czarjuly Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Θέλω να κάνω δώρο στην αδερφή μου ένα κράνος ,έχω βρει το παρακατω που της αρέσει και έχει τα χρώματα της μηχανης της,αξίζει γενικά; https://www.skroutz.gr/s/22293615/LS2-FF327-C-Challenger-Carbon-Grid-Matt-Orange-Κράνος-Μηχανής-Full-Face-1350gr.html
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Το κράνος πρέπει όχι απλά να είναι το σωστό μέγεθος από άποψη S/M/L κ.λπ., αλλά να ταιριάζει και στο εκάστοτε κεφάλι. Δηλαδή υπάρχουν μάρκες/μοντέλα που μπορεί σε κάποιους να μην ταιριάζει κανένα μέγεθος. Στα τυφλά δε θα έπαιρνα κράνος, παρά μόνο αν πήγαινα μαζί με τον παραλήπτη του δώρου να βρει το σωστό.
czarjuly Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, phanispal είπε Το κράνος πρέπει όχι απλά να είναι το σωστό μέγεθος από άποψη S/M/L κ.λπ., αλλά να ταιριάζει και στο εκάστοτε κεφάλι. Δηλαδή υπάρχουν μάρκες/μοντέλα που μπορεί σε κάποιους να μην ταιριάζει κανένα μέγεθος. Στα τυφλά δε θα έπαιρνα κράνος, παρά μόνο αν πήγαινα μαζί με τον παραλήπτη του δώρου να βρει το σωστό. Εγω έχω αγοράσει δύο τρεις φορές κράνος διαδυκτιακα με τον οδηγό μεγεθών που δίνουν τα εκάστοτε μαγαζιά η αδερφή μου θέλει να το δοκιμάσει,σαν υλικό τα ανθρακονήματα είναι καλύτερο από τα άλλα;
Fordakias7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Φίλε μου είναι ακριβώς αυτο που είπε το παιδί πιο πάνω κράνος δεν αγοράζεις ποτέ απο ιντερνετ απλά κοιτάς και καταλήγεις σε 5 συγκεκριμένα μοντέλα που γουστάρεις,πας τα δοκιμάζεις και βλέπεις πιο απο αυτά κάθεται καλύτερα στο κεφάλι σου! Τέσσερις πολύ καλές επιλογές είναι οι εξής: HJC F70 Carbon HJC R-PHA 11 (το οπόιο αγόρασε ενα φιλαράκι πρόσφατα) AGV K6 Shoei nxr-nxr2
grandp Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Συμφωνώ με τον Fordakias7 η επιλογή του κράνους πρέπει κατά την άποψη μου να γίνεται έπειτα από δοκιμή γιατί υπάρχουν μικρές διαφορές από εταιρεία σε εταιρεία και ο οδηγός μεγέθους δεν είναι πάντα σωστός. Επίσης καλό είναι να κοιτάμε πάντα επώνυμα και δοκιμασμένα-ποιοτικά κράνη
babisskg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Στις 22/3/2022 στις 2:47 ΠΜ, czarjuly είπε Θέλω να κάνω δώρο στην αδερφή μου ένα κράνος ,έχω βρει το παρακατω που της αρέσει και έχει τα χρώματα της μηχανης της,αξίζει γενικά; https://www.skroutz.gr/s/22293615/LS2-FF327-C-Challenger-Carbon-Grid-Matt-Orange-Κράνος-Μηχανής-Full-Face-1350gr.html Από κοντά για κράνος . Όπως ειπώθηκε τα νούμερα έχουν διαφορά , όπως και ο τρόπος που φοριέται . Για το κόστος ......... θα πω το εξής απλό για μένα , για να μην γίνουν παρανοήσεις ......... πόσα λεφτά κοστολογείται το κεφάλι μου ? ......... από εκεί και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του και μην νομίζεις ότι με χαμηλή ταχύτητα δεν μπορεί να γίνουν διάφορα .
grandp Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, babisskg είπε Από κοντά για κράνος . Όπως ειπώθηκε τα νούμερα έχουν διαφορά , όπως και ο τρόπος που φοριέται . Για το κόστος ......... θα πω το εξής απλό για μένα , για να μην γίνουν παρανοήσεις ......... πόσα λεφτά κοστολογείται το κεφάλι μου ? ......... από εκεί και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του και μην νομίζεις ότι με χαμηλή ταχύτητα δεν μπορεί να γίνουν διάφορα . Έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο φόρουμ σε σχετικές συζητήσεις πώς όταν αγοράζουμε κράνος θα πρέπει πάντα να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σύμφωνα πάντα με τα οικονομικά μας γιατί το κράνος είναι η νούμερο ένα προστασία όταν οδηγάμε μοτό. Χωρίς βέβαια να υποτιμούμε τον υπόλοιπο εξοπλισμό που σε περίπτωση ατυχήματος θα μας προσφέρει προστασία όπως πχ. τα γάντια και το μπουφάν. 1
babisskg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 49 λεπτά πριν, grandp είπε Έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο φόρουμ σε σχετικές συζητήσεις πώς όταν αγοράζουμε κράνος θα πρέπει πάντα να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σύμφωνα πάντα με τα οικονομικά μας γιατί το κράνος είναι η νούμερο ένα προστασία όταν οδηγάμε μοτό. Χωρίς βέβαια να υποτιμούμε τον υπόλοιπο εξοπλισμό που σε περίπτωση ατυχήματος θα μας προσφέρει προστασία όπως πχ. τα γάντια και το μπουφάν. Εξαιρετικά σωστά και για τον συνοδευτικό εξοπλισμό ( ντύσιμο ) σε αντίθεση με τα γνωστά με τις σαγιονάρες και τα κοντοβράκια πάνω στα διάφορα μοτοσακά , το καλοκαίρι και όχι μόνον , όπου όποια πτώση θα αφήσει το λιγότερο διάφορα τατουάζ , αν όχι χειρότερα . 1
phanispal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, babisskg είπε πόσα λεφτά κοστολογείται το κεφάλι μου ? 200.000€. Δε βρίσκω τόσο ακριβό κράνος, τι θα κάνω τώρα; 2 1
babisskg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, phanispal είπε 200.000€. Δε βρίσκω τόσο ακριβό κράνος, τι θα κάνω τώρα; Μόνο 200.000 ?
mp123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/3/2022 στις 2:47 ΠΜ, czarjuly είπε Θέλω να κάνω δώρο στην αδερφή μου ένα κράνος ,έχω βρει το παρακατω που της αρέσει και έχει τα χρώματα της μηχανης της,αξίζει γενικά; https://www.skroutz.gr/s/22293615/LS2-FF327-C-Challenger-Carbon-Grid-Matt-Orange-Κράνος-Μηχανής-Full-Face-1350gr.html Μαπα. Το εχω δει. Κ6 , arai profile v , hjc οχι τα εχω δει. Δεν χανεις τιποτα να πασ σε ενα καταστημα να τα δεις απο κοντα και μετα νομιζω θα συμφωνησεις μαζι μου. Προσεξε μονο γιατι τα hjc ειναι περιεργα .εμενα ειναι η μονη εταιρια που δεν μου ταιριαζουν καθολου. Shoei nxr2 η shoei gt air 2. Τιποτε αλλο στα χρηματα αυτα. Τα εχω και τα δυο.Αν θες review στελε pm να μην κανουμε τζαμπα διαφήμιση εδω. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από mp123 1
czarjuly Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, mp123 είπε Μαπα. Το εχω δει. Κ6 , arai profile v , hjc οχι τα εχω δει. Δεν χανεις τιποτα να πασ σε ενα καταστημα να τα δεις απο κοντα και μετα νομιζω θα συμφωνησεις μαζι μου. Προσεξε μονο γιατι τα hjc ειναι περιεργα .εμενα ειναι η μονη εταιρια που δεν μου ταιριαζουν καθολου. Shoei nxr2 η shoei gt air 2. Τιποτε αλλο στα χρηματα αυτα. Τα εχω και τα δυο.Αν θες review στελε pm να μην κανουμε τζαμπα διαφήμιση εδω. Ωραιο φαίνεται και το shoei gt air 2 το nxr2 δεν με ενθουσίασε μπήκα στο μαγαζί και είδα λίγο τα χαρακτηριστικά βέβαια η επιλογή θα ναι της αδερφής μου 1
gleft Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Στις 23/3/2022 στις 9:58 ΜΜ, mp123 είπε Μαπα. Το εχω δει. Κ6 , arai profile v , hjc οχι τα εχω δει. Δεν χανεις τιποτα να πασ σε ενα καταστημα να τα δεις απο κοντα και μετα νομιζω θα συμφωνησεις μαζι μου. Προσεξε μονο γιατι τα hjc ειναι περιεργα .εμενα ειναι η μονη εταιρια που δεν μου ταιριαζουν καθολου. Shoei nxr2 η shoei gt air 2. Τιποτε αλλο στα χρηματα αυτα. Τα εχω και τα δυο.Αν θες review στελε pm να μην κανουμε τζαμπα διαφήμιση εδω. ήμουν ανάμεσα στο gt air και το e1 της schuberth, και μετά από δοκιμή πήρα το e1. Στο δικό μου κεφάλι μου φάνηκε πιο άνετο. Καλά κάνουν όλοι και λένε να πας να το δοκιμάσεις, γιατί πρέπει να δεις πώς θα σε βολεύει όταν το φοράς. 1
vamvakoolas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 πονεμενη ιστορια το κρανος στη χωρα μας. Υπαρχουν δυστηχως αναβατες που αγοραζουν ενα καλο και ποιοτικο κρανος (π.χ απο 200 ευρ και πανω) και το εχουνε μια....ζωη. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Το κρανος ειναι αναλωσιμο για τον αναβατη και μη ξεχανμε οτι σε καθε συγκρουση παει για πεταμα. Ολα τα κρανη εχουν ημερομηνια ληξης. Καλυτερα να παιρνεις ενα κρανος καθε χ χρονια (που οριζει ο καθε κατασκευαστης) απο το να αγορασεις ενα κρανος οσο καιρο εχεις μηχανη (πολλες φορες και ...δεκαετια). Πλεον μπορεις να παρεις ενα κρανος χωρις σχεδια (μονοχρωμο) ποιοτικο και να πας να το βαψεις ή wrap με οτι σχεδιο γουσταρεις γλιτωνοντας χρηματα
StamTheMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Στις 23/3/2022 στις 10:58 ΜΜ, mp123 είπε Κ6 , arai profile v , hjc οχι τα εχω δει. Γιατι καταδικασες το Κ6;Το εχει η αδερφη μου,πολυ καλο κρανακι.Εγω εχω το Κ3. Στις 22/3/2022 στις 2:47 ΠΜ, czarjuly είπε Θέλω να κάνω δώρο στην αδερφή μου ένα κράνος Παρτη και πηγαινετε σε ενα καταστημα να το ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. 3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε Υπαρχουν δυστηχως αναβατες που αγοραζουν ενα καλο και ποιοτικο κρανος (π.χ απο 200 ευρ και πανω) Με 200 ουτε μετριο δεν το λες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα