karmike1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Γεια σας. H σύζυγός μου εργάζεται από τον Νοέμβριο 2021 έως και σήμερα με τίτλο κτήσης. Στο λογαριασμό ασφάλισής της στον e-ΕΦΚΑ ενώ εμφανίζεται ότι παρακρατήθηκαν εισφορές για αυτούς τους μήνες εργασίας της, οι ημέρες απασχόλησής της εμφανίζονται μηδενικές!! Αποτέλεσμα του παραπάνω είναι να μην μπορεί να βγάλει τη σωστή βεβαίωση προϋπηρεσίας από τον e-ΕΦΚΑ, χάνοντας έτσι πολύτιμα μόρια για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ κλπ, από την μη εμφάνιση των ημερών-μηνών απασχόλησής της, που θα μπορούσαν να μοριοδοτηθούν, αν αυτοί οι μήνες απασχόλησης καταγράφονταν στο σύστημα του ΕΦΚΑ. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος εδώ μέσα το ίδιο πρόβλημα με τη σύζυγό μου;
Kostasspil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μήπως έχει αργήσει να ενημερωθεί η καρτέλα της; Έχει επικοινωνήσει με το ΕΦΚΑ;
karmike1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Μήπως έχει αργήσει να ενημερωθεί η καρτέλα της; Έχει επικοινωνήσει με το ΕΦΚΑ; Η καρτέλα της είναι εγκαίρως ενημερωμένη, μόνο που εμφανίζονται μηδενικές οι ημέρες απασχόλησής της!! Υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και σε άλλους που αμείβονται με τίτλο κτήσης;
Yannis35 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, Τελικά βρήκατε άκρη με τον εφκα? Έχω και εγώ το ίδιο θέμα, τα ένσημα δεν εμφανίζονται στον φάκελο μου.
asdfnikos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, Yannis35 είπε Καλησπέρα, Τελικά βρήκατε άκρη με τον εφκα? Έχω και εγώ το ίδιο θέμα, τα ένσημα δεν εμφανίζονται στον φάκελο μου. Ναι διότι δεν είναι ένσημα ο τίτλος κτήσης. Μπορεί να "μετατραπεί" σε ένσημα με μια συνάρτηση που υπάρχει για την ανανέωση του βιβλιαρίου. Γενικά όμως μετράνε αυτά τα χρήματα που έχουν παρακρατηθεί μόνο στο τέλος όταν υποβάλεις για σύνταξη.
GREGORYMO Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, Yannis35 είπε Καλησπέρα, Τελικά βρήκατε άκρη με τον εφκα? Έχω και εγώ το ίδιο θέμα, τα ένσημα δεν εμφανίζονται στον φάκελο μου. Για το ποσό το μήνα, μιλάμε?
Yannis35 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Για το εάν εμφανίστηκαν τα ένσημα στον λογαριασμό τους στον εφκα. Και εγώ έχω πληρωθεί με τίτλο κτήσης και ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί τα ένσημα. Γράφει 0 μέρες ασφάλισης.
gppapado Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Καλημέρα! Το 2021 αμοιφθηκα και εγώ με τίτλο κτήσης. Ενώ έχουν όλα κανονικά /κρατήσεις, επιστροφές κλπ) στις ημέρες ασφάλισης δείχνει 0. Πρέπει να γίνει κάποια απογραφή στον εφκα; τι κάνατε οι υπόλοιποι;
teot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Επειδη το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο γιός μου , να αναγράφονται οι εισφορες αλλα 0 ημέρες ασφαλισης.... και απ ότι ξέρω δεν είναι με τίτλο κτήσης Τα ένσημα οταν είσαι με τίτλο κτήσης πως να αναφέρει σαν ΜΙΚΤΑ ΙΚΑ-ΤΕΑΜ η με άλλη ονομασία; Όταν είναι με τίτλο κτήσης έχει κρατήσεις για δώρο και άδεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα