angelponiros Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Tzimmys said: 1,80 κουπονάκι COFFEEB1JKW1N Ευχαριστώ πολύ, παρήγγειλα 1+1 από Coffee island! Στην υγειά σου... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από angelponiros 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Το θεμα δεν ειναι το 1+1. Μεινετε στο θεμα που ειναι τα κουπονια. Εφυγε (2η φορα σε 3 ωρες) ασχετο μηνυμα που παει την κουβεντα σε λαθος κατευθυνση. 1
mp44christos Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 30 minutes ago, Kostas667 said: Μέχρι 12/4 όποιος προλάβει COFFEE4YQGLLF ευχαριστω! 1
costacurta Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 -Ξανά ενεργό το 3υρω BOXDELIVERY3. Δεν ξέρω τι παίζει πλέον.... -Παραγγελία Παρασκευή και σήμερα ξανά. Είχα δοκιμάσει και τη Κυριακή αλλά δεν περνούσε. -Στα 6.5 μινιμουμ κουμπώνεις και μονοευρω πόντων και βαράς οικογενειακή πιτσουλα στα 2.5 ευρα -αν παραγγείλεις απόγευμα δώρο και αυριανό καφεδάκι σε κωδικό. -τελευταία βαλανε αρκετά νέα μαγαζιά στο live -λίγο υπομονή και κατανόηση στα παλικάρια του delivery box παίζει μικρή καθυστέρηση 4
Fabricated Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Γενικά να ξέρετε το κουπόνι αυτό ισχύει από τότε που το ανέβασα κάθε εβδομάδα Δευτέρα έως Παρασκευή 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Στις 8/4/2022 στις 3:07 ΜΜ, costacurta είπε Επίσης όταν είχε πρωτοβγεί δεν υπήρχαν λαιβ καταστήματα στη περιοχή μου (Θεσσαλονίκη) πλέον έχει καμία εικοσαριά 12 ώρες πριν, costacurta είπε -τελευταία βαλανε αρκετά νέα μαγαζιά στο live Δευτερη φορα που μας το λες. Το τσεκαρα και τις 2. Παρολα αυτα σε περιοχη της πρωτευουσας, ακομα σχεδον τιποτα, 2-3 μαγαζια ασχετου ενδιαφεροντος. Σουβλακια για παραδειγμα, ουτε ενα μαγαζι.
comfuzio Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 29 λεπτά πριν, matrixxx είπε Δευτερη φορα που μας το λες. Το τσεκαρα και τις 2. Παρολα αυτα σε περιοχη της πρωτευουσας, ακομα σχεδον τιποτα, 2-3 μαγαζια ασχετου ενδιαφεροντος. Σουβλακια για παραδειγμα, ουτε ενα μαγαζι. Ναι και εδώ Ν.Π. με πόσα μαγαζιά για καφέ/φαγητό ούτε ένα δεν έχει live 1
ipal Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο live από όσο έχω καταλάβει μπαίνουν μαγαζιά που δεν έχουν δικά τους μηχανάκια (Προφανώς την πληρώνουν την υπηρεσία delivered by). Επίσης ανά διαστήματα μάλλον τους τελειώνουν τα μηχανάκια και μπαινοβγαινουν τα "live" μαγαζια. Μετά τις 10:30 περίπου ελάχιστα υπάρχουν, τουλάχιστον σε μένα. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από ipal
Boubis1411 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Δευτερη φορα που μας το λες. Το τσεκαρα και τις 2. Παρολα αυτα σε περιοχη της πρωτευουσας, ακομα σχεδον τιποτα, 2-3 μαγαζια ασχετου ενδιαφεροντος. Σουβλακια για παραδειγμα, ουτε ενα μαγαζι. Αυτό με τα 3 ευρώ ισχύει μόνο στο live;
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, ipal είπε Μετά τις 10:30 περίπου ελάχιστα υπάρχουν, τουλάχιστον σε μένα. Το πρωι; Εχω δοκιμασει ολες τις λογικες ωρες της ημερας, δεν μου βγαζει κατι αξιο λογου για μενα, ποτε. Πριν τις 10.30 το πρωι βεβαια δεν δοκιμασα να ψαξω, μην το ξεφτιλισουμε κι ολας για 3 ευρω. Εχουμε κι αλλες δουλειες. 1
dzerv Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 καλησπέρα, Εγώ πάντως κέντρο αθηνας αυτή τη στιγμή μου δίνει 250 μαγαζιά διαθέσιμα με τα περισσότερα ανοιχτα για live εξέλιξη. Με live εξέλιξη αν δεν κάνω λάθος είναι με τον στόλο του box και οχι με τα delivey του κάθε καταστήματος οπότε πιθανων σουβλατζίδικα που έχουν δικά τους delivery δεν συμφέρει να πληρωνουν το βοχ για τη διανομή κ.τ.λ Τα βράδια μετά τις 21.00 δεν έχει σχεδόν κάνενα ανοιχτο ειναι όλα προσωρινά μη διαθέσιμα. Μάλλον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα deliveradων του box λογω φόρτου εργασίας.
ipal Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Το πρωι; Εχω δοκιμασει ολες τις λογικες ωρες της ημερας, δεν μου βγαζει κατι αξιο λογου για μενα, ποτε. Πριν τις 10.30 το πρωι βεβαια δεν δοκιμασα να ψαξω, μην το ξεφτιλισουμε κι ολας για 3 ευρω. Εχουμε κι αλλες δουλειες. 22:30 εννοούσα βρε. Στο wolt έχεις επιλογές στη περιοχή σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα