Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω λιγακι τη βοηθεια σας.

Εχω καποια χρηματα σε τραπεζικο λογαριασμο εκ των οποιων κατεθεσα σε διαστημ 3 μηνων 2000 περιπου κ αλλα 2 ειχα απο αλλες χρονιες μεσα. Αυτα τα εβαλα επειδη τα μαζεψα απο κατι αγοροπωλησιες κ καποια μ διναν συγγενεις. Το 2021 θα ειμαι προστατευομενο μελος σε φορολογικη δηλωση γονεα. Το 2022 ομως θα κανω πρακτικη και το 2023 θα κανω δικια μ φορολογικη με 3500 εισοδημα απο πρακτικη. Υπαρχει περιπτωση για να μ πει καποιος κατι για τα 2000 που κατεθεσα. 

*και τις προηγουμενες χρονιες περιπου τοσα εκανα καταθεση ανα ετος

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikpap2000 είπε

Παιδια θελω λιγακι τη βοηθεια σας.

Εχω καποια χρηματα σε τραπεζικο λογαριασμο εκ των οποιων κατεθεσα σε διαστημ 3 μηνων 2000 περιπου κ αλλα 2 ειχα απο αλλες χρονιες μεσα. Αυτα τα εβαλα επειδη τα μαζεψα απο κατι αγοροπωλησιες κ καποια μ διναν συγγενεις. Το 2021 θα ειμαι προστατευομενο μελος σε φορολογικη δηλωση γονεα. Το 2022 ομως θα κανω πρακτικη και το 2023 θα κανω δικια μ φορολογικη με 3500 εισοδημα απο πρακτικη. Υπαρχει περιπτωση για να μ πει καποιος κατι για τα 2000 που κατεθεσα. 

*και τις προηγουμενες χρονιες περιπου τοσα εκανα καταθεση ανα ετος

πρακτικα μαλλον δεν θα εχεις προβλημα , για 2000 ευρω δεν ασχολουνται σαν φοροδιαφυγη ποθεν εσχες κλπ ειδικα σε φιλοξενουμενο χωρις περιουσια  ιχ κλπ

θεωρητικα ακομη κ να πεσεις σε σπανια περιπτωση ελεγχου τα δηλωνεις αναλυτικα τοτε, πχ σαν δωρεα γονιου κλπ

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...