Vasiliki1987123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Γειά σας πήγα το λαπτοπ για ένα ανεμιστηρα κι για καθάρισμα η αντικατάσταση και έπειτα μου είπε ότι δεν ανοίγει το λαπτοπ το χάλασε ο τεχνικός έχω τρελαθεί. Το λαπτοπ δούλευε μια χαρά δεν είχε θέμα πέρα από τον ήχο του ανεμιστήρα και το. Προηδοποιητικο μην μου είπε ότι είχε μια τρύπα στην κάρτα γραφικών και ότι το καθάρισε και τώρα χάλασε ούτε κτλ και ότι δεν μπορεί να. Βάλει. Άλλη κάρτα και θα μου δώσει άλλο λαπτοπ και ότι θα μου βάλει. Μέσα όλες τησ φώτο και αυτά που είχα. Είναι δυνατών θα φοβόμαστε να πάμε και σε τεχνικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Συμβαίνουν αυτά. Μην τρελενεσαι. Φρόντισε να έχεις ότι χρειάζεσαι σε έναν δεύτερο σκληρό. Όλα κάποτε χαλάνε. Κανένας δεν είναι τέλειος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Τρυπα η καρτα γραφικων βρε λες να ειχε ποντικια; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα