Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

G Skill neo 2 x16 πάλι, αλλά σε Samsung b-die με καλύτερα timings,το άλλο θα το δώσω σε φίλο 

δωσε τυπο , λινκ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Στα 64GB  οχι στα 128

τι εβαλες?

Δεν έχει διαφορά, είναι 4 dimms dual rank και υποστηρίζονται επίσημα από τη μητρική. Επίσης στον 4770Κ είχα το μέγιστο της πλατφόρμας 32 γίγα τέρμα τσιτωμένες πάλι 4 dimms dual rank. 

Μη λέτε πράγματα ατεκμηρίωτα από το κεφάλι σας, όταν τα αντίθετα υποστηρίζονται επίσημα. 

Η συμβουλή σας για δύο ξεχωριστά κιτ είναι επικίνδυνη, το κιτ πάντα πρέπει να είναι ένα εργοστασιακό ελεγμένο για μέγιστη συμβατότητα. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν λεει πουθενα οτι εχει προβλημα, λεει οτι απλα δεν θα τρεξουν σε quad και μονο σε dual.

Συνεχιζω να προτεινω να αγορασεις 4πλο kit, για το compatibility μεταξυ τους (τα modules του καθε kit ειναι τεσταρισμενα και τσεκαρισμενα οτι θα τρεξουν μεταξυ τους). Αν αγορασεις 2 kits των 2 modules, μπορει να πεσεις σε διαφορετικα chip manufactures (πχ hynix και micron) και εκει θα αντιμετωπισεις σιγουρα θεμα.

Ο φίλος εδώ τα λέει σωστά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Δεν έχει διαφορά, είναι 4 dimms dual rank και υποστηρίζονται επίσημα από τη μητρική. Επίσης στον 4770Κ είχα το μέγιστο της πλατφόρμας 32 γίγα τέρμα τσιτωμένες πάλι 4 dimms dual rank. 

Μη λέτε πράγματα ατεκμηρίωτα από το κεφάλι σας, όταν τα αντίθετα υποστηρίζονται επίσημα. 

Η συμβουλή σας για δύο ξεχωριστά κιτ είναι επικίνδυνη, το κιτ πάντα πρέπει να είναι ένα εργοστασιακό ελεγμένο για μέγιστη συμβατότητα. 

2Χ 32GB του πρότεινα τον κλασικό  safe συνδιασμό

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

2Χ 32GB του πρότεινα τον κλασικό  safe συνδιασμό

Ο ενδιαφερόμενος θέλει σωστά 128 γίγα για τη χρήση που κάνει και οι συμβουλές σας είναι εσφαλμένες, εξήγησα γιατί. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RTW4ever είπε

Ο ενδιαφερόμενος θέλει σωστά 128 γίγα για τη χρήση που κάνει και οι συμβουλές σας είναι εσφαλμένες, εξήγησα γιατί. 

εγώ δεν παίρνω στον λαιμό μου άνθρωπο να δώσει ένα σκασμό λεφτά με πιθανότητα να μην παίξουν σωστά,αν δεν παίξουν να αναλάβεις την ευθύνη και όχι με συγνώμες όλη την διαδικασία άμα φάει το πακέτο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

εγώ δεν παίρνω στον λαιμό μου άνθρωπο να δώσει ένα σκασμό λεφτά με πιθανότητα να μην παίξουν σωστά,αν δεν παίξουν να αναλάβεις την ευθύνη και όχι με συγνώμες όλη την διαδικασία άμα φάει το πακέτο

Πακέτο μπορεί να φάει με τα δύο κιτ που προτείνετε εσείς, όχι με το ένα που είναι το σωστό.

Εν πάσει περιπτώσει το κουράσαμε, ξέρω ότι δεν πρόκειται να παραδεχθείς το λάθος, ας κρίνει ο ενδιαφερόμενος τι θα κάνει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RTW4ever είπε

Πακέτο μπορεί να φάει με τα δύο κιτ που προτείνετε εσείς, όχι με το ένα που είναι το σωστό.

Εν πάσει περιπτώσει το κουράσαμε, ξέρω ότι δεν πρόκειται να παραδεχθείς το λάθος, ας κρίνει ο ενδιαφερόμενος τι θα κάνει.

ρε συ θα με τρελάνεις, μέχρι 64GB του είπα από την αρχή  2 Χ 32GB ένα σετ dual channel 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Θα αναλαβω την ευθυνη να του στειλω το kit πισω μεσω υπαναχωρησης 🥴

Δημοσ.

Αφού θέλει 4 Χ 32GB ram να τις πάρει 4απλο σετάκι( dual channel)  και αν γίνεται από QVL list μητρικής. 

Από τα λίγα που ξέρω από μνήμες, το xmp καλύπτει το κιτ. Δυο "ιδια" dual κιτάκια το πιο πιθανό να μην τρέξουν XMP.

Έτσι και αλλιώς με 128GB ram και 4 sticks ίσως χρειαστεί να παίξει με timings και ρεύματα να τρέξουν πάνω από τα min JEDEC(2133-2999) τεστάροντας τον controller του ryzen.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι για την ιστορία ,τα σετ των μνημών έχουν ένα καλό και ένα κακό,το καλό είναι όπως όλοι ξέρετε ότι είναι ελεγμένα από την εταιρεία  για την σωστή λειτουργία τους,το κακό όμως είναι ότι αν κάποια στιγμή παρουσιαστεί βλάβη, μεσα στην εγγύηση , πρέπει να γυρίσεις όλο το σετ πίσω για έλεγχο και αντικατάσταση.

Προσωπικά θα έβαζα 2 ίδια σετ των 64gb,όχι γιατί είναι το σωστό, αλλά γιατί ποτέ δεν μου έκατσε στραβή με ''ανακάτεμα'' μνημών.

Υ.Γ Τώρα αν θα ''παίξουν '' και τα 128 gb αυτό δεν το γνωρίζω ,αν και δεν βλέπω τον λόγο να υπάρξει πρόβλημα ,αν ξέρει κατι παραπάνω ο φίλος που το ανέφερε ας μας το πει.

Επεξ/σία από pano
Δημοσ.
6 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Σε τι διαφέρουν?

Λίγο καλύτερα timings και samsung's b-dies , crucial balistix 32GB 3600cl16 δεν υπήρχαν διαθέσιμα που ήθελα να δοκιμάσω.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ICE-T είπε

Λίγο καλύτερα timings και samsung's b-dies , crucial balistix 32GB 3600cl16 δεν υπήρχαν διαθέσιμα που ήθελα να δοκιμάσω.

Αναφερόμουν σε αυτά τα δύο που έβαλες. Είναι και τα δύο Samsung b -die?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...