oldnew Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, xenofonlive είπε Νέο PC 12Gen τι του βάζω? Win 10 ή 11? Windows 11 original και windows 10 superlite σε dual boot. Αμα θες για παιχνίδια χρησιμοποιείς το 2ο που θα παει σφαίρα. 2
TaxiarhisGR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, xenofonlive είπε Νέο PC 12Gen τι του βάζω? Win 10 ή 11? Windows 10 που ειναι Stable 1
KostasKri Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, AtiX είπε Είναι λίγο κοροϊδία ενώ σε αφήνει μετά να σου την “λέει”, όπως και των χρηστών που ενώ ξέρουν ότι το hardware δεν υποστηρίζεται να τους ενοχλεί ενα υδατογράφημα… Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα “συμφωνίας” δυο πλευρών που θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο… Δεν σε αφήνει 100%. Σου λέει υπάρχει το παραθυράκι, do it at your own risk. Αυτό που κάνουν τώρα είναι απλά τρόπος για να το κάνουν να φανεί ακόμα περισσότερο. Εν τέλει δεν χρειάζεται καν να βάλει κανείς windows 11. Τα 10άρια θα υποστηρίζονται για αρκετά χρόνια ακόμη. 3 ώρες πριν, Neural_handshake είπε μηπως επειδη ο ηλιος ανατελλει απο την ανατολη ζηλευουν τα mac κ την apple? οταν εισαι σοβαρη εταιρεια μπλοκαρεις την εγκατασταση του λειτουργικου σου σε μη επιτρεπτο hardware k τελος δεν δινεις επισημα registry hacks που κυκλοφορησαν νωριτερα στο reddit για να τα βαλουν οι παντες κ μετα με μπουρδιτσες υδατογραφηματα τους λες δεν σε υποστηριζω επισημα αλλα ξερεις τι? κ η κουτση μαρια καταλαβε οτι τα 10 (τα τελευταια win συμφωνα με δηλωσεις της ms) μπορουσαν να παρουν τα ιδια χαρακτηριστικα ασφαλειας με τα 11 απλα αλλαζοντας καποιες ρυθμισεις κ τπτ αλλο ,αντ'αυτου εδωσαν ενα δυσχρηστο νεο πετσοκομενο ui κ τα βαφτισαν win 11 αναγκαζοντας πολυ κοσμο με δυνατο κ καινουργιο σχετικα hardware να αναβαθμιστει για να τρεξει τα "νεα" win με τα νεα τεχνητα minimum requirements αν δεν βλεπεις το καραγκιοζιλικι σε ολα αυτα μαλλον εχουμε πολυ διαφορετικες οπτικες για το τι ειναι σοβαρο η οχι Προσωπικά είμαι της άποψης ότι δεν έπρεπε ποτέ, όπως είπες, να υπάρχουν και να επιτρέπεται με οποιονδήποτε τρόπο να εγκατασταθούν σε unsupported hardware. Αλλά από την στιγμή που σε προειδοποιεί, έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και ώρα να σου βάλει ότι περιορισμούς θέλει. 2 ώρες πριν, sabrewulf είπε Να με αποτρέψει από τι?όταν κάποια στιγμή θα σταματήσει η υποστήριξη των 10 δηλαδή θα είμαι υποχρεωμένος να αγοράσω νέο υπολογιστή επειδή όλοι τους προωθούν μέσω λειτουργικών τις εταιρείες επεξεργαστών για αύξηση πωλήσεων? Ναι, σε 3-4 χρόνια που θα τελειώσει η υποστήριξη, η 7η γενιά επεξεργαστών intel θα είναι 9-10 χρονών. Θα είναι καλή ευκαιρία να αλλάξεις υπολογιστή. Ξεκίνα να βάζεις λεφτά στην άκρη. Η τεχνολογία προχωράει δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να κάνει support ένα λειτουργικό σε ότι επεξεργαστή υπάρχει. 2 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Μην γίνεσαι θύμα του μαρκετινγκ. Όπως είπε και κάποιος άλλος, απλά μην τα supportareis και μην πας πρήζεις... Είναι που είναι αστεία τα requirements... ε άμα σε πρήζουν και από πάνω με υδατογραφήματα... Θύμα κανενός δεν είμαι. Έχω 7η γενιά αυτή την στιγμή. Θα βάλω 11 όταν αναβαθμίσω για να μην έχω απολύτως κανένα θέμα. Όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι δηλαδή.
sabrewulf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δεν σε αφήνει 100%. Σου λέει υπάρχει το παραθυράκι, do it at your own risk. Αυτό που κάνουν τώρα είναι απλά τρόπος για να το κάνουν να φανεί ακόμα περισσότερο. Εν τέλει δεν χρειάζεται καν να βάλει κανείς windows 11. Τα 10άρια θα υποστηρίζονται για αρκετά χρόνια ακόμη. Προσωπικά είμαι της άποψης ότι δεν έπρεπε ποτέ, όπως είπες, να υπάρχουν και να επιτρέπεται με οποιονδήποτε τρόπο να εγκατασταθούν σε unsupported hardware. Αλλά από την στιγμή που σε προειδοποιεί, έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και ώρα να σου βάλει ότι περιορισμούς θέλει. Ναι, σε 3-4 χρόνια που θα τελειώσει η υποστήριξη, η 7η γενιά επεξεργαστών intel θα είναι 9-10 χρονών. Θα είναι καλή ευκαιρία να αλλάξεις υπολογιστή. Ξεκίνα να βάζεις λεφτά στην άκρη. Η τεχνολογία προχωράει δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να κάνει support ένα λειτουργικό σε ότι επεξεργαστή υπάρχει. Θα είναι καλή ευκαιρία?που?στην Ελλάδα τους 2022 με μισθούς πείνας?με 600 ευρώ το μήνα ούτε για ποντίκι δεν περισσεύουν...
leonidas_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Και το οποίο θα εναλλάσσεται με το Watermark "Ενεργοποιήστε τα Windows" με ένα νέο οπτικό εφέ των Windows 11!!
KostasKri Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, sabrewulf είπε Θα είναι καλή ευκαιρία?που?στην Ελλάδα τους 2022 με μισθούς πείνας?με 600 ευρώ το μήνα ούτε για ποντίκι δεν περισσεύουν... Ναι, αλλά δυστυχώς δεν ενδιαφέρει κανέναν αν σε κάποιες χώρες δεν γίνεται εύκολα η αναβάθμιση. Η κάθε εταιρία κάνει την δουλειά της και όποιος μπορεί, ακολουθεί. Αλλά αντικειμενικά, αλλαγή υπολογιστή ανά 10ετία δεν είναι καθόλου παράλογο μην κοροιδευόμαστε. Δεν σου είπε άλλαξε αυτοκίνητο. Ακόμα και με μισθους πείνας, έχω γνωστούς που έχουν πάρει υπολογιστές. Επίσης οι υπολογιστές τήνουν να αντικαθίστανται από τάμπλετ και smartphones. Σε 5 χρόνια αμφιβάλλω αν ο απλός κόσμος θα χρησιμοποιεί προσωπικούς υπολογιστές και αυτοί που θα χρησιμοποιούν θα είναι για συγκεκριμένη δουλειά οπότε πάλι δεν θα τους παίρνει να μην αλλάζουν ανά 10ετία. Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά είναι αλήθεια.
Bi2Lmet1234 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Ήδη το εμφανίζει... όποιος έχει Insider θα το έχει δει ήδη! -Κατα άλλα δεν εμφανίζεται πάνω απο τα Apps όπως το "Activate Windows" Watermark, παρα ΜΟΝΟ στο Desktop
lbit Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lost2 είπε Δηλαδή θα μου λέει ότι σε ένα μηχάνημα (σε 2 τα πέρασα και το ένα core2duo και πάει μια χαρά) που τα πέρασα με πλάγιο τρόπο και δουλεύουν όλα μια χαρά, ότι το μηχάνημα δεν υποστηρίζεται και ότι ΔΕΝ θα έπρεπε να δουλεύει ;;;; Από την άλλη μας λένε ότι έκαναν τόσο χάλια δουλειά και δουλεύουν σε συσκευές που δεν θα έπρεπε να δουλεύουν αλλά σε συσκευές που θα έπρεπε να δουλέψουν έχουν θέματα;;; WTF ρε ms , άντε να έρθει ο καιρός που θα δουλεύουν και όλα τα παιχνίδια και προγράμματα σε Linux να τα βγάλω τελείως. Υ.Γ. άρε πόσο μπροστά είναι το δημόσιο που ακόμη έχει win xp, αποφεύγει κάτι τέτοιες καταστάσεις. και στου Θεου το στομα ... μονο ενας λογος υπαρχουν τα Windows στα σπιτια του κοσμου ... games , games , και μονο games. το 99% της δουλειας μου το κανω σε raspberry .. 1% ειναι games μακαρι η nvidia να μην ηταν τοσο μ@..νη και να εφτιαχνε drivers για linux Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από lbit 1 1
mples Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Η λύση είναι μία είναι δωρεάν ασφαλείς και αξιόπιστη και λέγεται λινουξ 1 1
randomcat Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, zahos147 είπε Δεν σκοπεύω να βάλω οπότε jokes on you Επισης με ξενιζει το μοτο ''η αλλάζεις hardware ή σε πρήζουμε μέχρι να αλλάξεις'' εκβιαστικά κ ετσι.. Εχω κ mac. ποτε δεν εγινε κατι τετοιο. Δεν το υποστηρίζει κ τέλος. Υδατογράφημα κ βλακείες Σωστά, δεν πειράζει. Έχεις ήδη πληρώσει τον καινούργιο υπολογιστή (και παραπάνω) που θα αγόραζες για να βάλεις Windows 11, αγοράζοντας Mac 9 ώρες πριν, zahos147 είπε Εχω κ mac. ποτε δεν εγινε κατι τετοιο. Δεν το υποστηρίζει κ τέλος. Υδατογράφημα κ βλακείες lol... ναι πολύ καλύτερα έτσι Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από randomcat 1
giodoul Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Προς στιγμην τα Windows 10 τα πιο αξιοπιστα και σταθερα Windows! 1
mants118 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, Innersense είπε Μεγάλη μ@λ... Ήθελε το αφεντικό στη δουλειά να του τα περάσω σε ένα Yoga Laptop του, όταν του είχα πει ότι υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε το ότι δεν μπορεί να κάνει επίσημα την αναβάθμιση. Μόνο που είναι ο τύπος που είναι ικανός αν δει τέτοιο υδατογράφημα, να σπάσει και το Laptop και να με απολύσει, οπότε καλύτερα που δεν το είχαμε κάνει ακόμα... Χμμμ, δύσκολη φάση, ας το ρισκάρουμε! 😛😀
zahos147 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, randomcat είπε Σωστά, δεν πειράζει. Έχεις ήδη πληρώσει τον καινούργιο υπολογιστή (και παραπάνω) που θα αγόραζες για να βάλεις Windows 11, αγοράζοντας Mac lol... ναι πολύ καλύτερα έτσι Εχω πάρει ενα Mca mini 2014 στα 270€ επειδή θέλω το ecosystem κ είναι στην τελευταία αναβάθμιση οπότε άκυρο το ''επιχείρημα'' σου. Φυσικά κ είναι πολύ καλύτερα. Τώρα αν εσυ γουστάρεις watermarks είναι δικο σου θεμα... 1
randomcat Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, zahos147 είπε Εχω πάρει ενα Mca mini 2014 στα 270€ επειδή θέλω το ecosystem Από τη λαϊκή το πήρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα