Manospsarakis9723 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας.. Ως νέο μέλος την ιστοσελίδας θέλω να εκφράσω κάποια παράπονα συν ότι θέλω να κάνω μια ερώτηση για ένα θέμα.. Λοιπόν πριν 1 μήνα περίπου είχαμε βάλει με την κοπέλα μου ίντερνετ από την βονταφον..Μετά από λίγο καιρό αποφασίσαμε να αλλάξουμε σπίτι. Κάναμε αίτηση μεταφοράς γραμμής έγινε δεκτή (υπόψιν ότι η γραμμή ήταν 50αρα vdsl) και ομολογώ πως στην αρχή ήτανε τέλεια στο προηγούμενο σπίτι.. Εν τέλη να μην γίνομαι κουραστικός όταν είχε ξεκινήσει η διαδικασία για την μεταφορά μας είπαν 10 με 15 μέρες πέρασε 1 Μήνας και τίποτα ακόμη. Χθες στέλνουν μήνυμα της κοπέλας μου και της λένε ότι τελικά δεν περνάει γραμμή από την περιοχή που μένουμε Τώρα και μας έκαναν κατάργηση της γραμμής και ο λογαριασμός τρέχει. Επίσης το μήνα που ήρθαμε στο καινούργιο σπίτι είχε πληρωθεί ο τρέχον λογαριασμός.. Και ρωτάω εγώ Τώρα γίνετε εν έτη 2022 να γίνονται αυτά τα πράγματα;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Manospsarakis9723 είπε Καλησπέρα σας.. Ως νέο μέλος την ιστοσελίδας θέλω να εκφράσω κάποια παράπονα συν ότι θέλω να κάνω μια ερώτηση για ένα θέμα.. Λοιπόν πριν 1 μήνα περίπου είχαμε βάλει με την κοπέλα μου ίντερνετ από την βονταφον..Μετά από λίγο καιρό αποφασίσαμε να αλλάξουμε σπίτι. Κάναμε αίτηση μεταφοράς γραμμής έγινε δεκτή (υπόψιν ότι η γραμμή ήταν 50αρα vdsl) και ομολογώ πως στην αρχή ήτανε τέλεια στο προηγούμενο σπίτι.. Εν τέλη να μην γίνομαι κουραστικός όταν είχε ξεκινήσει η διαδικασία για την μεταφορά μας είπαν 10 με 15 μέρες πέρασε 1 Μήνας και τίποτα ακόμη. Χθες στέλνουν μήνυμα της κοπέλας μου και της λένε ότι τελικά δεν περνάει γραμμή από την περιοχή που μένουμε Τώρα και μας έκαναν κατάργηση της γραμμής και ο λογαριασμός τρέχει. Επίσης το μήνα που ήρθαμε στο καινούργιο σπίτι είχε πληρωθεί ο τρέχον λογαριασμός.. Και ρωτάω εγώ Τώρα γίνετε εν έτη 2022 να γίνονται αυτά τα πράγματα; Δυστηχως ειναι αρκετα συνηθησμενο να μην υπαρχουν ελευθερες γραμμες σε αρκετες περιοχες της χωρας Κανεις αιτηση και σε αλλους παροχους κυριως οτε μηπως βρεις πιο γρηγορα γραμμη αλλιως πρεπει να περιμενεις οποτε θα ελευθερωθει γραμμη στην περιοχη για να παρεις εσυ (βεβαια υπαρχει και "σειρα" με ποσες εκρεμες αιτησεις υπαρχουν) Κοιτας αν εχει ftth η περιοχη σου (https://www.sfbb.gr/LandingPage.html) μετα κοιτας αν σε καλυπτει καποιος μικροτερος παροχος (hcn/inalan) μετα κοιτας για Wisp(πχ skytelecom) και τελος κοιτας για καποιο προγραμμα 4g εφοσον εχεις επερκες σημα στην περιοχη σου (βεβαια εδω παιζει το θεμα περιορισμου δεδομενων) Καλη υπομονη
andreas1gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 42 λεπτά πριν, Inuyasha είπε και τελος κοιτας για καποιο προγραμμα 4g εφοσον εχεις επερκες σημα στην περιοχη σου (βεβαια εδω παιζει το θεμα περιορισμου δεδομενων) Τρέχουν 2 προσφορές με απεριόριστα data και απεριόριστη ομιλία που τρέχουν από cosmote και vodafone... Αν είχε καλό σήμα...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Τρέχουν 2 προσφορές με απεριόριστα data και απεριόριστη ομιλία που τρέχουν από cosmote και vodafone... Αν είχε καλό σήμα... Πριν καμια βδομαδα που ρωτησα μας ειπαν οτι υπαρχει πολιτικη ορθης χρησης στα 100gb και μετα ριχνει της ταχυτητες στα ταρταρα
andreas1gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Πριν καμια βδομαδα που ρωτησα μας ειπαν οτι υπαρχει πολιτικη ορθης χρησης στα 100gb και μετα ριχνει της ταχυτητες στα ταρταρα H cosmote έχει τα 100tb... Αν καταφέρεις να τα φτάσεις...
jkoukos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε H cosmote έχει τα 100tb... Αν καταφέρεις να τα φτάσεις... Μπορείς, αν κατεβάζεις με 38,6MB/s όλο τον μήνα. Αλλά μόνο φυσιολογική χρήση δεν είναι αυτό.
andreas1gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, jkoukos είπε Μπορείς, αν κατεβάζεις με 38,6MB/s όλο τον μήνα. Αλλά μόνο φυσιολογική χρήση δεν είναι αυτό. 🧐
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα