filarhos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Εγω που θελω τωρ; να φυγω απο ελπεντισον τι να κσνω με τη δεη; να βαλω αυτο που τρέχει ως 31/3 ή να περιμενω του απριλιου; 300κιλοβατωρες το μηνα καιω σε μονοκατοικία με καλη μονωση κ νυχτερινό Σύμφωνα με το excel του κοράκιου σε είσαι στο όριο για Γ1Ν με κάποιο σταθερό της ΔΕΗ... Δεν είμαι σίγουρος ότι οι τιμές θα πάνε προς τα κάτω μετά τις 31/3... Βασικά φοβάμαι ότι θα ανέβουν...
Hamurabi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Αρα δηλαδη να παω στο enter + που ειναι μέχρι τις 31/3?
washcloud Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Hamurabi είπε Αρα δηλαδη να παω στο enter + που ειναι μέχρι τις 31/3? Ναι, πηγαίνοντας (απαραίτητα) σε κατάστημα για υπογραφές.
korakios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, Specs είπε Απο ενσωματωση στο excel του @korakios για ξετίναγμα, μηπως μας βγει Zero. για να έχει παγίδα πρέπει να έχει τυράκι , δεν ξέρω που το είδατε σου δίνει το ένα 500€ για να βάλεις αντλία απο συνεργάτες και σου κάνει και μελέτη . Για να βάλεις αντλία θέλει πολλά λεφτά , τώρα δεν ξέρω πόσο θεωρούν οτι κάνει η μελέτη όσο για το άλλο (αν έχεις αντλία) , δεν έχει νόημα καν
Viper21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Σκέφτηκα να βάλω το συγκεκριμένο, αλλά η συμφωνημένη τιμή είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που λένε ότι θα ισχύσει τελικά. Έχει βάλει κάποιος από εσάς το συγκεκριμένο ή θα περιμένετε.
Specs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, Viper21 είπε Σκέφτηκα να βάλω το συγκεκριμένο, αλλά η συμφωνημένη τιμή είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που λένε ότι θα ισχύσει τελικά. Έχει βάλει κάποιος από εσάς το συγκεκριμένο ή θα περιμένετε. Aν δεν το εχεις κανει ηδη, μπες στο εξελ της υπογραφης του Κορακιου https://docs.google.com/spreadsheets/d/1x0pz1zuXPTSEv7yuj-oqxlfh_cFnMkrJTGb4gNFH3u0/edit#gid=1939256855
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα