Προς το περιεχόμενο

The Witcher IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία μικρή ανησυχία στο θέμα σενάριο. Όχι για τα γνωστά (αποχωρήσεις στελεχών κτλ) αλλά στο ότι το παιχνίδι θα αποτελέσει την αρχή - κεφάλαιο μίας νέας τριλογίας. Αυτό ίσως έχει ένα θετικό πχ ότι θα ζήσουμε την δημιουργία ενός νέου ήρωα από το μηδέν σχεδόν. Στην ουσία ότι θα πλάσουμε με τις επιλογές μας την Ciri στον νέο της ρόλο (Witcher). Από την άλλη ίσως δεν θα υπάρχει ξεκάθαρα μία μεγάλη απειλή (ίσως προς το τέλος του παιχνιδιού εμφανιστεί) και αυτό μεταφερθεί στα επόμενα δύο κεφάλαια (το 2030 και βάλε δηλαδή). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, liakinen said:

Έχω μία μικρή ανησυχία στο θέμα σενάριο. Όχι για τα γνωστά (αποχωρήσεις στελεχών κτλ) αλλά στο ότι το παιχνίδι θα αποτελέσει την αρχή - κεφάλαιο μίας νέας τριλογίας. Αυτό ίσως έχει ένα θετικό πχ ότι θα ζήσουμε την δημιουργία ενός νέου ήρωα από το μηδέν σχεδόν. Στην ουσία ότι θα πλάσουμε με τις επιλογές μας την Ciri στον νέο της ρόλο (Witcher). Από την άλλη ίσως δεν θα υπάρχει ξεκάθαρα μία μεγάλη απειλή (ίσως προς το τέλος του παιχνιδιού εμφανιστεί) και αυτό μεταφερθεί στα επόμενα δύο κεφάλαια (το 2030 και βάλε δηλαδή). 

Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει αν θα υπάρχει η μεγάλη απειλή ή το τρελό κεντρικό σενάριο.

Αν το παιχνίδι δομείται από μικρότερες ενδιαφέρουσες ιστορίες και εκτελείς το ρόλο σου ως Witcher μου αρκεί αν είναι καλοφτιαγμένο. Για παράδειγμα ιστορίες όπως αυτή του trailer με ικανοποιούν, αν μας βάλουν στον απίστευτο κόσμο του Witcher για ακόμη μια φορά.

Η βάση υπάρχει. Πρέπει στο θέμα σενάριο να λούσουν σε μεγάλο βαθμό για να απογοητεύσουν.

Το performance με προβληματίζει πιο πολύ.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 4
Δημοσ.

@Charismo

Καλά εννοείται και εγώ θέλω να βρεθώ στον κόσμο του Witcher για άλλη μία φορά. Ίσως ψειρίζω την μαϊμού με τα παραπάνω που γράφω απλά θέλω και μία κεντρική ιστορία που να με κρατάει σε τέτοιου είδους μεγάλα - χρονοβόρα παιχνίδια. Όπως οι προκάτοχοι του είχαν απίστευτα side quests αλλά δεν ένιωθες ότι ξεχνάς το main story. 

Δημοσ.
3 minutes ago, liakinen said:

@Charismo

Καλά εννοείται και εγώ θέλω να βρεθώ στον κόσμο του Witcher για άλλη μία φορά. Ίσως ψειρίζω την μαϊμού με τα παραπάνω που γράφω απλά θέλω και μία κεντρική ιστορία που να με κρατάει σε τέτοιου είδους μεγάλα - χρονοβόρα παιχνίδια. Όπως οι προκάτοχοι του είχαν απίστευτα side quests αλλά δεν ένιωθες ότι ξεχνάς το main story. 

Από τη στιγμή που μιλούν πάντως για νέα τριλογία είναι πολύ πιθανό, όπως είπες, στο πρώτο απλά να θέσουν τις βάσεις για το κεντρικό σενάριο και να έχει cliffhanger.

• Like 1
Δημοσ.

Το ανεφεραν και σε ενα interview , οτι προφανως θα υπαρχει και κατι ''μεγαλυτερο'' απο οτι να εισαι απλα witcher . 

Παρεμπιπτόντως το sountrack θα ειναι απο τους Marcin Przybylowicz και P.T. Adamczyk , οι ιδιοι δηλαδη συνθετες με το witcher 3 και cyberpunk  αρα τουλαχιστον σε αυτον τον τομεα θα ειμαστε πολυ καλα πιστευω. 

• Like 5
Δημοσ.
11 hours ago, Psycho_Warhead said:

Μακάρι να είναι αντίστοιχα καλό με το 3.

Αποκλείεται. 

Η πρωταγωνίστρια είναι άσχημη και το παιχνίδι woke έχοντας υποταχθεί στην ατζέντα της νέας τάξης πραγμάτων. 

Έχει πάει άπατο. Σε ένα μήνα θα το δούμε με 45% έκπτωση. 

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο στο γράψιμο δεν τους φοβάμαι. Η CDPR έχει αποδείξει ότι είναι η κορυφαία στο κόσμο μετά και το Cyberpunk.

Αυτό που ζητώ είναι καλύτερο gameplay και οπωσδήποτε να είναι τουλάχιστον balanced. Αυτό που θυμάμαι απο το 3 ήταν ότι απο ένα σημείο και μετά γινόσουν εντελώς OP ακόμα και στην ανώτατη δυσκολία μόνο και μόνο επειδή πήγαινες για το 100% του παιχνιδιού κάνοντας όλα τα quest στο δρόμο σου.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, psof είπε

Μόνο στο γράψιμο δεν τους φοβάμαι. Η CDPR έχει αποδείξει ότι είναι η κορυφαία στο κόσμο μετά και το Cyberpunk.

Αυτό που ζητώ είναι καλύτερο gameplay και οπωσδήποτε να είναι τουλάχιστον balanced. Αυτό που θυμάμαι απο το 3 ήταν ότι απο ένα σημείο και μετά γινόσουν εντελώς OP ακόμα και στην ανώτατη δυσκολία μόνο και μόνο επειδή πήγαινες για το 100% του παιχνιδιού κάνοντας όλα τα quest στο δρόμο σου.

Αυτο γινεται στα περισσοτερα παιχνιδια που κανεις τα παντα ειναι λογικο επομενο να γινεις OP ακομα και πριν τη μεση του παιχνιδιου. Οσοι κανουν rush τα παιχνιδια μονο main story κυριως τρωνε τα ζορια με τους εχθρους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αυτο γινεται στα περισσοτερα παιχνιδια που κανεις τα παντα ειναι λογικο επομενο να γινεις OP ακομα και πριν τη μεση του παιχνιδιου. Οσοι κανουν rush τα παιχνιδια μονο main story κυριως τρωνε τα ζορια με τους εχθρους. 

Ναι αλλά σε ένα παιχνίδι όπου το γραψιμο είναι απίστευτο ακόμα και στα μικρά side quests δεν μπορείς να μην πας για το 100%. Να βρουν ένα τρόπο να παραμένει η δυσκολία μεγάλη όσο τούμπανο και αν είσαι. Στα God of War που έπαιξα(challenge/god of war) πρόσφατα ότι gear και αν είχα έτρωγα ξύλο μέχρι το τέλος ακόμα και απο random mobs μερικές φορες.

ΥΣ: Μπορεί να το διόρθωσαν με τα patch δεν ξέρω. To witcher 3 και τα dlcs τα έπαιξα μια φορά όλα day 1. Αυτό που θυμάμαι να έκανε τη διαφορά ήταν τα legendary sets που ήταν κρυμμένα στο κόσμο. Ειχα γίνει τόσο OP που απο τη μεση και μετά όλα έπεφταν 1 shot στην ανώτατη δυσκολία.

Επεξ/σία από psof
Δημοσ.
20 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Το ανεφεραν και σε ενα interview , οτι προφανως θα υπαρχει και κατι ''μεγαλυτερο'' απο οτι να εισαι απλα witcher . 

Παρεμπιπτόντως το sountrack θα ειναι απο τους Marcin Przybylowicz και P.T. Adamczyk , οι ιδιοι δηλαδη συνθετες με το witcher 3 και cyberpunk  αρα τουλαχιστον σε αυτον τον τομεα θα ειμαστε πολυ καλα πιστευω. 

Θρυλικοί Przybylowicz και Adamczyk ,έχουν στολίσει τα witcher και gwent με ότι καλύτερο έχω ακούσει σε ambient μουσική σε game.

• Like 7
Δημοσ.
1 hour ago, Sprou said:

Θρυλικοί Przybylowicz και Adamczyk ,έχουν στολίσει τα witcher και gwent με ότι καλύτερο έχω ακούσει σε ambient μουσική σε game.

Thronebreaker επισης ειναι κορυφη και πολυ κοσμος δεν το ξερει . 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λογικά θα σου δίνουν επιλογές 😉 Δεν τους φοβάμαι σε αυτά, το θέμα ιστορία χαρακτήρες το κατέχουν. 

Για αρχή την UE5 τρέμω 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/12/2024 στις 12:57 ΠΜ, panagiotis54 είπε

The Witcher 4: Συναρπαστικός και με ιδιαίτερη ουσία ο ερωτισμός της Ciri στο παιχνίδι

https://www.enternity.gr/Article/Games/News/the-witcher-4-synarpastikos-kai-me-idiaiteri-ousia-o-erotismos-tis-ciri-sto-paixnidi/92348.html

Στις 25/12/2024 στις 4:11 ΠΜ, Mhlogiatros είπε

Aπο κοπελουα θα τη κανουν σα την αλλη στο last of us 2 δηλαδη ? :P

Και στο 3 σε ένα flashback της είχε αυτή την επιλογή από τα συμφραζόμενα. Εγώ βέβαια πιο πολύ το έκανα για να ρίξω χυλόπιτα στον άλλο γυπαετό που σου την έπεφτε και μου έσπαγε τα νεύρα.🤣

Αλλά αυτό το ξεκάρφωτο mini event σε σχέση με το τι έχουν δει τα μάτια μας και τι έχουν ακούσει τα αυτιά μας από Biowhore, Drunkman και λοιπές "προοδευτικές" δυνάμεις όλα αυτά τα χρόνια, δε συγκρίνεται.

Επεξ/σία από ilos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...