Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Ο Ssd (OCZ 480 GB)εσωτερικός , που ήταν σε Mac book, τον έβγαλα για τοποθέτηση άλλου αλλά δεν αναγνωρίζεται πουθενά  πλέον. Τον έχω σε ειδικό κουτί κ ενω πριν αναγνωριζόταν όταν τον συνέδεα με usb , πλέον δεν τον βλέπει κανένας υπολογιστής. Ούτε Mac ούτε windows. Έχασε το firmware ; 

Επεξ/σία από stsp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή ; Εγώ τον συνδέω  με το usb 2.0 που έχει η θήκη του,  σε Mac η windows laptop, αναβοσβήνει ένα λαμπάκι συνέχεια που έχει επανω η θήκη αυτή αλλά τίποτα άλλο . 

Α και επισης όταν πάω εγκαταστησω εκ νέου στο ίδιο MacBook το OS που έχω σε ένα στικάκι ,  δεν τον βλέπει καθόλου ενώ πριν τον έβλεπε 

Επεξ/σία από stsp
Δημοσ.

Αν τον έχεις σε θήκη μπορεί να μη φταίει ο δίσκος.

Αν βγαίνει από την θήκη, βγάλε τον και δοκίμασε να το συνδέσεις κατευθείαν με sata στο pc.

Πολλές φορές αυτά τα cases διαλάνε

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση , τον έβαλα όμως κατευθείαν επάνω στο Mac και δεν αναγνωρίζεται ,  χωρίς  να έχει πέσει, χωρίς να έχει χτυπήσει , χωρίς τίποτα. Απλώς στα καλά καθούμενα δεν αναγνωρίζεται μετά από 4-5 χρόνια . 

Δημοσ.
Στις 21/3/2022 στις 5:26 ΜΜ, stsp είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση , τον έβαλα όμως κατευθείαν επάνω στο Mac και δεν αναγνωρίζεται ,  χωρίς  να έχει πέσει, χωρίς να έχει χτυπήσει , χωρίς τίποτα. Απλώς στα καλά καθούμενα δεν αναγνωρίζεται μετά από 4-5 χρόνια . 

Οι ssd έτσι χαλάνε, ξαφνικά. Στο bios / uefi ο δίσκος φαίνεται; 

• Like 2
Δημοσ.

λογικα θα πρεπει να ξαναγινει mount ο δισκος και μετα format,δυστυχως δεν θυμαμαι που βρισκεται αυτο στα  win

παλια σε 7αρια πηγαινες διαχειριση υπολογιστη-διαχειριση δισκων καπως ετσι αν θυμαμαι καλα,εκανες mount και μετα format.Mετα εβγαινε κανονικα ο δισκος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...