Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, xoldboyx είπε Ρε αυτά είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ codes Ναι, δεν εχεις διαβασει τα τελευταια σχολια μαλλον. Το γνωριζουν προφανως και μαλιστα εχει επισημανθει και ενα πιθανο ( ; ) προβλημα που μπορει να εχουν. Στις 27/3/2022 στις 11:19 ΠΜ, deerhunter είπε καλημέρα σας δωρεάν κουπόνι για έκπτωση 1,80 στον καφε COFFEE....... είναι μόνο για σήμερα και για τον πιο γρήγορο διότι το κουπόνι είναι μόνο για μια χρήση! Στις 27/3/2022 στις 11:20 ΠΜ, matrixxx είπε Καλημερα! Οποιος θελει ας το παρει. Ελπιζω μονο να μην ειναι αυστηρα προσωπικο και εχεις θεμα με τον λογαριασμο σου.
ekechagi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Πήγα επίσκεψη σε φίλο και παρήγγειλα από το δικό του λογαριασμό. Λες και θα κάνει θέμα η Cosmote για κουπόνι 1,80€.
Fabricated Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Ξανα ενεργό το κουπόνι SWEETBOX για μαγαζιά στην κατηγορία γλυκών (οχι σε όλα όμως) Επίσης στα COFFEE ISLAND 1+1 καφέδες και επί 3 πόντοι 4 1
k_kouts Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Ισχύει ξανά το κουπόνι BOXDELIVERY3, έκπτωση 3 ευρώ σε παραγγελίες από καταστήματα που υποστηρίζουν live tracking της παραγγελίας(ουσιαστικά αφορά καταστήματα που οι διανομείς είναι του box και όχι του καταστήματος). Υπάρχει ειδικό φίλτρο στην αναζήτηση με αυτά τα καταστήματα. Ένα κόλπο που μπορείτε να κάνετε είναι παραγγελία μεταξύ 19:00 και 24:00 με αυτό το κουπόνι ή το SWEETBOX για γλυκά, σας έρχεται καπάκι κουπόνι για καφέ για την επόμενη μέρα, αυτό το κουπόνι το εξαργυρώνετε την επόμενη μέρα μεταξύ 19:00 και 24:00 παραγγέλνοντας καφέ για την επόμενη μέρα, σας έρχεται νέο κουπόνι για καφέ για την επόμενη κ.ο.κ. Έτσι με μια παραγγελία έχετε κερασμένο καφέ για 3 μέρες 3
deerhunter Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 καλημέρα σας δωρεάν κουπόνι για έκπτωση 1,80 στον καφε COFFEERCHB7H3 είναι μόνο για σήμερα και για τον πιο γρήγορο διότι το κουπόνι είναι μόνο για μια χρήση!
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 36 λεπτά πριν, sintalkas είπε κλασικα καποιος το πηρε χωρις να ενημερωσει 20 λεπτα μετα ηταν σιγουρο οτι δεν υπηρχε περιπτωση να ειναι ακομα διαθεσιμο. Μεχρι 1-2 λεπτα θα μπορει να περιμενει καποιος να μην εχει χρησιμοποιηθει κουπονι μιας χρησης που δινεται εδω (με βαση την επισκεψιμοτητα θα μπορουσα να πω).
costacurta Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Το BOXDELIVERY3 ισχύει ακόμα παρόλο που το έχω χρησιμοποιήσει ήδη μια φορά υποθέτω ξανάνοιξε. Επίσης όταν είχε πρωτοβγεί δεν υπήρχαν λαιβ καταστήματα στη περιοχή μου (Θεσσαλονίκη) πλέον έχει καμία εικοσαριά 1
ilias87 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Και τα δύο κουπούνια (BOXDELIVERY3 και SWEETBOX) έχουν ενεργοποιηθεί ξανά και αυτή την εβδομάδα. Τα είχα χρησιμοποιήσει και τις δύο προηγούμενες εβδομάδες.
paulchro Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, costacurta είπε Το BOXDELIVERY3 ισχύει ακόμα παρόλο που το έχω χρησιμοποιήσει ήδη μια φορά υποθέτω ξανάνοιξε. Επίσης όταν είχε πρωτοβγεί δεν υπήρχαν λαιβ καταστήματα στη περιοχή μου (Θεσσαλονίκη) πλέον έχει καμία εικοσαριά Πως βρισκω σε ποια καταστηματα ειναι διαθεσιμο? γιατι σε οποιο Live δοκιμασα δεν περναει
dzerv Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 33 λεπτά πριν, paulchro είπε Πως βρισκω σε ποια καταστηματα ειναι διαθεσιμο? γιατι σε οποιο Live δοκιμασα δεν περναει Δες να έχεις βάλεις σωστά το κουπόνι χωρίς κενα στο τέλος η την αρχή . Επίσης τα κουπόνια στο box περνάνε μόνο με πληρωμή με κάρτα οπότε δες και αυτό . Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά.
mp44christos Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 fyi To sweetbox και το boxdelivery λειτουργούν μια φορα την εβδομάδα. 2 1
Skywalker21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Επιβεβαιώνω για όποιον ενδιαφέρεται ότι το BOXDELIVERY3 ισχύει και σήμερα (για όσα καταστήματα υποστηρίζεται) παρότι έχω ξανακάνει παραγγελία πριν καμιά εβδομάδα. Μόλις εκανα ξανά και μου αφαίρεσε κανονικά τα 3 ευρώ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα