DownUNDERground Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 https://www.eneba.com/xbox-elden-ring-xbox-live-key-argentina?af_id=mydealz Με τον κωδικό ELDRINGARG και μέσω VPN πέφτει η τιμή. Αλλιώς στα 29,95€ που πάλι είναι χαμηλά. Αναφορά σε κείμενο Add code to cart Select payment method (e.g. PayPal) Desktop: Click "Have a discount code?" click Smartphone: Tap the yellow ^ arrow use the SpringGames code pay (possibly confirm purchase via SMS) connect to an Argentinian VPN redeem the key at Microsoft 1 1
George gia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μπορεί να παίξει στο pc μέσω game pass η κάτι άλλο;;
Mr_Terror Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Οχι δεν παιζει στο pc. Works on: Xbox One Xbox Series X 2
DownUNDERground Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 52 λεπτά πριν, tzioros είπε Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι Global. Δεν το γνωρίζω να σου πω την αλήθεια.
nek4d Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Το γραφει ξεκαθαρα, Argentina ειναι, μονο με vpn θα παιξει και στοιχεια λογαριασμου Αργεντινης πιθανοτατα. Σαφως χτυπαει καμπανακι στον λογαριασμο χρησης εδω, αλλα οκ οποιος θελει παιρνει και με τα γνωστα κολπα σιγουρα θα παιξει.
DownUNDERground Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nek4d είπε Το γραφει ξεκαθαρα, Argentina ειναι, μονο με vpn θα παιξει και στοιχεια λογαριασμου Αργεντινης πιθανοτατα. Σαφως χτυπαει καμπανακι στον λογαριασμο χρησης εδω, αλλα οκ οποιος θελει παιρνει και με τα γνωστα κολπα σιγουρα θα παιξει. Δε νομίζω ότι αναφέρεται σε αυτό ο φίλος. Το ότι χρειάζεται VPN από Αργεντινή το ανέφερα. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται άλλα στοιχεία. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από DownUNDERground
Billie13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Το ενεργοποιείς με vpn στον λογαριασμό σου.Ουτε στοιχεία Αργεντινής θέλει ούτε τίποτα. 1
nek4d Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Δε νομίζω ότι αναφέρεται σε αυτό ο φίλος. Το ότι χρειάζεται VPN από Αργεντινή το ανέφερα. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται άλλα στοιχεία. Ok, no worries φιλε, για να μην απαντας σε ολα, σχολιασα. Ναι, μπορει να αναφερεται στο αλλο οντως. 1
Vagosmc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Για αυτούς μου ρωτάνε, ναι μπορείς κανονικά να κάνεις redeem κωδικούς από Αργεντινή στο Xbox μέσω smartphone + vpn. Προσωπικά όλα τα games που έχω αγοράσει τα έχω πάρει digital από Αργεντινή σχεδόν μισοτιμης. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα