phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Με 200 ουτε μετριο δεν το λες. Πάντως το Κ3 που έχεις που είναι σε αυτό το price range μια χαρά φαίνεται: https://sharp.dft.gov.uk/helmets/agv-k-3/ 1
mp123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε Γιατι καταδικασες το Κ6;Το εχει η αδερφη μου,πολυ καλο κρανακι.Εγω εχω το Κ3. Παρτη και πηγαινετε σε ενα καταστημα να το ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. Με 200 ουτε μετριο δεν το λες. 400 ευρω το κ6 οχι. Ενταξη εινσι carbon ,αλλα ως εκει. Το φορεσα ετσι για να δω , ποιοτητα οχι καλη. εσωτερικα καθολου καλα μαξιλαρακια. Επισεις τo σχημα με χαλασε πολυ.Στα χρηματα που ζηταει δεν τα εδινα. 410 ευρω. Το nxr2 415. Η μερα με την νυχτα ποιοτικα. Αλλα οκ για ενα που θελει full carbon ειναι μονοδρομοσ το k6.Αυτος ειναι ο κυριος λογοσ για να το αγορασει καποιος. Το κ3 στην τιμη του ειναι ενταξη.
StamTheMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, phanispal είπε Πάντως το Κ3 που έχεις που είναι σε αυτό το price range μια χαρά φαίνεται: https://sharp.dft.gov.uk/helmets/agv-k-3/ Καλο κρανακι,αλλα δεν εχω μηχανη δρομου για να το δοκιμασω. Ηθελα να παρω το Κ3 του Σιμονσελι αλλα δεν περισευαν ποτε λεφτα οταν ηταν χαμηλα και οταν ειχα λεφτα το εβρισκα 300 ευρω.
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι, το point μου είναι ότι η σχέση κόστους απόκτησης και παρεχόμενης ασφάλειας δεν είναι απαραίτητα γραμμική, ειδικά αν βάλουμε στη εξίσωση κι άλλες παραμέτρους, όπως τον αναβάτη και το τι μηχανή οδηγεί. Γιατί κάτι μου λέει ότι άλλο κράνος πρέπει να βάλει αυτός που οδηγάει παπί και άλλο εκείνος που οδηγάει Hayabusa. Μην το πάω παραπέρα και πω ότι αυτός που καβαλάει παπί ξεχνάει να κατεβάσει τη μπροστινή ρόδα ενώ αυτός με τη Hayabusa τη βγάζει μόνο στο τετράγωνο και πάλι στο γκαράζ. Ή αυτός με το παπί πάει απλά στη δουλειά κι αυτός με τη Busa πάει σαν τον Ghost Rider. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από phanispal
StamTheMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Γιατί κάτι μου λέει ότι άλλο κράνος πρέπει να βάλει αυτός που οδηγάει παπί και άλλο εκείνος που οδηγάει Hayabusa. Απλα τραβαμε μια χρυση τομη. Εχω δοκιμασει το Κ3 στο efood,στα μεγαλα κρυα,δε βολευε με τιποτα,καθως εχω πολυ συχνα βαλε βγαλε. Δυσκολο στο ξεκουμπωμα και δεν ειχε την ανεση του Jet. Ιδανικα θα φορουσα μονο αυτο,αλλα απο τη θεωρια στην πραξη απεχει λιγο.
czarjuly Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Τελικά πήραμε το κρανακι του πρώτου ποστ ....μόλις το δοκίμασε της άρεσε και δεν κοιτάξαμε κάτι άλλο
SakafliaC Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Και πολύ καλά έκανες. Γενικά σε τέτοια θέματα μην πολυασχολείσαι με insomnia. Αλλιώς μπορώ να σου κάνω μια λίστα με τις απαντήσεις. Πάντα θα σου σκάσει ο γραφικός να σε ρωτήσει πόσο κοστολογείς το κεφάλι σου. Μετά ο γραφικός που θα σου πει να πάρεις Arai rx7 για το παπί σου και τέλος ένας που έχει ένα κράνος από Lidl και του χει βγει Arai. Μηχανάκι εντομεταξύ οδηγάνε οι μισοί..
czarjuly Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Κοντα στον βασιλικο ποτιζεται κι η γλαστρα τσιμπησα κι εγω ενα απλο για το παπι.... https://www.skroutz.gr/s/17299081/Pilot-Snake-Black-Matt-Κράνος-Μηχανής-Full-Face-1500gr-με-Sunvisor-PIL000KRA57.html?from=best_sellers_tag
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα