Seaside Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Και μεις θα μπαίνουμε στη registry να το ξηλώνουμε. 2 1
lbit Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) φοβαμαι οτι ετσι και τους κατσει καλα ..θα τα βαλουν και στα windows 10. ...ετσι για να μας υπενθυμίζουν ότι πρεπει να πεταξουμε το PC μας. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από lbit 1
atheatos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτά ούτε στα unsupported Mac δεν γίνονται. Τι την νοιάζει αν εγώ έχω κάνει hack για να τα βάλω? Μήπως οι κατασκευαστές υπολογιστών ζηλεύουν τις πωλήσεις των Mac και ζητάνε από την Microsoft να ακολουθήσει την ίδια τακτική? Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από atheatos 2
AtiX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, KostasKri είπε Γιατί τους δέρνει; επειδή θες να βάλεις εσύ unsupported OS σε μη προβλεπόμενο μηχάνημα και θέλουν να σε αποτρέψουν; Είναι λίγο κοροϊδία ενώ σε αφήνει μετά να σου την “λέει”, όπως και των χρηστών που ενώ ξέρουν ότι το hardware δεν υποστηρίζεται να τους ενοχλεί ενα υδατογράφημα… Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα “συμφωνίας” δυο πλευρών που θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο… 4
zahos147 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν σκοπεύω να βάλω οπότε jokes on you Επισης με ξενιζει το μοτο ''η αλλάζεις hardware ή σε πρήζουμε μέχρι να αλλάξεις'' εκβιαστικά κ ετσι.. Εχω κ mac. ποτε δεν εγινε κατι τετοιο. Δεν το υποστηρίζει κ τέλος. Υδατογράφημα κ βλακείες Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από zahos147 1
Neural_handshake Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, atheatos είπε Αυτά ούτε στα unsupported Mac δεν γίνονται. Τι την νοιάζει αν εγώ έχω κάνει hack για να τα βάλω? Μήπως οι κατασκευαστές υπολογιστών ζηλεύουν τις πωλήσεις των Mac και ζητάνε από την Microsoft να ακολουθήσει την ίδια τακτική? μηπως επειδη ο ηλιος ανατελλει απο την ανατολη ζηλευουν τα mac κ την apple? 58 λεπτά πριν, KostasKri είπε Γιατί τους δέρνει; επειδή θες να βάλεις εσύ unsupported OS σε μη προβλεπόμενο μηχάνημα και θέλουν να σε αποτρέψουν; οταν εισαι σοβαρη εταιρεια μπλοκαρεις την εγκατασταση του λειτουργικου σου σε μη επιτρεπτο hardware k τελος δεν δινεις επισημα registry hacks που κυκλοφορησαν νωριτερα στο reddit για να τα βαλουν οι παντες κ μετα με μπουρδιτσες υδατογραφηματα τους λες δεν σε υποστηριζω επισημα αλλα ξερεις τι? κ η κουτση μαρια καταλαβε οτι τα 10 (τα τελευταια win συμφωνα με δηλωσεις της ms) μπορουσαν να παρουν τα ιδια χαρακτηριστικα ασφαλειας με τα 11 απλα αλλαζοντας καποιες ρυθμισεις κ τπτ αλλο ,αντ'αυτου εδωσαν ενα δυσχρηστο νεο πετσοκομενο ui κ τα βαφτισαν win 11 αναγκαζοντας πολυ κοσμο με δυνατο κ καινουργιο σχετικα hardware να αναβαθμιστει για να τρεξει τα "νεα" win με τα νεα τεχνητα minimum requirements αν δεν βλεπεις το καραγκιοζιλικι σε ολα αυτα μαλλον εχουμε πολυ διαφορετικες οπτικες για το τι ειναι σοβαρο η οχι Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από Neural_handshake 2 4
sabrewulf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 56 λεπτά πριν, KostasKri είπε Γιατί τους δέρνει; επειδή θες να βάλεις εσύ unsupported OS σε μη προβλεπόμενο μηχάνημα και θέλουν να σε αποτρέψουν; Να με αποτρέψει από τι?όταν κάποια στιγμή θα σταματήσει η υποστήριξη των 10 δηλαδή θα είμαι υποχρεωμένος να αγοράσω νέο υπολογιστή επειδή όλοι τους προωθούν μέσω λειτουργικών τις εταιρείες επεξεργαστών για αύξηση πωλήσεων? 2
jimtran Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Πιστεύω πως όσο περνούν τα χρονια και οι απαιτήσεις ασφαλειας μεγαλώνουν, υποχρεώθηκαν να ορίσουν ως μίνιμουμ για την εγκατάσταση κάποιες hardware απαιτήσεις όπως το TPM 2.0. Φυσικά τα windows 10 θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν σε αυτή την κατεύθυνση και να το απαιτούν αλλά από την άλλη όταν τόσα χρόνια τα windows 10 ηταν το λειτουργικό για τους παλαιότερους σε hardware υπολογιστές θα μας κακοφαινόταν να είναι μια νέα απαίτηση ασφαλείας από τα windows 10 . Αναγκάστηκαν λοιπόν για λόγους μάρκετιν να κυκλοφορήσουν τα windows 11 ώστε να θέσουν τις μινιμουμ προδιαγραφές ασφαλειας στο hardware. Από αυτή τη λογικη δε μου φαίνεται λάθος. Τωρα σε ό,τι αφορά το watermark. Νομίζω πως όλοι όσοι προχωρησαμε σε εγκατασταση των 11 σε μη συμβατό hardware ψάξαμε τον τρόπο, οπότε στα αλήθεια δεν καταλαβαίνω το νόημα σε μια τέτοια κίνηση..με το registry το εξαφανιζω σε 10'' και τελειώνει η υπόθεση. Είναι λοιπόν περίεργο που κάποιος σκέφτηκε να το εφαρμόσει. Πιθανώς για θέμα υποστήριξης και αποφυγής ευθυνών (νομικές ευθύνες) αλλά και πάλι ...τι μας νοιάζει εμας που δεν έχουμε εταιρικους υπολογιστές? Η εξέλιξη δε σταματά, Αν ήταν έτσι θαχαμε μείνει με τα win95 η win98...παρόλα αυτά εγώ πέρασα όλες τις "γενιές" των windows. Πολύ βασανίστηκα όπως όλοι με εγκταστάσεις ωρών, έλλειψη drivers κλπ κλπ. Τώρα πια είμαστε καλύτερα και φτάσαμε να συζητάμε για τις λεπτομέρειες στο UI και το desktop αλλά λειτουργικά είναι ολο και καλυτερα. Επομένως εγώ αναβαθμίζω παντα και παρότι στους πρωτους μηνες τραβάω κάτι μικρά ζόρια , με updates στον καιρό όλα διορθώνονται και βελτιώνονται. Οι τιμές για αυθεντικά κλειδια έχουν πέσει κι έτσι πανε πια οι "σπασμένες" εκδόσεις. Ας μη γκρινιάζουμε λοιπόν. Προχωράμε κι αυτό είναι καλό...
NotAliki177 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, KostasKri said: Γιατί τους δέρνει; επειδή θες να βάλεις εσύ unsupported OS σε μη προβλεπόμενο μηχάνημα και θέλουν να σε αποτρέψουν; Μην γίνεσαι θύμα του μαρκετινγκ. Όπως είπε και κάποιος άλλος, απλά μην τα supportareis και μην πας πρήζεις... Είναι που είναι αστεία τα requirements... ε άμα σε πρήζουν και από πάνω με υδατογραφήματα... 3 minutes ago, jimtran said: ... Τωρα σε ό,τι αφορά το watermark. Νομίζω πως όλοι όσοι προχωρησαμε σε εγκατασταση των 11 σε μη συμβατό hardware ψάξαμε τον τρόπο, οπότε στα αλήθεια δεν καταλαβαίνω το νόημα σε μια τέτοια κίνηση..με το registry το εξαφανιζω σε 10'' και τελειώνει η υπόθεση.... ... Ναι οκ αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι κάτι τέτοιο είναι ενοχλητικό. Μια τα ads στον explorer μια αυτό μια κάτι άλλο... ΥΓ: Άσε που οι περισσότεροι δεν ξέρουν να το κάνουν. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από NotAliki177
jimtran Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε Μην γίνεσαι θύμα του μαρκετινγκ. Όπως είπε και κάποιος άλλος, απλά μην τα supportareis και μην πας πρίζες... Είναι που είναι αστεία τα requirements... ε άμα σε πρήζουν και από πάνω με υδατογραφήματα... Ναι οκ αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι κάτι τέτοιο είναι ενοχλητικό. Μια τα ads στον explorer μια αυτό μια κάτι άλλο... η ζωή μας ειναι δύσκολη πια....χαχα! αλλά τη βρίσκουμε να ασχολουμαστε με αυτά...αλλιώς θα καθόμασταν "ήσυχοι"!
lost2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δηλαδή θα μου λέει ότι σε ένα μηχάνημα (σε 2 τα πέρασα και το ένα core2duo και πάει μια χαρά) που τα πέρασα με πλάγιο τρόπο και δουλεύουν όλα μια χαρά, ότι το μηχάνημα δεν υποστηρίζεται και ότι ΔΕΝ θα έπρεπε να δουλεύει ;;;; Από την άλλη μας λένε ότι έκαναν τόσο χάλια δουλειά και δουλεύουν σε συσκευές που δεν θα έπρεπε να δουλεύουν αλλά σε συσκευές που θα έπρεπε να δουλέψουν έχουν θέματα;;; WTF ρε ms , άντε να έρθει ο καιρός που θα δουλεύουν και όλα τα παιχνίδια και προγράμματα σε Linux να τα βγάλω τελείως. Υ.Γ. άρε πόσο μπροστά είναι το δημόσιο που ακόμη έχει win xp, αποφεύγει κάτι τέτοιες καταστάσεις. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από lost2 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 22 minutes ago, xenofonlive said: Νέο PC 12Gen τι του βάζω? Win 10 ή 11? Υποτίθεται ότι μόνο τα 11 τους αξιοποιούν πλήρως. 1
TaxiarhisGR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Λες και δεν το ξεραμε εμεις που τα περασαμε ετσι με εναν κωδικα σβηνει αυτο. Τον κλεφτη δεν τον κλεβουν πρεπει να γνωριζει η Microsoft. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από TaxiarhisGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα