Vincanity Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρόμοια τηλέφωνα σε παρόμοια τιμή https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-a52s-5g,xiaomi-11-lite-5g-ne ποιό επιλέγω? ή μήπως δεν εχουν ουσιαστικές διαφορές? το λειτουργικό τους? σας ευχαριστώ Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από Vincanity
Fotia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Το λειτουργικο τους ,η ποιοτητα κατασκευης ,οι αναβαθμισεις ,η εγγυηση ειναι σοβαρο θεμα υπερ του Samsung ,και εχει αναφερθει αρκετες φορες εδώ μεσα αν ψαξεις . Απο εκει και περα ,πας καπου και τα βλεπεις τα κινητα ,τα επεξεργαζεσαι ,και αποφασιζεις. 1 1
GATE123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Vincanity είπε Παρόμοια τηλέφωνα σε παρόμοια τιμή https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-a52s-5g,xiaomi-11-lite-5g-ne ποιό επιλέγω? ή μήπως δεν εχουν ουσιαστικές διαφορές? το λειτουργικό τους? σας ευχαριστώ Καλύτερα βάλε το Realme gt master edition και βγάλε το Xiaomi. Από εκεί και πέρα δες τι θες εσύ. Υ.Γ: Το Realme δεν έχει OIS και δεν παίρνει κάρτα SD. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Samsung A52s, Realme GT master edition, Xiaomi Mi 11 lite NE είναι τα ίδια πάνω κάτω κινητά, με το Samsung όμως να είναι το πιο πλήρες από όλα. 1
kp1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 βασικά η σύγκριση η σωστή σε αυτά τα λεφτά του a52s 6/128 είναι το realme gt neo 2 8/128 έχουν 265€ ίδια λεφτά που υστερεί σε καμερα και έλλειψη ραδιόφωνο και υπερυθρες το neo 2 αλλά κερδίζει σε ραμ , επεξεργαστή!
Fotia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Kανενα απο τα δυο δεν εχει ραδιοφωνο και υπερυθρες
Tetix Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kp1 είπε βασικά η σύγκριση η σωστή σε αυτά τα λεφτά του a52s 6/128 είναι το realme gt neo 2 8/128 έχουν 265€ ίδια λεφτά που υστερεί σε καμερα και έλλειψη ραδιόφωνο και υπερυθρες το neo 2 αλλά κερδίζει σε ραμ , επεξεργαστή! To GT Neo 2 δεν έχει 265ε, 293ε έχει, άρα +20ε πάνω. Κατά τα άλλα όντως η βασική διαφορά είναι το ΟΙS στην κάμερα (καθώς και οι 2 έχουν τον ίδιο main αισθητήρα κάμερας, παρά το ότι το kimovil λέει για έναν Bright είναι μάλλον λάθος αυτό) και θεωρώ και η ποιότητα συν η εγγύηση συν ίσως το UI έναντι του καλύτερου CPU+GPU+RAM που έχει το Neo 2. 7 ώρες πριν, Vincanity είπε Παρόμοια τηλέφωνα σε παρόμοια τιμή https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-a52s-5g,xiaomi-11-lite-5g-ne ποιό επιλέγω? ή μήπως δεν εχουν ουσιαστικές διαφορές? το λειτουργικό τους? σας ευχαριστώ Στο αρχικό ερώτημα του OP διάβασε και το δικό μου thread, στα ίδια λεφτά ψάχνουμε και υπάρχουν και εκεί επιπλέον πληροφορίες. Εγώ πιθανόν καταλήγω στο A52s Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από Tetix 1
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Ο τίτλος του θέματος αναφέρεται σε 2 συγκεκριμένα κινητά. Μεταξύ των 2 αυτών συσκευών το A52s υπερτερει σε +120hz οθόνη(το xiaomi έχει 90) +service +κάμερα με OIS +Ip67 +θα πάρει μέχρι Android 14 ενώ το Xiaomi μέχρι 13(software υποστήριξη +εχει θύρα ακουστικών +μεγαλύτερη μπαταρία Το mi11 lite +εχει πιο γρήγορη ταχυφόρτιση(33W) +είναι πιο ελαφρύ(160γρ) 1 1
kp1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Tetix είπε To GT Neo 2 δεν έχει 265ε, 293ε έχει, άρα +20ε πάνω. Κατά τα άλλα όντως η βασική διαφορά είναι το ΟΙS στην κάμερα (καθώς και οι 2 έχουν τον ίδιο main αισθητήρα κάμερας, παρά το ότι το kimovil λέει για έναν Bright είναι μάλλον λάθος αυτό) και θεωρώ και η ποιότητα συν η εγγύηση συν ίσως το UI έναντι του καλύτερου CPU+GPU+RAM που έχει το Neo 2. Στο αρχικό ερώτημα του OP διάβασε και το δικό μου thread, στα ίδια λεφτά ψάχνουμε και υπάρχουν και εκεί επιπλέον πληροφορίες. Εγώ πιθανόν καταλήγω στο A52s Το κακό με το α52s 5g είναι η ραμ που είναι 6αρα δεν ξέρω πόσο future profit είναι για τα επόμενα τρία χρόνια..και θεωρώ δεν θα δεις τόσο τρομερή διάφορα σε κάμερα gt neo 2 vs a52s...+ ότι έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή το realme...αλλά ότι θες!Αυτό με χαλάει στο Samsung είναι η ραμ του σε συνδυασμό με επεξεργαστή μην αρχίσει τα σκαλωματα στην 2ετια..Τσεκαρε τις κάμερες να δεις αν έχει τόσο τρομερη διαφορά στο αποτέλεσμα στα δύο αυτά μοντέλα..Όσον αφορά για την 66w φόρτιση βοηθάει πολύ αν ξεχαστεις να φορτίσεις σε 15 λεπτά έχει 60% μπαταρία από 5% εύκολα...Η αδερφή Μ που έχει realme 7 pro 1,5 χρόνο δν είχε θέμα με μπαταρία ενώ το φορτίζει με 66w φόρτιση...Αλλά ότι και να πάρεις καλορίζικο και εμένα ταβάνι είναι τα 300€ για κινητό..ίσως και λιγότερα!Είμαι 2.5 χρόνιαε με ενα mi a3 το είχα πάρει σε καλή τιμή μεταχειρισμένο και ακόμα σκυλί από τους τυχερούς χωρίς να βγάλει κάνα θέμα με ενημέρωσεις που έκλεινε και μαύριζε κλπ Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από kp1 1
Vincanity Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Νομίζω το A52S ξεχωρίζει, μικρές διαφορές όμως παρόλα αυτά είναι καλύτερο (εκτός απο βαρος και υλικό κατασκευής)
kp1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, Vincanity είπε Νομίζω το A52S ξεχωρίζει, μικρές διαφορές όμως παρόλα αυτά είναι καλύτερο (εκτός απο βαρος και υλικό κατασκευής) Ειναι καλύτερο για κάποιον που θέλει κάμερα σε λεπτομέρειες καλύτερη στα αλλά νμζ είναι πισω
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Στις 22/3/2022 στις 8:27 ΜΜ, kp1 είπε Το κακό με το α52s 5g είναι η ραμ που είναι 6αρα δεν ξέρω πόσο future profit είναι για τα επόμενα τρία χρόνια..και θεωρώ δεν θα δεις τόσο τρομερή διάφορα σε κάμερα gt neo 2 vs a52s...+ ότι έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή το realme...αλλά ότι θες!Αυτό με χαλάει στο Samsung είναι η ραμ του σε συνδυασμό με επεξεργαστή μην αρχίσει τα σκαλωματα στην 2ετια..Τσεκαρε τις κάμερες να δεις αν έχει τόσο τρομερη διαφορά στο αποτέλεσμα στα δύο αυτά μοντέλα..Όσον αφορά για την 66w φόρτιση βοηθάει πολύ αν ξεχαστεις να φορτίσεις σε 15 λεπτά έχει 60% μπαταρία από 5% εύκολα...Η αδερφή Μ που έχει realme 7 pro 1,5 χρόνο δν είχε θέμα με μπαταρία ενώ το φορτίζει με 66w φόρτιση...Αλλά ότι και να πάρεις καλορίζικο και εμένα ταβάνι είναι τα 300€ για κινητό..ίσως και λιγότερα!Είμαι 2.5 χρόνιαε με ενα mi a3 το είχα πάρει σε καλή τιμή μεταχειρισμένο και ακόμα σκυλί από τους τυχερούς χωρίς να βγάλει κάνα θέμα με ενημέρωσεις που έκλεινε και μαύριζε κλπ βγαίνει και σε έκδοση 8/256 για όποιον θέλει παραπάνω ram. @shedninjaΣε τι μπερδεύτηκες από το παραπάνω μου συγκριτικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα