Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dzerv είπε

καλησπέρα,

Εγώ πάντως κέντρο αθηνας αυτή τη στιγμή μου δίνει 250 μαγαζιά διαθέσιμα με τα περισσότερα ανοιχτα για live εξέλιξη. 

Με live εξέλιξη αν δεν κάνω λάθος είναι με τον στόλο του box και οχι με τα delivey του κάθε καταστήματος οπότε πιθανων σουβλατζίδικα που έχουν δικά τους delivery δεν συμφέρει να πληρωνουν το βοχ για τη διανομή κ.τ.λ Τα βράδια μετά τις 21.00 δεν έχει σχεδόν κάνενα ανοιχτο ειναι όλα προσωρινά μη διαθέσιμα. Μάλλον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα deliveradων του box λογω φόρτου εργασίας.

Screenshot (47).png

Και εγώ έχω παρά πολλά. Ισως ειναι λιγότερα το βραδυ αλλα απλα παραγγέλνω το απόγευμα αφου εδώ κ 3 εβδομάδες το ξερω οτι κάθε μερα ισχύει το κουπόνι εκτός σκ

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Το δοκίμασα στα live μόλις... Κομπλέ - 3 ευρώ +2600 πόντοι+ πρωινός καφές δώρο!! 

οι +2600 πόντοι από που ήταν;

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ipal είπε

22:30 εννοούσα βρε. Στο wolt έχεις επιλογές στη περιοχή σου;

Φυσικα, εδω και πολλους μηνες, χρονο;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gregdel είπε

οι +2600 πόντοι από που ήταν;

Παράγγειλα 2 πίτσες καί είχε Χ6. Καλά βγήκε και σήμερα. 

• Like 1
Δημοσ.

Το Box προσθεσε 1€ κόστος διανομής σε όλα τα καταστήματα box delivery. 

Δυστυχώς με 6.5€ κατώτατο, χωρίς επιλογές + 1€ κόστος μεταφορών πολύ δύσκολο να ασχοληθεί κόσμος 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 minutes ago, feelihipo said:

Δυστυχώς με 6.5€ κατώτατο, χωρίς επιλογές + 1€ κόστος μεταφορών πολύ δύσκολο να ασχοληθεί κόσμος 

Ότι προλάβαμε προλάβαμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, feelihipo said:

Σε 5 διαφορετικά στη Θεσσαλονίκη που κοίταξα μόλις στην τύχη δεν έχει αλλάξει τίποτα. Εννοείται delivery από box.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Σε 5 διαφορετικά στη Θεσσαλονίκη που κοίταξα μόλις στην τύχη δεν έχει αλλάξει τίποτα. Εννοείται delivery από box.

Τι να πω, Αθήνα πάντως (ή τουλάχιστον Κορυδαλλό) ότι είναι σε live εξέλιξη έχει κόστος 1€

• Moderators
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Ισχυει!

Εγω παντως δεν ειχα παραγγειλει ποτε delivery by box ουτε καν με το κουπονι αφου οπως εχω ξαναπει δεν εβρισκα σχεδον τιποτα (που να με ενδιεφερε). Δοκιμαζω τωρα και βλεπω πραγματι επιπλεον χρεωση 1 ευρω μεταφορικα! 7.5 ευρω επομενως η ελαχιστη αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.

στο Ηράκλειο Κρήτης σε πολλά καταστήματα χρεώνουν 1€ και στο απλό delivery, χωρίς να είναι από box.... μας βλέπω να γυρνάμε ξανά στο τηλεφωνικό delivery 🤔

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση : αυτό με τον κωδικό για 1 φορά ισχύει; προσπάθησα για δεύτερη και δεν το δέχεται τι φάση;; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Ερώτηση : αυτό με τον κωδικό για 1 φορά ισχύει; προσπάθησα για δεύτερη και δεν το δέχεται τι φάση;; 

Κάθε εβδομάδα καξ 1 φορα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...