stsp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ο Ssd (OCZ 480 GB)εσωτερικός , που ήταν σε Mac book, τον έβγαλα για τοποθέτηση άλλου αλλά δεν αναγνωρίζεται πουθενά πλέον. Τον έχω σε ειδικό κουτί κ ενω πριν αναγνωριζόταν όταν τον συνέδεα με usb , πλέον δεν τον βλέπει κανένας υπολογιστής. Ούτε Mac ούτε windows. Έχασε το firmware ; Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από stsp
stsp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δηλαδή ; Εγώ τον συνδέω με το usb 2.0 που έχει η θήκη του, σε Mac η windows laptop, αναβοσβήνει ένα λαμπάκι συνέχεια που έχει επανω η θήκη αυτή αλλά τίποτα άλλο . Α και επισης όταν πάω εγκαταστησω εκ νέου στο ίδιο MacBook το OS που έχω σε ένα στικάκι , δεν τον βλέπει καθόλου ενώ πριν τον έβλεπε Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από stsp
nickol-us Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Αν τον έχεις σε θήκη μπορεί να μη φταίει ο δίσκος. Αν βγαίνει από την θήκη, βγάλε τον και δοκίμασε να το συνδέσεις κατευθείαν με sata στο pc. Πολλές φορές αυτά τα cases διαλάνε
stsp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Ευχαριστώ για την απάντηση , τον έβαλα όμως κατευθείαν επάνω στο Mac και δεν αναγνωρίζεται , χωρίς να έχει πέσει, χωρίς να έχει χτυπήσει , χωρίς τίποτα. Απλώς στα καλά καθούμενα δεν αναγνωρίζεται μετά από 4-5 χρόνια .
RTW4ever Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Στις 21/3/2022 στις 5:26 ΜΜ, stsp είπε Ευχαριστώ για την απάντηση , τον έβαλα όμως κατευθείαν επάνω στο Mac και δεν αναγνωρίζεται , χωρίς να έχει πέσει, χωρίς να έχει χτυπήσει , χωρίς τίποτα. Απλώς στα καλά καθούμενα δεν αναγνωρίζεται μετά από 4-5 χρόνια . Οι ssd έτσι χαλάνε, ξαφνικά. Στο bios / uefi ο δίσκος φαίνεται; 2
3DJIN Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 λογικα θα πρεπει να ξαναγινει mount ο δισκος και μετα format,δυστυχως δεν θυμαμαι που βρισκεται αυτο στα win παλια σε 7αρια πηγαινες διαχειριση υπολογιστη-διαχειριση δισκων καπως ετσι αν θυμαμαι καλα,εκανες mount και μετα format.Mετα εβγαινε κανονικα ο δισκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα