skiabox Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μιας και μετράμε μέρες πλέον για τη συνέχεια του θρυλικού borderlands, βάζω και το trailer του παιχνιδιού : Το παιχνίδι βγαίνει 25 Μαρτίου σε Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Επίσης θα υποστηρίζει και crossplay μεταξύ των παραπάνω game platforms. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από skiabox
skiabox Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Ξεκίνησα να το παίζω σήμερα. Πολυ ενδιαφέρον. Δεν είναι όσο παιδικό δείχνουν τα trailers οπότε το μόνο σημείο που φοβόμουν ότι θα μπορούσε να με ξενερώσει δεν υπαρχει ευτυχώς. Γραφικα ενώ το παιχνίδι ξεκινάει με high quality, εμένα με ζαλίζει αυτό το πράγμα και το γύρισα σε performance, όπου έχει γραφικα επιπέδου borderlands 3, που για εμένα τουλάχιστον είναι ικανοποιητικό. Επισης έχει βελτιωθεί και το melee attack σε σχέση με τα borderlands και βέβαια υπάρχουν και πολλά καινούργια attacks καθώς δεν έχεις μόνο τα όπλα όπως στα borderlands αλλά και άλλες δυνάμεις! Του βάζω 9/10
optimus prime Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα ομως,το χιουμορ. Ειμαι γυρω στις 5 ωρες και ζητημα εαν εχω γελασει μια φορα απο ατακα. Μπορω να σου πω οτι πιο πολυ με κουραζουν οι διαλογοι γιατι προσπαθουν τοσο πολυ να σε κανουν να γελασεις χωρις αποτελεσμα. Εχει πολυ ωραιο HDR να συμπηρωσω οσον αφορα τα γραφικα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από optimus prime
skiabox Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Στις 25/3/2022 στις 5:05 ΜΜ, optimus prime είπε Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα ομως,το χιουμορ. Ειμαι γυρω στις 5 ωρες και ζητημα εαν εχω γελασει μια φορα απο ατακα. Μπορω να σου πω οτι πιο πολυ με κουραζουν οι διαλογοι γιατι προσπαθουν τοσο πολυ να σε κανουν να γελασεις χωρις αποτελεσμα. Εχει πολυ ωραιο HDR να συμπηρωσω οσον αφορα τα γραφικα. Την banshee την πέρασες;
optimus prime Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δεν συγκρατω τα ονοματα,ειναι τοσα πολλα.. Ειμαι lvl 25 τωρα,εχω ξεκλειδωσει το sub class.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα