Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φίλε τι "legit", εδώ μας λες ότι "έχει σε όλα τα αμαζον τόσο" και είναι το ένα και το αυτό μαγαζάκι, δηλαδή αυτό το δήθεν "συγκριτικό" τώρα τι νόημα είχε και πόσο να μας πείσει για το αν είναι όντως "νορμάλ" η τιμή του αυτή ή αν είναι πράγματι καλώ προσφορά; Αυτό σχολίασα, περί legit εξ αρχής επιφυλαχθηκα να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα και δεν με νοιάζει κιόλας, σχολίασα το θέμα σύγκρισης τιμών, γιατί άλλο να συγκρίνουμε με 10 μαγαζιά (κάτι που υπονοούσε ξεκάθαρα το ποστ σου!) και άλλο με ένα και μοναδικό, που ακόμα και 100000% legit να είναι δεν ξέρεις αν αφορά ένα τελευταίο κομμάτι που ο τύπος προσπαθεί ανεπιτυχώς να ξεπουλήσει σε όλη την υφήλιο! Απλά δεν το ξέρεις, οπότε δεν μπορείς να το πάρεις ως αξιόπιστη βάση για να συγκρίνεις τιμές. Απλό είναι. 

Έτσι κι αλλιώς το προσπερνάω σαν προϊόν. Συνεχίζουμε. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπλα μπλα μπλα.

Οποιος ενδιαφερεται για τα ακουστικα του τοπικ στα 47 τελικη τα αγοραζει απο αμαζον στο λινκ που εδωσα εξαρχης.

Επεξ/σία από BackFromHell
  • Moderators
Δημοσ.

Με μια μικρη αναζητηση, βλεπω οτι προκειται για μοντελο του 2013, 9 ετων. Εδω και ενα χρονο τουλαχιστον η τιμη τους στην Γερμανια για παραδειγμα, στα 3-4 μαγαζια που το εχουν ακομα, ειναι απο 37.90 ως 39.90 .

image.png.ee80c4c4ac6c5e3d671d3a61142cccdb.pngimage.png.c1d1cb06aa674992f03d69a2ca756f67.png

Κριτικες μετριες και πιο κατω ισως, απο αποψη ηχου, προς κακες απο αποψη ποιοτητας κατασκευης και ανεσης. Προσωπικα δεν θα τα αγοραζα με οσα διαβασα.

https://www.adorama.com/auathanc70.html

image.png.d0fe395821e05554189720b3e792b111.png

https://www.rtings.com/headphones/reviews/audio-technica/ath-anc70

image.png.48e35438071ddab906c38eda4567454e.png

Θα τα ελεγα και ασχημα στον σχεδιασμο τους

image.png.02f0c11152d5a414d053762182e602bb.pngimage.png.004e54498d8e0c877076932d4fde390c.png

Δημοσ.
13 ώρες πριν, matrixxx είπε

Με μια μικρη αναζητηση, βλεπω οτι προκειται για μοντελο του 2013, 9 ετων. Εδω και ενα χρονο τουλαχιστον η τιμη τους στην Γερμανια για παραδειγμα, στα 3-4 μαγαζια που το εχουν ακομα, ειναι απο 37.90 ως 39.90 .

Οριστε, απο τα μπλα μπλα του παραπανω την πατησε και ο mod! Δεν ειναι "3-4 μαγαζια" που το εχουν ακομα στο screenshot σου, σε ΟΛΑ οσα δειχνεις ειναι ακριβως το ιδιο προαναφερθεν μαγαζι!!! Το ειπα και στο 1ο μου ποστ εδω ("και σε αρκετα ακομα marketplaces", οπως πχ ακριβως αυτα που φαινονται, otto marketplace, ebay, σε άλλες χωρες εμφανιζονται κι άλλα και παλι ο ιδιος ειναι ο πωλητης!).

• Moderators
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, giorginho είπε

Οριστε, απο τα μπλα μπλα του παραπανω την πατησε και ο mod! Δεν ειναι "3-4 μαγαζια" που το εχουν ακομα στο screenshot σου, σε ΟΛΑ οσα δειχνεις ειναι ακριβως το ιδιο προαναφερθεν μαγαζι!!! Το ειπα και στο 1ο μου ποστ εδω ("και σε αρκετα ακομα marketplaces", οπως πχ ακριβως αυτα που φαινονται, otto marketplace, ebay, σε άλλες χωρες εμφανιζονται κι άλλα και παλι ο ιδιος ειναι ο πωλητης!).

Δεν βλεπω 4ο μαγαζι να το εχει ακριβοτερα στο idealo στο λινκ που εχω πανω. 3 ειναι ολα κι ολα. Αν τα 3 μαγαζια ειναι ενα δεν εχει καμια διαφορα για μενα. Η τιμη ειναι καρφωμενη κατω απο τα 40 ευρω, αυτο με αφορα, αυτο εγραψα. Εχει ξεστοκαρει λογικα χρονια πριν και καποιος προσπαθει να πουλησει το αποθεμα που παλιωσε και ισως σπαει κι ολας συμφωνα με τις κριτικες; Δεν το ξερω, απλα μια υποθεση ειναι βαση οσων διαβασα.

Επισης εγω λεω οτι δεν θα εδινα ουτε 40 (ουτε 20, εκτος αν δεν ειχα καθολου ακουστικα) και εσυ μου λες οτι αξιζει περισσοτερα; Δεν διαβασα ολα τα σεντονια πριν, δεν ειχα τον χρονο, ουτε τωρα. ;) Ουτε στην "διαμαχη" εστιασα, ανουσια μου φανηκε και επιφανειακη, επομενως δεν ειχε καμια επιρροη κανενα μπλα μπλα σε οσα εγραψα. Καμια ομως. Ειπε κανεις κατι; Δεν το ειδα, ειναι ξεκαθαρο απο το προηγουμενο σχολιο μου, δεν ξερω γιατι το ανακατεψες. :) 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δεν βλεπω 4ο μαγαζι να το εχει ακριβοτερα στο idealo στο λινκ που εχω πανω. 3 ειναι ολα κι ολα. Αν τα 3 μαγαζια ειναι ενα δεν εχει καμια διαφορα για μενα. Η τιμη ειναι καρφωμενη κατω απο τα 40 ευρω, αυτο με αφορα, αυτο εγραψα. Εχει ξεστοκαρει λογικα χρονια πριν και καποιος προσπαθει να πουλησει το αποθεμα που παλιωσε και ισως σπαει κι ολας συμφωνα με τις κριτικες; Δεν το ξερω, απλα μια υποθεση ειναι βαση οσων διαβασα.

Επισης εγω λεω οτι δεν θα εδινα ουτε 40 (ουτε 20, εκτος αν δεν ειχα καθολου ακουστικα) και εσυ μου λες οτι αξιζει περισσοτερα; Δεν διαβασα ολα τα σεντονια πριν, δεν ειχα τον χρονο, ουτε τωρα. ;) Ουτε στην "διαμαχη" εστιασα, ανουσια μου φανηκε και επιφανειακη, επομενως δεν ειχε καμια επιρροη κανενα μπλα μπλα σε οσα εγραψα. Καμια ομως. Ειπε κανεις κατι; Δεν το ειδα, ειναι ξεκαθαρο απο το προηγουμενο σχολιο μου, δεν ξερω γιατι το ανακατεψες. :) 

1oν δεν ειπα εγω για 4ο μαγαζι, εβαλα τα " " αν ειδες, προφανως στο σχολιο σου αναφερθηκα:

14 ώρες πριν, matrixxx είπε

Ασχετα που κι εγω απο το γερμανικο idealo ανοιξα και τα υπολοιπα idealo να δω κι εκει τι παιζει (ακριβως το ιδιο φαινομενο)...

Απο εκει και περα ακριβως την ιδια / παρομοια τοποθετηση περι της ηλικιας / παλαιοτητας αλλά και την ιδια υποθεση για την διαθεσιμοτητα του εκανα κι εγω (ξαναλεω το τελευταιο ειναι υποθεση, οχι βεβαιοτητα, οτι δηλαδη "Εχει ξεστοκαρει λογικα χρονια πριν και καποιος προσπαθει να πουλησει το αποθεμα που παλιωσε" που εγραψες κι εσυ). Τωρα απο κει και περα το αν αξιζει περισσοτερα και ποσα δεν εχω ιδεα, καταλαβαινω βεβαια οτι απο το 'υφος' του μηνυματος μου ισως πραγματι προκυπτει αυτος ο λογικος συνειρμος, αλλά λείπουν κι άλλα αντικειμενικα κριτηρια για να κριθει επαρκως. Στα γενικα συμφωνουμε.

Ομως το σχολιο σου το ανακατεψα γιατι οπως ηδη ειπα επεσες στην παγιδα του να δεις ενα site που συγκρινει τιμες και να δεις εκει αγορες που φαινονται διαφορετικες ενω δεν ειναι, ακριβως αυτο που ανεφερα απο το 1ο ποστ μου και που ταχα "δεν εχει σημασια" με βαση τον αλλο αλλά και με βαση εσενα. Φυσικα και εχει σημασια! Δεν μπορουμε να κρινουμε ετσι την προσφορα, αφου δεν ξερουμε ουτε ποσο θα πουλαγε η υπολοιπη αγορα αν το ειχε διαθεσιμο σημερα ουτε και πού ειναι η αντικειμενικη/ρεαλιστικη αξια του προϊοντος αυτου σημερα, ασχετα που υπαρχει ιστορικο τιμων που την εμφανιζει να ηταν αρκετα υψηλοτερη στο παρελθον. Προιον τεχνολογιας ειναι κι αυτο και σιγουρα το πού ηταν η μεση τιμη πριν χρονια δεν μπορει να αποτελει οδηγο για να κριθει, οπως ειπα, το ενα ενδεχομενως τεμαχιο που προσπαθει σαν απεγνωσμενα να ξεφορτωθει ενας και μοναδικος πωλητης σε ολη την υφηλιο! Δεν μιλαμε για προσπαθεια σπρωξιματος στοκ 1,5-2 χρονια μετα την κυκλοφορια, μιλαμε για προϊον-δεινοσαυρο (δεν μπορεις καν να ξερεις αν θα σου δουλεψει σωστα, εχοντας φαει τοσα χρονια σκουριά μετα την εδω και πολυ καιρο σταματημενη παραγωγη του, το λιγοτερο)!

Δημοσ.

Αφού πρόκειται για προϊόν - δεινόσαυρο και για ξεκάθαρο ξεστοκάρισμα αρχαίων ακουστικών τελικά, η προσφορά εδώ πού είναι... 

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Gulik είπε

Αφού πρόκειται για προϊόν - δεινόσαυρο και για ξεκάθαρο ξεστοκάρισμα αρχαίων ακουστικών τελικά, η προσφορά εδώ πού είναι... 

Εξηγουμε τα αυτονοητα...

Οταν υπαρχει προσφορα απο ενα μαγαζι ή απο εναν κατασκευαστη, παντα υπαρχει λογος που αυτη γινεται. Καποιες φορες καποιοι μπορει να καταλαβαινουν τον λογο και να τον γραφουν και ετσι να τον παιρνουν πρεφα και οι υπολοιποι. Αλλες φορες κανεις δεν γραφει κατι, ακομα και αν εχει μια αποψη. Αλλες φορες δεν εντοπιζει κανεις τον λογο.

Το προιον οταν βγηκε στην αγορα πριν 8-9 χρονια ειχε 199 δολαρια. Επομενως ειναι και μεγαλη προσφορα, πολυ καλυτερη απο ολες τις προσφορες που μπορεις να βρεις σε ολο το ελληνικο διαδικτυο εδω και 20 μερες ας πουμε. Απο εκει και περα θα πρεπει παντα ο καθενας να εχει τα δικα του κριτηρια και τις δικες του αποφασεις και να μην παρασυρεται σε αγορες ή οχι, επειδη ετσι του λενε εμμεσα ή αμεσα καποιοι να κανει. Θεωρητικο αυτο, ειναι σιγουρο οτι η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη, δυστυχως! Ο λογος ειναι οτι η κριτικη σκεψη και ικανοτητα στους ανθρωπους ποικιλει. Οχι μονο για αγορες, αλλα για οτιδηποτε συμβαινει γυρω τους, δυστυχως και για σοβαροτερα θεματα.

• Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...