Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Tzimmys said:

1,80 κουπονάκι

COFFEEB1JKW1N

Ευχαριστώ πολύ, παρήγγειλα 1+1 από Coffee island! Στην υγειά σου...

Επεξ/σία από angelponiros
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι το 1+1. Μεινετε στο θεμα που ειναι τα κουπονια. Εφυγε (2η φορα σε 3 ωρες) ασχετο μηνυμα που παει την κουβεντα σε λαθος κατευθυνση.

• Like 1
Δημοσ.

-Ξανά ενεργό το 3υρω BOXDELIVERY3. Δεν ξέρω τι παίζει πλέον....

-Παραγγελία Παρασκευή και σήμερα ξανά. Είχα δοκιμάσει και τη Κυριακή αλλά δεν περνούσε. 

-Στα 6.5 μινιμουμ κουμπώνεις και μονοευρω πόντων και βαράς οικογενειακή πιτσουλα στα 2.5 ευρα

-αν παραγγείλεις απόγευμα δώρο και αυριανό καφεδάκι σε κωδικό. 

-τελευταία βαλανε αρκετά νέα μαγαζιά στο live 

-λίγο υπομονή και κατανόηση στα παλικάρια του delivery  box παίζει μικρή καθυστέρηση 

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 8/4/2022 στις 3:07 ΜΜ, costacurta είπε

Επίσης όταν είχε πρωτοβγεί δεν υπήρχαν λαιβ καταστήματα στη περιοχή μου (Θεσσαλονίκη) πλέον έχει καμία εικοσαριά 

12 ώρες πριν, costacurta είπε

-τελευταία βαλανε αρκετά νέα μαγαζιά στο live 

Δευτερη φορα που μας το λες. Το τσεκαρα και τις 2. Παρολα αυτα σε περιοχη της πρωτευουσας, ακομα σχεδον τιποτα, 2-3 μαγαζια ασχετου ενδιαφεροντος. Σουβλακια για παραδειγμα, ουτε ενα μαγαζι.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δευτερη φορα που μας το λες. Το τσεκαρα και τις 2. Παρολα αυτα σε περιοχη της πρωτευουσας, ακομα σχεδον τιποτα, 2-3 μαγαζια ασχετου ενδιαφεροντος. Σουβλακια για παραδειγμα, ουτε ενα μαγαζι.

Ναι και εδώ Ν.Π. με πόσα μαγαζιά για καφέ/φαγητό ούτε ένα δεν έχει live

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο live από όσο έχω καταλάβει μπαίνουν μαγαζιά που δεν έχουν δικά τους μηχανάκια (Προφανώς την πληρώνουν την υπηρεσία delivered by).

Επίσης ανά διαστήματα μάλλον τους τελειώνουν τα μηχανάκια και μπαινοβγαινουν τα "live" μαγαζια. Μετά τις 10:30 περίπου ελάχιστα υπάρχουν, τουλάχιστον σε μένα.  

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Αυτό με τα 3 ευρώ ισχύει μόνο στο live; 

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ipal είπε

Μετά τις 10:30 περίπου ελάχιστα υπάρχουν, τουλάχιστον σε μένα.  

Το πρωι; 

Εχω δοκιμασει ολες τις λογικες ωρες της ημερας, δεν μου βγαζει κατι αξιο λογου για μενα,  ποτε. Πριν τις 10.30 το πρωι βεβαια δεν δοκιμασα να ψαξω, μην το ξεφτιλισουμε κι ολας για 3 ευρω. Εχουμε κι  αλλες δουλειες. :) 

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα,

Εγώ πάντως κέντρο αθηνας αυτή τη στιγμή μου δίνει 250 μαγαζιά διαθέσιμα με τα περισσότερα ανοιχτα για live εξέλιξη. 

Με live εξέλιξη αν δεν κάνω λάθος είναι με τον στόλο του box και οχι με τα delivey του κάθε καταστήματος οπότε πιθανων σουβλατζίδικα που έχουν δικά τους delivery δεν συμφέρει να πληρωνουν το βοχ για τη διανομή κ.τ.λ Τα βράδια μετά τις 21.00 δεν έχει σχεδόν κάνενα ανοιχτο ειναι όλα προσωρινά μη διαθέσιμα. Μάλλον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα deliveradων του box λογω φόρτου εργασίας.

Screenshot (47).png

Δημοσ.
4 ώρες πριν, matrixxx είπε

Το πρωι; 

Εχω δοκιμασει ολες τις λογικες ωρες της ημερας, δεν μου βγαζει κατι αξιο λογου για μενα,  ποτε. Πριν τις 10.30 το πρωι βεβαια δεν δοκιμασα να ψαξω, μην το ξεφτιλισουμε κι ολας για 3 ευρω. Εχουμε κι  αλλες δουλειες. :) 

22:30 εννοούσα βρε. Στο wolt έχεις επιλογές στη περιοχή σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...