Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Πάρε ένα 20λιτρο ειδικό μεταλλικό δοχείο καυσίμου.Μετα από 2-3 μηνες βαλε την βενζίνη στο αμάξι και ξαναγεμισε το δοχείο. Αν δεν βαριέσαι αυτήν την διαδικασία δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Παρηγγειλα αυτο https://www.skroutz.gr/s/18532795/Deura-Δοχείο-Καυσίμου-10lt-21035.html Φαινεται καλη μαρκα, την βρηκα ακομη και σε amazon του εξωτερικου. Δεν ειναι καλη λυση το πλαστικο, οταν ειναι ειδικο πλαστικο για τετοιου ειδους δοχειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια χαρά λύση είναι,είναι και πιο ελαφρύ,και πιο οικονομικό, απλά αν θέλεις πιο αεροστεγώς κλείσιμο και γενικά λιγότερη απώλεια της ποιότητας, πας σε μεταλλικό. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Στις 21/3/2022 στις 9:50 ΜΜ, Nabuko είπε Θα σε βολέψουν αυτά τα 5λιτρα και 10λιτρα δοχεία? Μόνο αν είναι για παπί/μοτοσυκλέτα. Μήπως να κοίταζες κάτι μεγαλύτερο, όπως αυτό εδώ? Δεν ξέρεις όποτε πηγαίνω στο εργοστάσιο πώς ζαχαρώνω κάτι IBC containers που έχουμε. Ταμάμ για την αποθήκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Στις 23/3/2022 στις 9:56 ΠΜ, jmmys είπε Μια χαρά λύση είναι,είναι και πιο ελαφρύ,και πιο οικονομικό, Ναι, μου φανηκε γενικως ποιοτικη και στιβαρη κατασκευη, πιστευω οτι θα κανει δουλεια, ειναι οτι πρεπει. Ηδη εβαλα ειδοποιησεις στο organizer, ανα τριμηνο να βαζω την βενζινη στο ρεζερβουαρ, και να ξαναγεμιζω το τεποζιτο με νεα βενζινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Σημερα εκανα την 1η χρηση, της απο 3μηνου αποθηκευσης βενζινης στο ειδικο τεποζιτο που αγορασα. Ειχα γεμισει το δοχειο, περιπου τελη Μαρτη. Απριλιος, Μαιος, Ιουνιος. 3 μηνες. Το εβαλα απο το δοχειο στο ρεζερβουαρ, και μετα πηγα και γεμισα ξανα το ειδικο δοχειο στο πρατηριο. Μια χαρα φαινεται η εν λογω βενζινη κατα την οδηγηση. Βεβαια, το ρεζερβουαρ ειχε ηδη μεσα, απο την τελευταια φορα που ειχα γεμισει στο πρατηριο πριν κανενα μηνα. Εχω βαλει ειδοποιηση/σημειωση, και καθε 3 μηνες θα επαναλαμβανω τη διαδικασια. Ετσι, θα εχω παντα σε εφεδρεια, λιγα λιτρα βενζινης στο σπιτι μου, για οποιαδηποτε τυχον εκτακτη αναγκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Εχω αυτο το ειδικο δοχειο μεταφορας/αποθηκευσης βενζινης. https://www.skroutz.gr/s/18532795/Deura-Docheio-Kaysimon-Plastiko-me-Solina-Epektasis-10lt-Kokkino-21035.html 2,5 χρονια, επειτα απο την επιτυχημενη χρηση του ειδικου πλαστικου δοχειου-τεποζιτου, σημερα ανακαλυψα κατι που δεν ηταν καλο. Το τεποζιτο το ειχα γεμισει, πριν 2,5 μηνες, δηλαδη πλησιαζε το τριμηνο που ετσι κι αλλιως την χρησιμοποιω στο αμαξι και ξαναγεμιζω το δοχειο-τεποζιτο με νεα βενζινη. Μπηκα στην αποθηκη, και μυριζε βενζινη εντονα. Βρηκα το κουτι που ειχα εντος το δοχειο, να φαινεται επειδη ηταν χαρτινο οτι ειχε μπει βενζινη πανω του. Απο κατω ειχα πλαστικη σακουλα με ολοκληρο κουκουλωμενο μικρο οικιακο ψυγειο. Λοιπον, η σακουλα σχεδον αθικτη, και το επανω μερος του ψυγειου, αλλοιωμενο, προφανως λογω της βενζινης! Οσο και αν κοιταξα το τεποζιτο, δεν εντοπισα πουθενα ρωγμη, πουθενα οτιδηποτε. Ουτε υγρο πουθενα. Καπακι φυσικα ηταν ερμητικα κλειστο. Απο τα 10λιτρα που ειχε μεσα το δοχειο, τωρα φαινεται να εχει περιπου 9. Δεν εχω καταλαβει, πως 'βγηκε' η βενζινη απο το δοχειο. Τι εχει παει λαθος, τι εχει συμβει ρε παιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Οταν ανοιξες το καπάκι απο το δοχείο άκουσες να ρουφάει/βγάζει αέρα; Εμαθες πάντως τώρα ότι δεν αποθηκευουμε καυσιμα κλπ πάνω απο χρήσιμα αντικείμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 16 hours ago, Ukforthemoment said: Οταν ανοιξες το καπάκι απο το δοχείο άκουσες να ρουφάει/βγάζει αέρα; Εμαθες πάντως τώρα ότι δεν αποθηκευουμε καυσιμα κλπ πάνω απο χρήσιμα αντικείμενα. Παντα, απο την πρωτη στιγμη αγορας/χρησης, επειτα απο λιγες μερες αποθηκευσης, αν ανοιξεις το καπακι, ακους αυτο το 'ρουφας/βγαζει' αερα. Τελικως σημερα, με απλετο φως ημερας, μπορεσα και εντοπισα απο κατω, ελαφροτατη διαρροη, μολις και μετα βιας δηλαδη, φαινονταν να ειναι ελαχιστοτατα υγρο απο κατω...οποτε, το δοχειο παει για πεταγμα... Σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα μεταλλικου δοχειου μεταφορας/αποθηκευσης βενζινης αμεσα, με την ελπιδα μεγαλυτερης αντοχης. On 23/03/2022 at 09:56, jmmys said: Μια χαρά λύση είναι,είναι και πιο ελαφρύ,και πιο οικονομικό, απλά αν θέλεις πιο αεροστεγώς κλείσιμο και γενικά λιγότερη απώλεια της ποιότητας, πας σε μεταλλικό. Θελω ενα δοχειο, που να μου κρατησει, Να μην παθει, οτι επαθε το αντιστοιχο πλαστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 47 λεπτά πριν, mindreader είπε Παντα, απο την πρωτη στιγμη αγορας/χρησης, επειτα απο λιγες μερες αποθηκευσης, αν ανοιξεις το καπακι, ακους αυτο το 'ρουφας/βγαζει' αερα. Τελικως σημερα, με απλετο φως ημερας, μπορεσα και εντοπισα απο κατω, ελαφροτατη διαρροη, μολις και μετα βιας δηλαδη, φαινονταν να ειναι ελαχιστοτατα υγρο απο κατω...οποτε, το δοχειο παει για πεταγμα... Σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα μεταλλικου δοχειου μεταφορας/αποθηκευσης βενζινης αμεσα, με την ελπιδα μεγαλυτερης αντοχης. Θελω ενα δοχειο, που να μου κρατησει, Να μην παθει, οτι επαθε το αντιστοιχο πλαστικο. Αυτό ακριβώς,θα ακούσεις αέρα.Αν δεν ακούσεις τότε έχεις τρύπα κάπου.Για αυτό σε ρώτησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Χαζη ερωτηση αλλα....το μεταλλικο δοχειο με ατσαλι, θα ειναι πολυ μεγαλυτερης αντοχης απο το πλαστικο-εστω ειδικου τυπου πλαστικο για αυτες τις χρησεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b00mb00m Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Στις 8/6/2024 στις 10:37 ΜΜ, mindreader είπε Εχω αυτο το ειδικο δοχειο μεταφορας/αποθηκευσης βενζινης. https://www.skroutz.gr/s/18532795/Deura-Docheio-Kaysimon-Plastiko-me-Solina-Epektasis-10lt-Kokkino-21035.html ίσως είναι ηλίθια η ερώτηση μου αλλά επειδή έχω ένα ίδιο (5 λίτρων), αναρωτιόμουν πόσο επικίνδυνο είναι τώρα το καλοκαίρι να έχεις ένα τέτοιο γεμάτο με βενζίνη στο πορτ παγκαζ, σταματημένος σε σημείο που χτυπάει το αυτοκίνητο ήλιος Ξέρουμε όλοι ότι μετά από κάποια ώρα το αυτοκίνητο "βραζει" και μόλις ανοίγεις την πόρτα είναι σα να ανοίγεις πόρτα φούρνου. Τι συστήνετε σε τέτοια περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Δεν αφηνεις βενζινη μεσα στο αμαξι το καλοκαιρι, ειναι κανονας. Το λιγοτερο που μπορει να γινει ειναι να μυρισει ολο το εσωτερικο απο τις αναθυμιασεις… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 9 hours ago, mindreader said: Χαζη ερωτηση αλλα....το μεταλλικο δοχειο με ατσαλι, θα ειναι πολυ μεγαλυτερης αντοχης απο το πλαστικο-εστω ειδικου τυπου πλαστικο για αυτες τις χρησεις; https://www.safesworld.com/jerrycan-everything-you-need-to-know/ Προσωπικά αγόρασα πλαστικό, αλλά αυτά της Pressol που έχουν καλυτερη κατασκευή (ενω η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων έχουν ακριβώς το ίδιο σουλούπι). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 26 minutes ago, definitio said: https://www.safesworld.com/jerrycan-everything-you-need-to-know/ Προσωπικά αγόρασα πλαστικό, αλλά αυτά της Pressol που έχουν καλυτερη κατασκευή (ενω η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων έχουν ακριβώς το ίδιο σουλούπι). Παρηγγειλα αυτο, https://www.skroutz.gr/s/48783253/Wadfow-Docheio-Kaysimon-Metalliko-me-Solina-Epektasis-10lt-WQY1310.html#reviews πιστευω, συμφωνα και με το πολυ ωραιο αρθρο που ποσταρες και διαβαζω, οτι θα ειναι καλη επιλογη, τι λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα