nikpap2000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Παιδια θελω λιγακι τη βοηθεια σας. Εχω καποια χρηματα σε τραπεζικο λογαριασμο εκ των οποιων κατεθεσα σε διαστημ 3 μηνων 2000 περιπου κ αλλα 2 ειχα απο αλλες χρονιες μεσα. Αυτα τα εβαλα επειδη τα μαζεψα απο κατι αγοροπωλησιες κ καποια μ διναν συγγενεις. Το 2021 θα ειμαι προστατευομενο μελος σε φορολογικη δηλωση γονεα. Το 2022 ομως θα κανω πρακτικη και το 2023 θα κανω δικια μ φορολογικη με 3500 εισοδημα απο πρακτικη. Υπαρχει περιπτωση για να μ πει καποιος κατι για τα 2000 που κατεθεσα. *και τις προηγουμενες χρονιες περιπου τοσα εκανα καταθεση ανα ετος
Stefanos683 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, nikpap2000 είπε Παιδια θελω λιγακι τη βοηθεια σας. Εχω καποια χρηματα σε τραπεζικο λογαριασμο εκ των οποιων κατεθεσα σε διαστημ 3 μηνων 2000 περιπου κ αλλα 2 ειχα απο αλλες χρονιες μεσα. Αυτα τα εβαλα επειδη τα μαζεψα απο κατι αγοροπωλησιες κ καποια μ διναν συγγενεις. Το 2021 θα ειμαι προστατευομενο μελος σε φορολογικη δηλωση γονεα. Το 2022 ομως θα κανω πρακτικη και το 2023 θα κανω δικια μ φορολογικη με 3500 εισοδημα απο πρακτικη. Υπαρχει περιπτωση για να μ πει καποιος κατι για τα 2000 που κατεθεσα. *και τις προηγουμενες χρονιες περιπου τοσα εκανα καταθεση ανα ετος πρακτικα μαλλον δεν θα εχεις προβλημα , για 2000 ευρω δεν ασχολουνται σαν φοροδιαφυγη ποθεν εσχες κλπ ειδικα σε φιλοξενουμενο χωρις περιουσια ιχ κλπ θεωρητικα ακομη κ να πεσεις σε σπανια περιπτωση ελεγχου τα δηλωνεις αναλυτικα τοτε, πχ σαν δωρεα γονιου κλπ 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα