Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, xoldboyx είπε

Ρε αυτά είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ codes 

Ναι, δεν εχεις διαβασει τα τελευταια σχολια μαλλον. Το γνωριζουν προφανως και μαλιστα εχει επισημανθει και ενα πιθανο ( ; ) προβλημα που μπορει να εχουν.

Στις 27/3/2022 στις 11:19 ΠΜ, deerhunter είπε

καλημέρα σας δωρεάν κουπόνι για έκπτωση 1,80 στον καφε COFFEE.......

είναι μόνο για σήμερα και για τον πιο γρήγορο διότι το κουπόνι είναι μόνο για μια χρήση!

Στις 27/3/2022 στις 11:20 ΠΜ, matrixxx είπε

Καλημερα! Οποιος θελει ας το παρει. Ελπιζω μονο να μην ειναι αυστηρα προσωπικο και εχεις θεμα με τον λογαριασμο σου. 

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγα επίσκεψη σε φίλο και παρήγγειλα από το δικό του λογαριασμό. Λες και θα κάνει θέμα η Cosmote για κουπόνι 1,80€.

Δημοσ.

Ξανα ενεργό το κουπόνι SWEETBOX για μαγαζιά στην κατηγορία γλυκών (οχι σε όλα όμως)

Επίσης στα COFFEE ISLAND 1+1 καφέδες και επί 3 πόντοι 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ισχύει ξανά το κουπόνι BOXDELIVERY3, έκπτωση 3 ευρώ σε παραγγελίες από καταστήματα που υποστηρίζουν live tracking της παραγγελίας(ουσιαστικά αφορά καταστήματα που οι διανομείς είναι του box και όχι του καταστήματος). Υπάρχει ειδικό φίλτρο στην αναζήτηση με αυτά τα καταστήματα. Ένα κόλπο που μπορείτε να κάνετε είναι παραγγελία μεταξύ 19:00 και 24:00 με αυτό το κουπόνι ή το SWEETBOX για γλυκά, σας έρχεται καπάκι κουπόνι για καφέ για την επόμενη μέρα, αυτό το κουπόνι το εξαργυρώνετε την επόμενη μέρα μεταξύ 19:00 και 24:00 παραγγέλνοντας καφέ για την επόμενη μέρα, σας έρχεται νέο κουπόνι για καφέ για την επόμενη κ.ο.κ. Έτσι με μια παραγγελία έχετε κερασμένο καφέ για 3 μέρες ;) 

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημέρα σας δωρεάν κουπόνι για έκπτωση 1,80 στον καφε COFFEERCHB7H3

είναι μόνο για σήμερα και για τον πιο γρήγορο διότι το κουπόνι είναι μόνο για μια χρήση!

• Moderators
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, sintalkas είπε

κλασικα καποιος το πηρε χωρις να ενημερωσει

20 λεπτα μετα ηταν σιγουρο οτι δεν υπηρχε περιπτωση να ειναι ακομα διαθεσιμο. Μεχρι 1-2 λεπτα θα μπορει να περιμενει καποιος να μην εχει χρησιμοποιηθει κουπονι μιας χρησης που δινεται εδω (με βαση την επισκεψιμοτητα θα μπορουσα να πω). 

Δημοσ.

Το BOXDELIVERY3 ισχύει ακόμα παρόλο που το έχω χρησιμοποιήσει ήδη μια φορά υποθέτω ξανάνοιξε. Επίσης όταν είχε πρωτοβγεί δεν υπήρχαν λαιβ καταστήματα στη περιοχή μου (Θεσσαλονίκη) πλέον έχει καμία εικοσαριά 

• Like 1
Δημοσ.

Και τα δύο κουπούνια (BOXDELIVERY3 και SWEETBOX) έχουν ενεργοποιηθεί ξανά και αυτή την εβδομάδα. Τα είχα χρησιμοποιήσει και τις δύο προηγούμενες εβδομάδες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costacurta είπε

Το BOXDELIVERY3 ισχύει ακόμα παρόλο που το έχω χρησιμοποιήσει ήδη μια φορά υποθέτω ξανάνοιξε. Επίσης όταν είχε πρωτοβγεί δεν υπήρχαν λαιβ καταστήματα στη περιοχή μου (Θεσσαλονίκη) πλέον έχει καμία εικοσαριά 

Πως βρισκω σε ποια καταστηματα ειναι διαθεσιμο? γιατι σε οποιο Live δοκιμασα δεν περναει

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, paulchro είπε

Πως βρισκω σε ποια καταστηματα ειναι διαθεσιμο? γιατι σε οποιο Live δοκιμασα δεν περναει

Δες να έχεις βάλεις σωστά το κουπόνι χωρίς κενα στο τέλος η την αρχή . Επίσης τα κουπόνια στο box περνάνε μόνο με πληρωμή με κάρτα οπότε δες και αυτό . Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω για όποιον ενδιαφέρεται ότι το BOXDELIVERY3 ισχύει και σήμερα (για όσα καταστήματα υποστηρίζεται) παρότι έχω ξανακάνει παραγγελία πριν καμιά εβδομάδα. Μόλις εκανα ξανά και μου αφαίρεσε κανονικά τα 3 ευρώ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...