SabotazNic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, StylaZ είπε OK, δεν μπορούσα να βρω τί παίζει γιατί δεν έψαχνα σωστά. Απ' ό,τι φαίνεται quad channel για 5950x δεν υφίσταται οπότε αυτό που λέει και ο @ICE-T και ο @triplex1 έχει νόημα. Άρα 2 x dual(32x2) δε θα έχει πρόβλημα, θα μου βγει και πιο φτηνά, θα πιάσω και τα 128 που τα χρειάζομαι και όλα καλά, σωστά; Δεν λεει πουθενα οτι εχει προβλημα, λεει οτι απλα δεν θα τρεξουν σε quad και μονο σε dual. Συνεχιζω να προτεινω να αγορασεις 4πλο kit, για το compatibility μεταξυ τους (τα modules του καθε kit ειναι τεσταρισμενα και τσεκαρισμενα οτι θα τρεξουν μεταξυ τους). Αν αγορασεις 2 kits των 2 modules, μπορει να πεσεις σε διαφορετικα chip manufactures (πχ hynix και micron) και εκει θα αντιμετωπισεις σιγουρα θεμα. 1
RTW4ever Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, nickol-us είπε Τροφοδοτικό έχεις βάλει titanium και όχι platinum, είναι φυσικά καλύτερο αλλά και ακριβότερο. Γλιτώνεις μέχρι κάνα 100άρι https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=20503666,11452818 Εναλλακτική της noctua εφάμιλλων επιδόσεων https://www.skroutz.gr/s/32396663/Deepcool-AK620-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Διπλού-Ανεμιστήρα-για-Socket-AM4-1200-115x-1700.html Έτσι για να έχεις εναλλακτικές αν θες να γλιτώσεις κάνα ψιλό, κατά τ'άλλα έχεις φτιάξει dream-machine, θα είναι σα να έχεις 4 pc από το παλιό σου...(μπορεί να λέω και λίγο) Λίγο λες, η διαφορά που είδα εγώ από τον 4770Κ στον 5900Χ είναι απλά το χάος. Που να πεις για τον 5950Χ. 1
triplex1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν λεει πουθενα οτι εχει προβλημα, λεει οτι απλα δεν θα τρεξουν σε quad και μονο σε dual. Συνεχιζω να προτεινω να αγορασεις 4πλο kit, για το compatibility μεταξυ τους (τα modules του καθε kit ειναι τεσταρισμενα και τσεκαρισμενα οτι θα τρεξουν μεταξυ τους). Αν αγορασεις 2 kits των 2 modules, μπορει να πεσεις σε διαφορετικα chip manufactures (πχ hynix και micron) και εκει θα αντιμετωπισεις σιγουρα θεμα. Αυτα τα κανει μονο η Corsair
ICE-T Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αυτα τα κανει μονο η Corsair μου έχει τύχει με g.skill 3200CL16 16GB ,ένα σετ Samsung και το άλλο hynix έπαιξαν και 4 το ένα dual και το άλλο single σε Intel 😂 Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από ICE-T 1
RTW4ever Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, StylaZ είπε Για να μην μπω στο ζήτημα του ανεμιστήρα της προηγούμενης GPU μου που κόντεψε να με αποκεφαλίσει Πως έγινε αυτό; Ανοιχτό είχες το κουτί;
triplex1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, ICE-T είπε μου έχει τύχει με g.skill 3200CL16 16GB ,ένα σετ Samsung και το άλλο hynix έπαιξαν και 4 το ένα dual και το άλλο single 4 Samsung εχω εγω χωρις κανενα προβλημα και τα 2 ζευγη ειναι ακριβως με τον ιδιο κωδικο και τα δευτερα αγορασμενα μετα απο 9 μηνες γιατι δεν υπηρχαν 1
StylaZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, RTW4ever είπε Πως έγινε αυτό; Ανοιχτό είχες το κουτί; Ανοιχτό πάνω στο γραφείο γιατί έκανε κάτι περίεργους θορύβους και προσπαθούσα να καταλάβω από πού έρχονται. Και τι στιγμή που σκύβω για να ακούσω προς το σημείο απ' το οποίο ακουγόταν το βουητό έφυγε ο ανεμιστήρας της κάρτας γραφικών και μου έξυσε το αυτί, ενώ παράλληλα σταμάτησε και ο θόρυβος. @ICE-T @triplex1 : τώρα μου βάλατε ιδέες με τις μνήμες και άρχισα να κάνω browse μητρικές (π.χ. αυτήν) και θα ξεφύγω στην τιμή fml 😒
ICE-T Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, triplex1 είπε 4 Samsung εχω εγω χωρις κανενα προβλημα και τα 2 ζευγη ειναι ακριβως με τον ιδιο κωδικο και τα δευτερα αγορασμενα μετα απο 9 μηνες γιατι δεν υπηρχαν Το ένα το είχα μόλις είχαν πρωτοβγει αυτά τα GVKB το άλλο ήταν μετά από 2 χρόνια αγορά 1
triplex1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, StylaZ είπε Ανοιχτό πάνω στο γραφείο γιατί έκανε κάτι περίεργους θορύβους και προσπαθούσα να καταλάβω από πού έρχονται. Και τι στιγμή που σκύβω για να ακούσω προς το σημείο απ' το οποίο ακουγόταν το βουητό έφυγε ο ανεμιστήρας της κάρτας γραφικών και μου έξυσε το αυτί, ενώ παράλληλα σταμάτησε και ο θόρυβος. @ICE-T @triplex1 : τώρα μου βάλατε ιδέες με τις μνήμες και άρχισα να κάνω browse μητρικές (π.χ. αυτήν) και θα ξεφύγω στην τιμή fml 😒 Η μητρικη ειναι κορυφη μη κανεις χαζομαρες , 5η μερα την εχω και την δουλευω βρηκες το κελεπουρι , Gigabyte για να παρω πρεπει να με τη δωσουν δωρο 1
ICE-T Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, StylaZ είπε Ανοιχτό πάνω στο γραφείο γιατί έκανε κάτι περίεργους θορύβους και προσπαθούσα να καταλάβω από πού έρχονται. Και τι στιγμή που σκύβω για να ακούσω προς το σημείο απ' το οποίο ακουγόταν το βουητό έφυγε ο ανεμιστήρας της κάρτας γραφικών και μου έξυσε το αυτί, ενώ παράλληλα σταμάτησε και ο θόρυβος. @ICE-T @triplex1 : τώρα μου βάλατε ιδέες με τις μνήμες και άρχισα να κάνω browse μητρικές (π.χ. αυτήν) και θα ξεφύγω στην τιμή fml 😒 Η μητρική που σου πρότειναν είναι πολύ καλή δεν θα έχεις προβλήματα 1
StylaZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, ICE-T είπε Η μητρική που σου πρότειναν είναι πολύ καλή δεν θα έχεις προβλήματα 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Η μητρικη ειναι κορυφη μη κανεις χαζομαρες , 5η μερα την εχω και την δουλευω Ναι κλείδωσε. Αύριο θα παραγγείλω τα κομμάτια απλά θα ακολουθήσω τη συμβουλή για 2Χ(2Χ32) 2
RTW4ever Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, StylaZ είπε OK, δεν μπορούσα να βρω τί παίζει γιατί δεν έψαχνα σωστά. Απ' ό,τι φαίνεται quad channel για 5950x δεν υφίσταται οπότε αυτό που λέει και ο @ICE-T και ο @triplex1 έχει νόημα. Άρα 2 x dual(32x2) δε θα έχει πρόβλημα, θα μου βγει και πιο φτηνά, θα πιάσω και τα 128 που τα χρειάζομαι και όλα καλά, σωστά; Μην ακούς τι λένε οι από πάνω, τα λένε λάθος, μια χαρά θα παίξει το τετραπλό σετ, και δεν είναι quad channel όπως λένε εσφαλμένα, είναι dual channel με δύο dimms ανά channel. Εγώ ΕΧΩ τέσσερα dimms και δουλεύουν άψογα στα 3600 xmp αμέσως. Η μητρική σου επίσημα υποστηρίζει 4 dimms με 2 ranks έκαστο και σύνολο 128 GB. Μην κάνεις το λάθος να πάρεις δύο ξεχωριστά σετ, πάρε ένα τετραπλό στα 128. Από το site της MSI https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B550-TOMAHAWK/Specification 2DPC 2R max speed 3600 MHZ Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από RTW4ever 1
ICE-T Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, triplex1 είπε Η μητρικη ειναι κορυφη μη κανεις χαζομαρες , 5η μερα την εχω και την δουλευω βρηκες το κελεπουρι , Gigabyte για να παρω πρεπει να με τη δωσουν δωρο άλλαξα και εγώ μνήμες σήμερα 😂
triplex1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Εγώ ΕΧΩ τέσσερα dimms και δουλεύουν άψογα στα 3600 xmp αμέσως. Στα 64GB οχι στα 128 5 λεπτά πριν, ICE-T είπε άλλαξα και εγώ μνήμες σήμερα 😂 τι εβαλες?
ICE-T Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, triplex1 είπε Στα 64GB οχι στα 128 τι εβαλες? G Skill neo 2 x16 πάλι, αλλά σε Samsung b-die με καλύτερα timings,το άλλο θα το δώσω σε φίλο ,όπου και να της βάλεις αυτές της g.skill παίζουν . Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από ICE-T
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα