food, λες οτι με παιρνει ο ταδε και με απειλει και υποστηριζει οτι βρηκε το τηλεφωνο και το ονομα μου απο εσας. Ποτε εγω εδωσα συγκαταθεση για να μοιραστουν τα στοιχεια μου για τετοιους σκοπους? Τους λες οτι αν δεν το διευθετησουν αμεσα θα κινηθεις νομικα. Θα παρουν τον τυπα, θα τσακωθουν και το πιθανοτερο ειναι να τον πεταξουν απο την πλατφορμα.

Ναι, μπορει να σου κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφήμιση. Οχι, δεν ειναι οσο απλο οσο ακουγεται. Οσο χρειαζεται να αποδειξεις εσυ οτι επαθες αυτο που επαθες, αλλο τοσο χρειαζεται να αποδειξει κι αυτος οτι δεν το επαθες. Κατι τετοιοι ιδιοκτητες μου την δινουν στα νευρα οσο δεν παει, γιατι δεν δεχονται κριτικη. Αν ηθελες να μοιραστεις το ονομα του μαγαζιου μαζι μας.

• Like 6
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, chrisgav είπε

Το πιο απλο πραγμα που μπορεις να κανεις. Παιρνεις τηλεφωνο e-food, λες οτι με παιρνει ο ταδε και με απειλει και υποστηριζει οτι βρηκε το τηλεφωνο και το ονομα μου απο εσας. Ποτε εγω εδωσα συγκαταθεση για να μοιραστουν τα στοιχεια μου για τετοιους σκοπους? Τους λες οτι αν δεν το διευθετησουν αμεσα θα κινηθεις νομικα. Θα παρουν τον τυπα, θα τσακωθουν και το πιθανοτερο ειναι να τον πεταξουν απο την πλατφορμα.

Ναι, μπορει να σου κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφήμιση. Οχι, δεν ειναι οσο απλο οσο ακουγεται. Οσο χρειαζεται να αποδειξεις εσυ οτι επαθες αυτο που επαθες, αλλο τοσο χρειαζεται να αποδειξει κι αυτος οτι δεν το επαθες. Κατι τετοιοι ιδιοκτητες μου την δινουν στα νευρα οσο δεν παει, γιατι δεν δεχονται κριτικη. Αν ηθελες να μοιραστεις το ονομα του μαγαζιου μαζι μας.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κατάλαβα είναι ολίγον τι περίπλοκο...ο τύπος έσβησε τα μηνύματα του ύστερα,αλλά τα έχω σκριν καλού κακού. Όσο για το όνομα δεν θα το αναφέρω για ευνόητους λόγους...λίγους μπελάδες έχω ήδη 😕

Δημοσ.

Σιγα μη ζητας και γνωματευση απο γιατρο για να γραψεις σε αξιολογηση οτι σε πηγε αιμα αφου εφαγες απο μαγαζι (σε 2 ατομα κιολας).

Κακως την εσβησες την αξιολογηση.Ο αλλος να τσιμπησεις ηθελε και το εκανες.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vaggos231 είπε

το προβλημα ποιο ειναι; ο τυπος σε φοβερισε, τσιμπησες και προχωραμε τη ζωη μας

Ότι είναι πιθανό κ εφικτό να κάνει εξώδικο για συκοφαντική δυσφήμιση μιας κ εδώ είναι μικρή περιοχή κ ο κόσμος περίεργος. Για αυτό κ ήθελα μια γνώμη επί του θέματος γιατί δεν ήμουν σίγουρη αν πρόκειται για εκφοβισμό. Ευχαριστώ όπως κ αν έχει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...