μαστερ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Παιδιά μια ερώτηση: Τι είναι αυτές οι μητρικές της asus; Σαν αυτή της φωτό. Είναι κάποια ανώτερη (λέμε τώρα) ποιότητα μητρική; Μπορεί κάποιος να τις χρησιμοποιήσει όπως και τις άλλες για τον προσωπικό/οικιακό υπολογιστή; Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από μαστερ
nickol-us Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.asus.com/us/Motherboards-Components/Motherboards/CSM/ Δεν ξέρω αν σε καλύπτει η παραπάνω απάντηση. Δεν μου είναι ξεκάθαρο και μένα να σου πω. Καταλαβαίνω οτι έχει να κάνει με θέματα σταθερότητας αλλά και υποστήριξης, γι'αυτό και τις αποκαλεί Pro(;) Δεν βλέπω λόγο που δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις, δεν ξέρω όμως αν αξίζουν απέναντι στον ανταγωνισμό. Επίσης μια ιδιαιτερότητα που έχει η συγκεκριμένη μητρική, επειδή αναζητούσαμε πρόσφατα για άλλο μέλος, είναι οτι έχει θύρα pci κάτι που δύσκολα συναντάς σε σύγχρονες μητρικές. https://www.asus.com/us/Motherboards-Components/Motherboards/Business/Pro-B560M-CT-CSM/ Αναφορά σε κείμενο PRO ASUS Pro business motherboards provide enhanced features to smooth your IT operations, including comprehensive system protection, 24/7 stability and reliability and an improved management suite for easier customization. Known as the world's biggest and best-known motherboard brand, ASUS provides world-class after-sales service and guaranteed long-term availability to maximize your investment over the product life cycle and offers a high-quality, TCO-optimized solution for your business computing-needs Αναφορά σε κείμενο ASUS Corporate Stable Model ASUS Corporate Stable Model (CSM) is a commercial program designed to provide stable and reliable motherboards. Offering up to 36-month product lifecycle support and 6-month end-of-life notice to allow sufficient lead times for your organization to get ready for product transitions. Each purchase of an ASUS CSM motherboard comes with ASUS Control Center Express - server-grade IT management software. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από nickol-us 1
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, μαστερ είπε Τι είναι αυτές οι μητρικές της asus; Είναι για χρήσεις όπως αυτή. Έχει παλιά PCI θύρα και γενικά σαν μητρική μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α. 1
μαστερ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δλδ βρε παιδιά,δεν κουμπώνει μια gtx970 επάνω; Σόρρυ αλλά είμαι (λίγο) noob.
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, μαστερ είπε δεν κουμπώνει μια gtx970 επάνω; Κουμπώνει κανονικά, αλλά γιατί να πάρετε αυτή; Ποιος επεξεργαστής θα μπει;
nickol-us Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Για 55 ευρώ που την βρίσκεις είναι ικανοποιητική, ωστόσο η https://www.skroutz.gr/s/29188945/MSI-H510M-A-PRO-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1200-Socket.html βγαίνει ελάχιστα παραπάνω ευρώ και είναι ολοκαίνουργια. Έχε υπόψιν οτι αυτή που κοιτάς είναι πιο ακριβή για το long time support αλλά και για κάποια it features που σου είναι περιττά. Ο επεξεργαστής υπάρχει; Αν δεν υπάρχει ίσως ψαχτείς για κάποιο μεταχειρισμένο cpu είτε να περιμένεις τις νέες κυκλοφορίες amd. Εκεί βρίσκεις πολύ τίμιες μητρικές από 50 ευρώ. 1
μαστερ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Ναι,τον έχω τον επεξεργαστή. Και ναι,την είχα δει αυτή ακριβώς την μητρική της MSI. Πιθανότατα την msi θα πάρω. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
μαστερ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Τελικά αγόρασα την msi......που μαύρη ή ώρα που την αγόρασα. Εξηγούμαι: Την παρήγγειλα από μαγαζί στην Αθήνα. Μου ήρθε Τετάρτη πρωί. Κουμπώνει καινούργιο i5 11400/έναν M2/16gb ram/ ολοκαίνουριο τροφοδοτικό........αμ δε που θα θελα νά μπουταρει. Ρε καλή μου,ρε χρυσή μου... μουλάρι η msi. Για να μη τα πολυλογω ρε παιδιά ,την έστειλα σήμερα πάλι Αθήνα στο μαγαζί που την αγόρασα. Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι ενώ στο κουτί από έξω γράφει ότι" support 11gen CPUs" ο τεχνικός της εταιρίας που μίλησα μου είπε ότι η msi ΔΕΝ σαπορταρει (τουλάχιστον) σε αυτήν την μητρική 11gen. Βοήθεια μας.
jgeorgiou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, μαστερ είπε είπε ότι η msi ΔΕΝ σαπορταρει (τουλάχιστον) σε αυτήν την μητρική 11gen. κουταμάρες , το Η510 υποστηρίζει 11η από την μάνα του , είτε έπεσες σε βλάκα είτε δεν κατάλαβε. Στείλτου την σελίδα https://www.msi.com/Motherboard/H510M-A-PRO/support#support-cpu 2
μαστερ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δεν διαφωνώ,αλλά μεταφέρω τι μου είπε ο τεχνικός. Εδώ βλέπουμε ότι στο κουτί γράφει ξεκάθαρα ότι δουλεύει ΚΑΙ με 11gen.
nickol-us Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Να μας πεις ποιός είναι ο τεχνικόςμ να μην πάμε. Το chipset H510 βγήκε για την 11η γενιά επεξεργαστών της Intel και στους πρώτους επεξεργαστές μέσα ήταν και ο 11400. Από την σελίδα που σου έδωσε ο jgeorgiou φαίνεται το bios που υποστηρίζει τον 11400 το οποίο είναι και το νο1 bios, δηλαδή αυτό που είχε η μητρική όταν εκδόθηκε. Κάτι δεν κατάλαβες ή ο τεχνικός...δεν είναι τεχνικός. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από nickol-us 1
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τώρα τι γίνεται; Είναι ακόμα εκεί; Αν δεν τον υποστήριζε θα γινόταν αυτό. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α.
μαστερ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Χεχεχε... καταλαβαίνω πολύ καλά ότι και να μου πουν γύρω από το pc. Έχω στήσει πάνω από 50 pc μέχρι τώρα χωρίς παρατράγουδα. Αν δεν γνωρίζω κάτι,ρωτάω...για αυτό άλλωστε άνοιξα το θέμα. Εγώ απλά μεταφέρω τα λεγόμενα του τεχνικού. Η δική μου γνώμη είναι ότι είχε πρόβλημα η συγκεκριμένη μητρική. Δοκίμασα δυο τροφοδοτικα,άλλες ραμ,ssd κλπ μέχρι να σιγουρευτω. Θα δούμε τι θα μου απαντήσουν και σας ενημερώνω. 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 To H510 σαν chipset είναι συμβατό με 11ης και με 10ης γενιάς χωρίς bios update , ότι bios και να φοράει οποιαδήποτε μητρική με H510 chipset αν κουμπώσεις 10ης η 11ης γενιάς θα πρέπει να δουλέψει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα